vagos789 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Το μόνο άξιο συζήτησης απεδω και πέρα είναι γιατί το insomnia δεν επιτρέπει τη δημοσιοποίηση του χρήστη-απατεώνα αφήνοντας έτσι ανοικτή την δυνατότητα να εξαπατήσει κι άλλους. Προφανώς δεν θέλει να κάνει τον χωροφύλακα, λογικό,αλλά από τη στιγμή που επιτρέπονται αγγελίες, μην αφήνοντας να γίνει καταγγελία ουσιαστικά παίρνει το μέρος των επιτήδειων με αυτή την ασυλία που επιβάλλει άρα δεν υπάρχει ουδετερότητα τελικά
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Το κινητό που ήταν να πάρεις ποιο είναι ?. Ρωτήθηκε αλλά βλέπω δεν έχει απαντηθεί από τον TS.
redykt Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 10 hours ago, neov said: Ειμασταν στα μυνηματα οπου αυτος με απεφευγε και μου εριχνε και την ευθυνη μεσες ακρες και τελικα δε βγηκε ακρη Σου εριχνε την ευθυνη; Τι σου ειπε, δηλαδη, δεν ειναι αυτο που νομίζεις;
Thaninho Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα έστω ότι παίρνεις κάτι από ηλεκτρονικό κατάστημα με αντικαταβολή αλλά επειδή είναι μεγάλο το ποσό πληρώνεις στο pos του κούριερ αλλά αυτο που πήρες είναι μαϊμού κλπ. Μπορείς κάπως να διακόψεις την μεταφορά των χρημάτων;
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δεν θέλω να είμαι απόλυτος, αλλά απ' την στιγμή που η κάρτα θα περάσει το pos και θα γράψεις το ΡΙΝ, δεν μπορείς να μπλοκάρεις την μεταφορά του ποσού, εκτός αν ακόμα δεν έχει φανεί στο σύστημα η μεταφορά και εσύ πάρεις τηλέφωνο τον γνωστό αριθμό και αναφέρεις οτι κάποιος σου έκλεψε την κάρτα, αλλά έχω την εντύπωση οτι μετράει η ημερομηνία πληρωμής/χρήσης και οχι πότε θα εμφανιστεί το ποσόν. Ας αναφέρει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα.
l337 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Το μόνο άξιο συζήτησης απεδω και πέρα είναι γιατί το insomnia δεν επιτρέπει τη δημοσιοποίηση του χρήστη-απατεώνα αφήνοντας έτσι ανοικτή την δυνατότητα να εξαπατήσει κι άλλους. Προφανώς δεν θέλει να κάνει τον χωροφύλακα, λογικό,αλλά από τη στιγμή που επιτρέπονται αγγελίες, μην αφήνοντας να γίνει καταγγελία ουσιαστικά παίρνει το μέρος των επιτήδειων με αυτή την ασυλία που επιβάλλει άρα δεν υπάρχει ουδετερότητα τελικά Δεν έχει καμιά δουλειά το forum να κάνει κάτι τέτοιο γιατί ούτε η ΣΟ του forum, ούτε εμείς ούτε και εσύ γνωρίζεις τι έχει συμβεί μιας και έχουμε ακούσει μόνο την μία πλευρά. Ξέρω, έχει ζέστη έξω και κάποιοι γουστάρουν δημόσιο λιτζάρισμα για να εκτονωθούν αλλά καλύτερα να σοβαρευτούμε λίγο. Το μόνο που έπρεπε να κάνει ο TS ήταν να ενημερώσει κάποιον από την ΣΟ του forum και από κει και πέρα το τι θα κάνουν είναι δικό τους θέμα.
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 54 λεπτά πριν, Thaninho είπε Για να μην ανοίγω άλλο θέμα έστω ότι παίρνεις κάτι από ηλεκτρονικό κατάστημα με αντικαταβολή αλλά επειδή είναι μεγάλο το ποσό πληρώνεις στο pos του κούριερ αλλά αυτο που πήρες είναι μαϊμού κλπ. Μπορείς κάπως να διακόψεις την μεταφορά των χρημάτων; Δεν έχει καμία σχέση ένα κατάστημα με έναν πωλητή σε έναν φόρουμ που δεν τον ξέρει κανείς. Πως τα καταφέρνετε και μπερδεύετε την βούρτσα με την οδοντόβουρτσα μόνο εσείς ξέρετε.
xaerialtwistx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, talibanakos είπε Δεν παιζει αυτο,το εχουμε συζητησει ξανα. Ειναι παρανομο. Παράνομο δε ξέρω αν είναι αλλά εγώ τις ελάχιστες φορές που έχω δεχτεί να αγοράσω αντικαταβολή (μόνο επειδή ήταν σπανιότατες συσκευές που έπρεπε να στραφώ στο eBay και δεν είχα την όρεξη να μπω στη διαδικασία) είχα πει στον πωλητή να στείλει το δέμα στα γραφεία του εκάστοτε courier και θα το παραλάβω από εκεί αφού κάνω έλεγχο (ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ COURIER ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΔΕΜΑ, ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ COURIER ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ). Ποτέ δεν αρνήθηκε καμία εταιρεία τον έλεγχο και έχω δοκιμάσει αρκετές. Ακόμα και με χαρτάκι στο δέμα του τύπου 'θα προηγηθεί έλεγχος από τον αγοραστή' έχω κάνει αγοραπωλησία, σε κάθε περίπτωση παντα από τα γραφεία. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από xaerialtwistx
Thaninho Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Δεν έχει καμία σχέση ένα κατάστημα με έναν πωλητή σε έναν φόρουμ που δεν τον ξέρει κανείς. Πως τα καταφέρνετε και μπερδεύετε την βούρτσα με την οδοντόβουρτσα μόνο εσείς ξέρετε. Δεν κατάλαβα καθόλου το μήνυμα σου. Μάλλον και εσύ δεν κατάλαβες το δικό μου μήνυμα.
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Thaninho είπε Δεν κατάλαβα καθόλου το μήνυμα σου. Μάλλον και εσύ δεν κατάλαβες το δικό μου μήνυμα. Τι να καταλάβεις? Σαμπως κατάλαβες το όλο θέμα?
Thaninho Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Γράφεις λίγο επιθετικά και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Η ερώτηση που έκανα δεν έχει να κάνει με το θέμα του αρχικού thread αλλά μια άλλη υποθετική περίπτωση για ηλεκτρονικό κατάστημα που θα σου στείλει κάποιο προϊόν που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που έχεις πάρει εσύ κοινός μούφα μαϊμού κλπ και συγκεκριμένα αν έχεις πληρώσει με κάρτα στο μηχάνημα του κούριερ.
palasd Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Νομίζω ότι σε όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές έχεις το δικαίωμα τις επιστροφής τις πρώτες μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις