Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα αναφερει στο θεμα των κλιματιστικων οτι επαθε ζημια η μοναδα και για να μπορεσω να τη παλεψω κοιταω τωρα να παρω εναν ανεμιστηρα για το υπνοδωματιο. Θελω μονο να μην βραζω οταν κοιμαμαι δε με νοιαζει να κλιματιζεται ο χωρος

Δωματιο εχω 25-26 με 72-77% υγρασια το βραδυ που παω να κοιμηθω. Θα μπορω με ενα ανεμιστηρα να κανω δουλεια?

Ειδα μερικους σε γειτονικα μαγαζια (ειμαι νησι οχι αθηνα για καλοκαιρι)

Απο 45-60 παιζουν με περιστροφη και ενας βρηκα με κατακορυφο tilt, και μετα δαπεδου

Δαπεδου ειναι πιο δυνατοι, αλλα κανουν πολυ θορυβο και δεν περιστρεφονται.

Αν την παλευα με το θορυβο, που μπορω να τον τοποθετησω να μην βαραει πανω μου και να αεριζειτο δωματιο?

Αλλιως να παω για τον κλασσικο με τη σωληνωτη βαση

Δημοσ.

Ο συγκεκριμένος επειδή τον πήρα φέτος (ήμουν τυχερός και τον πέτυχα στα 45) https://www.lagonika.gr/ανεμιστήρας-ορθοστάτης-morris-mfs-16217-με-τηλεχει/ 

αξίζει πραγματικά τα καλά σχόλια που έχει. Στιβαρή κατασκευή (αρκετά βαρύς αν αυτό είναι πρόβλημα για σένα) , και στην επιλογή 0 που έχει, στα όρια του αθόρυβου ενώ και οι πρώτες 2 σκάλες είναι ίσως πιο αθόρυβες από ένα λάπτοπ πχ που υπάρχει στον ίδιο χώρο.  

Απολύτως αθόρυβο δε γίνεται διότι ο αέρας και μόνο που έρχεται προκαλεί θόρυβο αλλά τουλάχιστον ο συγκεκριμένος δεν έχει θόρυβο από το μοτέρ και από τρίξιμο κλπ.

Την ημέρα που υπάρχουν θόρυβοι στο σπίτι και απ έξω γενικά, στις πρώτες σκάλες άνετα ξεχνάς ότι είναι ανοιχτός.(συχνά τον ξεχνάω ανοιχτό όταν βγαίνω έξω).Το βράδυ σε απόλυτη ησυχία ακούγεται αλλά ανεκτά για ύπνο.

Εγώ το βράδυ τον βάζω στο 0 όσο πιο μακριά μπορώ στο δωμάτιο και να μην με χτυπάει άμεσα αλλά λίγο πλάγια και με σπόντα από το τοίχο και είμαι κομπλέ, είναι σαν αεράκι φυσικό από παράθυρο. (Βέβαια είμαι Αθήνα και δεν έχει υγρασία  στο σπίτι)

Δημοσ.

Οποιοσδήποτε θα κάνει δουλειά. Εγώ για πιο μόνιμα κοιτάζω για οροφής. Αν θες κοίτα και αυτούς, δεν είναι πολύ ακριβοί.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, therock είπε

Πηρα εναν με 40 και τελικα το εμτανιωσα που δε πηρα με χειρηστηριο για να τον ανοιγοκλεινω το βραδυ απο το κρεβατι. Συγκεκριμενα αυτον

https://www.skroutz.gr/s/8857861/IQ-VSF-47.html

Δες μήπως μπορείς να τον επιστρέψεις και να πάρεις με χειριστήριο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έναν φτηνιάρικο με  ορθοστάτη στα 15 ευρώ έχω από leroy merlin.Στο 1 ή 2 τον βάζω δεν τον κλείνω  μέχρι το πρωί μια χαρά κάνει τη δουλειά του και όσο κρατήσει.Μετά πέταμα.Φέτος τον πήρα.Ο προηγούμενος (ίδιος) την έβγαλε 4-5 χρόνια.:)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...