Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα οντας νεος στις συναλλαγες επεσα θυμα απατης πριν 2 μερουλες. Πιο συγκεκριμενα ειχαμε συμφωνησει να παραλαβω ενα τηλεφωνο το οποιο αρχικα ο τυπος ηθελε καταθεση και στη συνεχεια συμφωνησαμε στην αντικαταβολη. Αφου με διαβεβαιωσε οτι εχει στειλει το δεμα και μου εστειλε και το tracking number του εφτασε η μερα να το παραλαβω. Ανοιγωντας το κουτι στο αυτοκινητο και αφου ειδα οτι μεσα ειχε βαλει ενα παλιο κινητο motorola και οτι τσαμπα εδωσα 250ευρω. Ειμασταν στα μυνηματα οπου αυτος με  απεφευγε και μου εριχνε και την ευθυνη μεσες ακρες και τελικα δε βγηκε ακρη. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω απο εδω και περα? Εχω βγαλει και κατι φωτογραφιες για να μπορεσω να αποδειξω οτι δεν παρελαβα αυτο που συμφωνησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήνυση στην αστυνομία με το δικηγόρο σου. Η μεταφορική εννοείται δεν θα παγώσει τη μεταφορά των χρημάτων γιατί δεν ειναι δουλειά της να κάνει τον κριτή.

Τώρα άν εχεις αλλες "ακρες" και μπορείς να δώσεις ένα μαθημα στον πωλητή, είναι αλλο θέμα που δεν επιτρεπεται εδω μεσα τετοια συζητηση. 

Το κερασάκι. Αν ειναι παλιό μελος με βαθμολογίες ΚΑΙ σε εχει ορισει σαν αγοραστη, του βαζεις μια ωραία αρνητική κριτική. Αν ειναι νιουφης ή δεν σε εχει ορισει αγοραστη, δεν μπροεις να κανεις τιποτα αλλο

Επεξ/σία από isay
  • Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το όνομα, τηλέφωνο, περιοχή του αξιότιμου συναλλασσόμενου;

Βάλε1-2 ** για να μην έχεις μπλεξίματα με προσωπικά δεδομένα αλλα να προστατευτούν οι υπόλοιποι.

Κουράγιο ... Είχε θετικές αξιολογήσεις; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, isay είπε

Μήνυση στην αστυνομία με το δικηγόρο σου. Η μεταφορική εννοείται δεν θα παγώσει τη μεταφορά των χρημάτων γιατί δεν ειναι δουλειά της να κάνει τον κριτή.

Τώρα άν εχεις αλλες "ακρες" και μπορείς να δώσεις ένα μαθημα στον πωλητή, είναι αλλο θέμα που δεν επιτρεπεται εδω μεσα τετοια συζητηση. 

Το κερασάκι. Αν ειναι παλιό μελος με βαθμολογίες ΚΑΙ σε εχει ορισει σαν αγοραστη, του βαζεις μια ωραία αρνητική κριτική. Αν ειναι νιουφης ή δεν σε εχει ορισει αγοραστη, δεν μπροεις να κανεις τιποτα αλλο

το θεμα μυνησης το εψαξα λιγο. Πρωτον θελε να δωσεις 100 και ευρω για το παραβολο. Μετα πρεπει να πληρωσεις το δικαστηριο για να γινει η δικη και τελος ειναι λιγο δυσκολο να το αποδειξω οτι δεν το εκανα εγω απο οτι διαβασα και σε αλλα θεματα. Πχ ο τυπος μπορει να πει οτι το ανοιξα εβαλα το δικο μου και μετα το τραβηξα φωτο.

2 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Το όνομα, τηλέφωνο, περιοχή του αξιότιμου συναλλασσόμενου;

Βάλε1-2 ** για να μην έχεις μπλεξίματα με προσωπικά δεδομένα αλλα να προστατευτούν οι υπόλοιποι.

Κουράγιο ... Είχε θετικές αξιολογήσεις; 

Νν ειχε θετικες αξιολογησεις το ατομα προφανως αλλα οχι και αρκετες. (9)

Δημοσ.

Δώσε το username του για να μην τη πατήσουν και άλλα μέλη, όχι οτι δε μπορεί να κάνει άλλο account φυσικά..

Είχε θετικές αξιολογήσεις? Είναι Παλιό μέλος?

Ψόφος στα λαμόγια.. :mad:

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, neov είπε

το θεμα μυνησης το εψαξα λιγο. Πρωτον θελε να δωσεις 100 και ευρω για το παραβολο. Μετα πρεπει να πληρωσεις το δικαστηριο για να γινει η δικη και τελος ειναι λιγο δυσκολο να το αποδειξω οτι δεν το εκανα εγω απο οτι διαβασα και σε αλλα θεματα. Πχ ο τυπος μπορει να πει οτι το ανοιξα εβαλα το δικο μου και μετα το τραβηξα φωτο.

Νν ειχε θετικες αξιολογησεις το ατομα προφανως αλλα οχι και αρκετες. (9)

Μια χαρά τα λες για τη μύνηση. Εκεί πατα και ο αποστολέας, οτι ειναι too much για να το τρέξεις.

Αφου εχει 9 κριτικές, χάλασε του το, αλλά τονίζω οτι πρεπει να σε εχει ορίσει αγοραστη. Αν οχι, λυπάμαι. 

Πραγματικά σε παιδια, οσο απεχθάνομαι τους κουτοπονηρους πωλητες, άλλα τοσο που κάποιοι ειστε ευκολοπιστοι.

Τέσπα, αν δεν μπορεις να κάνεις πρακτικά κάτι αλλο, ξέχασε το και πάρε το σαν μάθημα. 

1 λεπτό πριν, nvnight είπε

Δώσε το username του για να μην τη πατήσουν και άλλα μέλη, όχι οτι δε μπορεί να κάνει άλλο account φυσικά..

Είχε θετικές αξιολογήσεις? Είναι Παλιό μέλος?

Ψόφος στα λαμόγια.. :mad:

ΟΧΙ, γιατί απλά θα σβηστεί το νήμα.

Εχουν γινει πολλες αντιστοιχες ιστορίες

Δημοσ.

Ωπ..δε το ήξερα, άκυρη συμβουλή

3 λεπτά πριν, isay είπε

ΟΧΙ, γιατί απλά θα σβηστεί το νήμα.

Εχουν γινει πολλες αντιστοιχες ιστορίες

Δημοσ.

Μα το νόημα της αντικαταβολής είναι να ανοίγεις το δέμα την ώρα που το παραλαμβάνεις.

Δε μπορείς να κάνεις τίποτα τώρα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Μα το νόημα της αντικαταβολής είναι να ανοίγεις το δέμα την ώρα που το παραλαμβάνεις.

Δυστυχως αυτο ειναι παρανομο να ανοιγεις δεματα πριν τα παραλαβεις ο τυπος μου ειπε κατι για το απορρητο της αλληλογραφιας μπορει να ελεγε και ψεματα δε ξερω.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Εισαγωγή άλλων μέσων

Δεν ισχύει αυτό. Η νομοθεσία το απαγορευει. Κάποιες courier έμμεσα το επιτρέπουν αλλά εξαρτάται σε ποιο καταστημα-υπαλληλο θα πεσεις που αν ειναι νομοτυπος θα σου ριξει ακυρο.

Θα στο παω και αλλιως. Νομιζεις ο υπάλληλος κάθεται και κοιτά σαν μάρτυρας; Οχι. Ο κουτοπονηρος αγοραστης (η αλλη πλευρα) μπορει να βρει ευκαιρία, να αλλαξει τη συσλευή με κάτι αλλο, να αρνηθεί την παραλαβή και να φύγει. Ο αποστολέας-πωλητης θα πληρώσει τα μεταφορικά και θα πάρει πισω κάτι άσχετο και αντε μετα να αποδειξει οτι τον κλέψανε.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, πρέπει παραλάβεις για να ανοίξεις.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stormcraft είπε

παιδες μηπως προτρεχετε λιγο.

εχουμε ακουσει μονο την μια πλευρα.

τι ακριβως εννοειται ? 

1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, πρέπει να καταλάβεις για να ανοίξεις.

αρα υπαρχει αυτο το πραγμα  που ανεφερα πιο πανω ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τιποτα απολυτος φιλε μου  αλλα καλο ειναι να μην προτρεχουμε  χωρις να εχουμε ακουσει και την αλλη πλευρα.

και το λεω γιατι ζητηθηκαν να δοθουν username κλπ.

αφου εχεις στοιχεια καλο ειναι να απευθυνθεις για αρχη σε ενα moderator δινοντας του τα (username κλπ)

Επεξ/σία από stormcraft
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...