Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/10/2019 στις 2:24 ΜΜ, BillT είπε

Ξεθάβω το θεματάκι γιατί θα ήθελα και γω να ακούσω απόψεις για το συγκεκριμένο σύστημα. 

Φίλε @Tmark εσύ έβαλες autoheat ή προτίμησες κάτι άλλο?

Μετακόμισα πρόσφατα σε πολυκατοικία που μάλλον δεν έχει λειτουργήσει ποτέ ο καυστήρας και απ ότι ξέρω συνενοοηση στην πολυκατοικία δύσκολα θα βγει. Έχω οικογένεια με τρία μικρά παιδιά και πρώτη φορά θα ζήσω σε σπίτι χωρίς κεντρική θέρμανση και ανησυχώ κάπως. 

Στην πολυκατοικία που ζούσα μέχρι τώρα ήμασταν από τις ελάχιστες που ήξερα που άναβαμε καλοριφέρ. Είχαμε αυτόνομη μεν, αλλά ο καυστήρας άναβε 2 ώρες το πρωί, 2 το μεσημέρι και 4 το βράδυ, οπότε όλοι άναβαμε ταυτόχρονα (εγώ προσωπικά δεν την έκλεινα ποτέ) την θέρμανση και έτσι ζεστενομασταν αρκετά καλά και σχετικά οικονομικά. 

Δεν είμαι καλός με τα ρεύματα και τις καταναλώσεις και δεν μπορώ να αποφασίσω τι να κάνω. Έχω δύο a/c στο σπίτι αλλά τα έχω αποκλειστικά για ψυξη το καλοκαίρι. Μου αρέσει η ζέστη του καλοριφέρ... 😊

Καλημέρα φίλε μου.

Όχι δεν το έβαλα τελικά, πήγα σε πετρέλαιο και καλοριφέρ λαδιού.

Επεξ/σία από Tmark
Δημοσ.

ok σε ευχαριστώ. 

και σε μένα δεν έχω βρει κανένα που να μου το προτείνει. Η εναλλακτική αν θέλω ζέστη τύπου καλοριφέρ είναι τα σώματα λαδιού, κάτι που δε με ενθουσιάζει να πω την αλήθεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...