Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. ηθελα να ενημερωσω,για οσους χρησιμοποιουν το συγκεκριμενο ebanking της Τραπ.Πειραιως,οτι αρχισαν να χρεωνουν προμηθεια 0,50 € σε καθε πληρωμη λογαριασμου(π.χ. cosmote), εδω και λιγες μερες. Εγω το ανακαλυψα προχθες,μου το επιβεβαιωσαν και τηλεφωνικα. Επειδη δεν γνωριζω τι κανουν οι αλλες τραπεζες,εχει παρατηρησει κανεις κατι αναλογο? Εμενα παντως μου φαινεται παλι κουτοπονηρια των τραπεζων να φανε κατι και απο κει.

• Confused 1
Δημοσ.

Καποιες χρεωνουν και καποιες οχι. Μπορεις να κοιταξεις την τιμοκαταλογο των τραπεζων που σε ενδιαφέρουν. Η προμηθεια στην πειραιως ειναι αρκετο καιρο. Εναλακτηκα μπορεις να το πληρωνεις απευθειας στο site του ΟΤΕ χωρις χρεωση.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το ebanking της Πειραιώς μια δεκαετία τώρα...πάντα είχε αυτές τις χρεώσεις/προμήθειες στην πληρωμή λογαριασμών.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λάθος κάνεις. Δεν είχε ποτέ τόσο πολλές χρεώσεις και εδώ και 1-2 χρόνια ανέβασε αρκετά τις προμήθειες.

Εγώ ήδη το παρατάω σιγά σιγά και πάω στο ebanking της Eurobank που έχει χαμηλότερες χρεώσεις και φορτώνει και πολύ πιο γρήγορα η ιστοσελίδα...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Στη eurobank που είμαι έχει κάποιες στάνταρ χρεώσεις και ανάλογα τον πελάτη, κάποιες δωρεάν. Για τη ΔΕΗ έχει 0,30 μέσω e banking και 0,80 μέσω ΑΤΜ. Την cosmote και εγώ την πληρώνω από τη σελίδα της που δεν έχει καθόλου προμήθεια. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, PSYHAS είπε

καλησπερα παιδια. ηθελα να ενημερωσω,για οσους χρησιμοποιουν το συγκεκριμενο ebanking της Τραπ.Πειραιως,οτι αρχισαν να χρεωνουν προμηθεια 0,50 € σε καθε πληρωμη λογαριασμου(π.χ. cosmote), εδω και λιγες μερες. Εγω το ανακαλυψα προχθες,μου το επιβεβαιωσαν και τηλεφωνικα. Επειδη δεν γνωριζω τι κανουν οι αλλες τραπεζες,εχει παρατηρησει κανεις κατι αναλογο? Εμενα παντως μου φαινεται παλι κουτοπονηρια των τραπεζων να φανε κατι και απο κει.

Να πληρωνεις με καρτα που δεν υπάρχει (προς το παρον τουλαχιστον) καμία χρέωση

Δημοσ.

Μεχρι τον προηγουμενο μηνα,τουλαχιστον στην cosmote δεν υπηρχε καμια χρεωση. Αρα μην ακουω για δεκαετιες και πρασινα αλογα.

ΔΕΗ επισης νομιζω κρατουσε προμηθεια. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, notist είπε

Στη eurobank που είμαι έχει κάποιες στάνταρ χρεώσεις και ανάλογα τον πελάτη, κάποιες δωρεάν. Για τη ΔΕΗ έχει 0,30 μέσω e banking και 0,80 μέσω ΑΤΜ. Την cosmote και εγώ την πληρώνω από τη σελίδα της που δεν έχει καθόλου προμήθεια. 

Ουτε απο το ebanking εχει χρεωση η Cosmote και η Vodafone.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που μας εξαναγκάζουν (το για ποιους λόγους και αν είναι καλό ή κακό, δεν είναι του παρόντος νήματος) να περνάνε όλες οι συναλλαγές μέσω τραπέζης είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα υπάρχει προμήθεια για ΤΑ ΠΑΝΤΑ (και δεν εννοώ τα...αρκουδάκια :)).

Οκ, ακόμα υπάρχουν εναλλακτικές αλλά σίγουρα όχι για πολύ ακόμα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο εθνική δεν έχω παρατηρήσει προμήθεια στον ΕΝΦΙΑ.

Επεξ/σία από theo93
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανεις εξαναγκασμος να περνάνε μέσω τράπεζας οι συναλλαγές.

Η εφορία έχει στο taxis δική της πληρωμη. Η ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, COSMOTE κτλ κτλ, το ιδιο. 

Απλώς οι περισσότεροι μπαινουν στα τραπεζικά συστηματα που ειναι ολα μαζεμένα εκει και τα πληρωνουν για δικη τους ευκολία.

Αυτο ομως ειναι μια παροχή υπηρεσίας που πρέπει να πλήρωθεί.

Αλλιώς πάει κανεις στα ΕΛΤΑ και του παρακρατάνε τα λεφτά του για δικές τους ανάγκες :P :P 

• Like 5
Δημοσ.

Σωστός ο Pontez2. Να προσθέσω ότι η ΔΕΗ το έκανε πρόσφατα (γύρω στα τέλη 2017) και ίσως οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν και δίνουν τσάμπα προμήθεια στις τράπεζες...

theo93 η εθνική έχει προμήθεια 30 λεπτά για πληρωμές ΔΕΗ (https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/Τιμολόγιο Λοιπών Εργασιών[2]/Λοιπές Εργασίες[1]/web_portal_elliniko_timologio_loipwn_ergasiwn.pdf).

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DragonFighter είπε

Σωστός ο Pontez2. Να προσθέσω ότι η ΔΕΗ το έκανε πρόσφατα (γύρω στα τέλη 2017) και ίσως οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν και δίνουν τσάμπα προμήθεια στις τράπεζες...

theo93 η εθνική έχει προμήθεια 30 λεπτά για πληρωμές ΔΕΗ (https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/Τιμολόγιο Λοιπών Εργασιών[2]/Λοιπές Εργασίες[1]/web_portal_elliniko_timologio_loipwn_ergasiwn.pdf).

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση, διόρθωσα και το μηνυμα μου να μην υπάρχει μπερδεμα ;)

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Δεν υπάρχει κανεις εξαναγκασμος να περνάνε μέσω τράπεζας οι συναλλαγές.

Η εφορία έχει στο taxis δική της πληρωμη. Η ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, COSMOTE κτλ κτλ, το ιδιο. 

Απλώς οι περισσότεροι μπαινουν στα τραπεζικά συστηματα που ειναι ολα μαζεμένα εκει και τα πληρωνουν για δικη τους ευκολία.

Αυτο ομως ειναι μια παροχή υπηρεσίας που πρέπει να πλήρωθεί.

Αλλιώς πάει κανεις στα ΕΛΤΑ και του παρακρατάνε τα λεφτά του για δικές τους ανάγκες :P :P 

Ξεκίνησα να απαντήσω αλλά είδα ότι θα μου έβγαινε μακρύ το "σεντόνι". Και προφανώς θα ήταν και εκτός θέματος.

Το αφήνω λοιπόν  για την ώρα.

Καλά να είμαστε θα το ξανασυζητήσουμε στο μέλλον. Και αρκετοί θα εκπλαγούν. Ειδικά όσοι δεν βλέπουν κάτι "να 'ρχεται".

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Ξεκίνησα να απαντήσω αλλά είδα ότι θα μου έβγαινε μακρύ το "σεντόνι". Και προφανώς θα ήταν και εκτός θέματος.

Γιατι να ειναι εκτός?

Με ενδιαφέρει να διαβάσω αυτό που θεωρεις οτι θα συμβεί μέσω τέτοιων προμηθειών

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...