MikeJ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Παππού εσύ που είσαι ειδικός... Ο εσπρέσσο του Lidl o Bellarom rosso τι λέει ; Πίνεται ; Σε σχέση με αντίστοιχους σουπερμαρκετικούς lavazza πχ ;
opcorsa Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 13 λεπτά πριν, MikeJ είπε Παππού εσύ που είσαι ειδικός... Ο εσπρέσσο του Lidl o Bellarom rosso τι λέει ; Πίνεται ; Σε σχέση με αντίστοιχους σουπερμαρκετικούς lavazza πχ ; εχω καταναλωσει μερικους τονους απο αυτον. ενταξει πινεται αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο..για 13 ευρω περιπου που βγαινει το κιλο κομμενος μια χαρα ειναι, αλλα αν εχει προσφορα καμια καλη μαρκα καποιο σουπερ μαρκετ ειναι πιο φρονιμο να στοκαρεις εκει..
MikeJ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Έχει καιρό να βάλει κάποια καλή προσφορά σε lavazza, dimello εκεί που έβαζαν κάτι -35 % πχ και σκέφτομαι να πάρω να δοκιμάσω από lidl. Γενικά οι τιμές είναι τραγικά υψηλές και το τραγικό είναι ότι κατά παράδοξο τρόπο ο χύμα είναι συχνά και πιο ακριβός σε αντίθεση με όλα τα άλλα προϊόντα όπου χύμα σημαίνει πιο φθηνά.
villasg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, opcorsa είπε ειναι πιο φρονιμο να στοκαρεις εκει Καλο ειναι να μην στοκαρουμε γιατι η φρύξη ( καβουρδισμα) αλλα και η άλεση (κοψιμο) πρέπει να ειναι οσο πιο κοντά στην παρασκευή του καφε , ιδανικο κοβουμε μια μερα μετα το καβουρδισμα ( αφηνουμε να βγαλει τα αρωματα του ) και κανουμε καφεδουμπα Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από villasg
opcorsa Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, villasg είπε Καλο ειναι να μην στοκαρουμε γιατι η φρύξη ( καβουρδισμα) αλλα και η άλεση (κοψιμο) πρέπει να ειναι οσο πιο κοντά στην παρασκευή του καφε , ιδανικο κοβουμε μια μερα μετα το καβουρδισμα ( αφηνουμε να βγαλει τα αρωματα του ) και κανουμε καφεδουμπα τυπε περνω ετοιμο κομμενο δεν εχω χρονο να ασχολουμαι με μυλους και λοιπες αλχημιες σε προσφορα εχω πελωρια αναγκη να στοκαρω καφεδες αεροστεγως κλεισμενος κυριως dimello και danesi που ειναι για τα γουστα μου και φτηνοι και καλοι επισης τους κοβω και τιμολογιο και εχω επιπλεον εκπτωση 3% απο τον σκλαβενιτη ασχετα που τους πινω εγω και οχι η επιχειρηση
talibanakos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, Xvipes είπε Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να χτυπάς τη ζάχαρη με τον καφέ μαζί με 1-2 παγάκια πριν το ρίξεις στο ποτήρι Δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο. Εαν ειναι πολλη η ζαχαρη της ριχνεις και ενα βζιν πριν ριξεις τα παγακια.
lary7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, MikeJ είπε Παππού εσύ που είσαι ειδικός... Ο εσπρέσσο του Lidl o Bellarom rosso τι λέει ; Πίνεται ; Σε σχέση με αντίστοιχους σουπερμαρκετικούς lavazza πχ ; Πίνεται αλλά είναι ένα κλικ ποιο κάτω σε γεύση από τον λαβαζα. Γενικά αυτοί οι κόκκινοι καφέδες έχουν 20-30% Arabia μέσα και το υπόλοιπο είναι robusta. Για μένα ο jacobs ο μαύρος είναι ο καλύτερος κονσερβα. Πριν κανένα 6 μηνός είχε φέρει το lidl κάτι ξύλινες συσκευασίες καφέ σε κόκκους, αυτός ήταν εξαιρετικός για τα λεφτά του, δυστυχώς δεν ξανάφερε.
zio10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Στα καφεκοπτεία ίδια τιμή χρεώνουν τους κόκκους με τον κομμένο;
papoys1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MikeJ είπε Παππού εσύ που είσαι ειδικός... Ο εσπρέσσο του Lidl o Bellarom rosso τι λέει ; Πίνεται ; Σε σχέση με αντίστοιχους σουπερμαρκετικούς lavazza πχ ; Εγώ μία φορά πήρα δεν μου άρεσε καθόλου και δεν ξαναπήρα από τότε.Έπαιρνα από makro τώρα mart τον riba του κιλού άκοπο 100% αράμπικα νομίζω το χρυσό για 1-2 χρόνια και κομένο έπαιρνα από το ΙΚΕΑ των 250 ml που μου άρεσε η γεύση του και τον είχε κοντά στα 3 ευρώ.Το ΙΚΕΑ τον ακρίβυνε και τον χάλασε για τη γεύση μου γιατί έφερε κάποιο λέει βιολογικό και παραμύθια του mart αν και καλούτσικος ποτέ δεν με ενθουσίασε και έψαχνα τρόπο να τον αλλάξω. Τις τελευταίες τρεις φορές πήρα κιλό άκοπο από εδώ γιατί κατεβαίνω συχνά Αθήνα με το παπί και με βολεύει.Έχει ότι μάρκα μπορείς να φανταστείς συχνές προσφορές και το καλίτερο δεν χρειάζεται να παραγγείλω. Περνάω διαλέγω ποιον θέλω από το μεγάλο ράφι που έχει μπαίνοντας πληρώνω με κάρτα και φεύγω. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από papoys1 2
AlexK74 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, Silverage είπε Παππού, δεν είσαι οικολόγος βλέπω. Ελπίζω να μην το βάζεις σε πλαστικά ποτήρια και απλά να το έκανες για την παρουσίαση. Οικολόγος είναι . Με το πλαστικό δεν χαλάει νερό για πλύσιμο
papoys1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Ήθελα να γράψω και κάτι άλλο που παρατήρησα.Τώρα είναι πραγματικό είναι της φαντασίας μου δεν ξέρω.Ήθελα να δω αν διαπίστωσε και κάποιος άλλος κάτι τέτοιο. Μόλις άνοιξα το τελευταίο κιλό καφέ κόκκων που πήρα και έφτιαξα τους πρώτους καφέδες μου φάνηκαν σχετικά άγευστοι. Όσο η σακκούλα κατεβαίνει και τώρα που βρίσκεται προς τα τελευταία μου φαίνεται πως καλυτέρεψε κατά πολύ η γεύση καθώς και το καιμάκι.Να σημειώσω ότι τον καφέ τον κόβω σταδιακά και από λίγο κάθε φορά.Δεν τον έκοψα βέβαια όλο μαζί.Απλά κόβω από λίγο και μετά κλείνω τη συσκευασία με δύο λαστιχάκια. Έχει παρατηρήσει κανείς σας κάτι ανάλογα ή μου παίζει παιγνίδια το γερασμένο μου μυαλό.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 22 minutes ago, papoys1 said: Ήθελα να γράψω και κάτι άλλο που παρατήρησα.Τώρα είναι πραγματικό είναι της φαντασίας μου δεν ξέρω.Ήθελα να δω αν διαπίστωσε και κάποιος άλλος κάτι τέτοιο. Μόλις άνοιξα το τελευταίο κιλό καφέ κόκκων που πήρα και έφτιαξα τους πρώτους καφέδες μου φάνηκαν σχετικά άγευστοι. Όσο η σακκούλα κατεβαίνει και τώρα που βρίσκεται προς τα τελευταία μου φαίνεται πως καλυτέρεψε κατά πολύ η γεύση καθώς και το καιμάκι.Να σημειώσω ότι τον καφέ τον κόβω σταδιακά και από λίγο κάθε φορά.Δεν τον έκοψα βέβαια όλο μαζί.Απλά κόβω από λίγο και μετά κλείνω τη συσκευασία με δύο λαστιχάκια. Έχει παρατηρήσει κανείς σας κάτι ανάλογα ή μου παίζει παιγνίδια το γερασμένο μου μυαλό. Αν δεν παθαίνεις εγκεφαλικό (:p) λογικά φαντάζομαι πως αλλάζει με τον καιρό η σύσταση του καφέ στο σακούλι (ή αποκτούν ή χάνουν υγρασία κλπ) και έτσι αλλάζει και ο καφές στο φλιτζάνι! 1
alkis13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Ένα καιρό είχε ο ΑΒ τους lavazza 2.8-3-3.5€ (crema gusto-rosso-χρυσο) από τις καλύτερες προσφορές. Και γενικά το κόψιμο τους είναι πολύ καλό για οικιακές μηχανές. Γενικά η lavazza είναι εταιρία 3ων σταδίων. χωράφι-κόψιμο-συσκευασία,διανομη, λιανική/χοντρική πώληση. Στην ελλάδα δεν την έχουν σε καταστήματα πολύ γιατί τον βρίσκεις στο SuperMarket και δεν δίνουν επαγγελματικές μηχανές με χρησιδάνειο. Αφαλάτωση κάθε μήνα με κιτρικό οξύ και όλα είναι τέλεια. Φρέντο ποτήρι 4 παγάκια και 1 παγάκι στο shaker. ΥΓ.Του lidl παιδια τον δοκίμασα, είναι ότι πιο αηδια έχω δοκιμάσει μετά από noname φραπέ που έπαιρνα για οικονομία στο 1ο έτος φοιτητής. 1
Stamer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Α ρε παππού barista! Είσαι τσίφτης! ...παρεμπιπτόντως το ποστ σου μου προκάλεσε μια ελαφρά κούραση και πρέπει να παραγγείλω ένα καφεδάκι να έρθω στα ίσια μου 1
papoys1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Προσωπικά οι lavazza με έχουν απογοητεύσει όποια συσκευασία κομμένο και αν έχω πάρει από s/m. Έδωσα μία ευκαιρία και πήρα αυτόν αλλά αρχικά όπως έγραψα και παραπάνω με απογοήτευσε και αυτός,όμως μετά από από την μέση σχεδόν μου φάνηκε πως άλλαξε γεύση και πήγε προς το καλύτερο. Τελειώνει έχω αποφασίσει να πάω σε αυτόν και ενδεχομένως στο μέλλον να τον ξαναπροτιμήσω. 30 λεπτά πριν, billdanos είπε Αν δεν παθαίνεις εγκεφαλικό (:p) λογικά φαντάζομαι πως αλλάζει με τον καιρό η σύσταση του καφέ στο σακούλι (ή αποκτούν ή χάνουν υγρασία κλπ) και έτσι αλλάζει και ο καφές στο φλιτζάνι! Μόλις πήρα πίεση μεγάλη 11,2 μικρή 7,2 78 παλμοί. Ζάχαρο είχα πάρει προχτές 95. 6 λεπτά πριν, Stamer είπε Α ρε παππού barista! Είσαι τσίφτης! ...παρεμπιπτόντως το ποστ σου μου προκάλεσε μια ελαφρά κούραση και πρέπει να παραγγείλω ένα καφεδάκι να έρθω στα ίσια μου Φίλε πίνουμε πολύ εσπρέσο σπίτι 4 άτομα .Το κιλό δεν πάει μήνα.Γύρω στο 20ήμερο οπότε ψάχνω που θα βρω καλύτερες τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα