makis_dr1981c Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 μια ερωτηση και καλημερα σε ολους μηπως γνωριζετε αν μπηκαν τα χηματα στις τραπεζες οσον αφορα το επιδομα προνοιας ξερω οτι μπαινουν μια μερα νωριτερα απο της 17 που ειναι καθορισμενο απογευμα ειναι αναγκη σος
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι τό υπομονή σε λίγο καιρό θά πάνε τά προνοιακά στον οπεκα και θα πληρώνουν πανελλαδικά κάθε μήνα σε σταθερή ημερομηνία.
makis_dr1981c Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) καθε δυο μηνες βγαινει τι εννοεις εχει αλλαξει το συστημα πληρωμης η ανακοινωση λεει σημερα 17 εσυ παιρνεις επιδομα ? Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από makis_dr1981c
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, makis_dr1981c είπε καθε δυο μηνες βγαινει τι εννοεις εχει αλλαξει το συστημα πληρωμης η ανακοινωση λεει σημερα 17 εσυ παιρνεις επιδομα ? Ναι περνώ εγώ πληρώθηκα Αθήνα πριν μία βδομάδα, ναι το σύστημα άλλαξε πλέον όσοι κάνουν αίτηση πρώτη φορά κάνουν ηλεκτρονικά φάκελο και θα πληρώνονται κάθε μήνα , αργότερα θά ισχύσει το ίδιο καί για εμάς τους παλιούς.
makis_dr1981c Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) ποτε πληρωθηκες μπηκαν τα χρηματα πριν το καθορισμενο μια μερα πριν εννοω απογευμα εγω παιρνω το επιδομα εδω και 4 χρονια τωρα περασα επιτροπη 4 ιουνιου Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από makis_dr1981c
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μήπως η επιτροπή δεν ενημέρωσε , η ενημέρωσε καθυστερημένα την πρόνοια της περιοχής σου με αποτέλεσμα να μην προλάβουν την ημερομηνία που έπρεπε να δηλώσουν τα επιδόματα στο υπουργείο; 1) Μίλα με την πρόνοια της περιοχής σου 2) Αν δεν σου μπει τώρα θα σου μπει αναδρομικά με την επόμενη δόση 3) Αν το έβαλαν ξεχνάς τα παραπάνω Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα