logokrimenos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Εγώ δεν θα πω για παρανομίες, ούτε θα αναφερθώ συγκεκριμένα στον τύπο που του έτυχε. Αλλά έχω δει άτομα (2 φίλοι) να έχουν βρεί δουλειά (γτπ είναι η αλήθεια) και να προτιμούν να κάτσουν και να παίρνουν το ταμείο, παρά πχ να πάνε για δουλειά και ας μην τους αρέσει έστω για 6 μήνες για να προσθέσουν προυπηρεσία στο βιογραφικό τους....
MikeJ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δε μου φαίνεται περίεργο σε χώρα που ο μισθός είναι 492 και το επίδομα 360. ( Συν δωρεάν ΜΜΜ, κοινωνικά τιμολόγια κλπ) και τη δυνατότητα να δουλεύεις που και που μαύρα για έξτρα χαρτζιλίκι αφού έχεις φουλ ελεύθερο χρόνο. Επίσης έχουμε το παράδοξο σε διάφορα προγράμματα δημόσιου να επιδοτείται η ανεργία με αποτέλεσμα όποιος ενδιαφέρεται για αυτά να απορρίπτει πιθανές δουλειές διότι αν εργαστεί θα χάσει τους μαζεμένους μήνες ανεργίας που θα του δώσουν περισσότερα μόρια. Δε θα έλεγα ότι φταίνε οι άνθρωποι αλλά το σύστημα και η όλη κατάσταση στα εργασιακά. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις