Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μπα, οι άλλοι το κατάλαβαν με τη πρώτη, μόνο εσύ άργησες.

Σταματα να εισαι προκλητικος. Το ποστ τoυ Jason, λεει "...Στο εκαθαριστικο δν θα αφαιρεσει μονο τα 23, αλλα τα 43 κι ας εδωσες μονο 23". Δηλαδη δινει την εντυπωση ότι σου κανουν μεγαλυτερη εκπτωση από 15%. Αντι να τον διορθωσεις προσπαθεις να μου επιτεθεις κιολας. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rus είπε

Σταματα να εισαι προκλητικος. Το ποστ τoυ Jason, λεει "...Στο εκαθαριστικο δν θα αφαιρεσει μονο τα 23, αλλα τα 43 κι ας εδωσες μονο 23". Δηλαδη δινει την εντυπωση ότι σου κανουν μεγαλυτερη εκπτωση από 15%. Αντι να τον διορθωσεις προσπαθεις να μου επιτεθεις κιολας. 

Ο Jason σωστά το έγραψε, το μόνο λάθος είναι στο συμπέρασμα που εσύ έβγαλες.

Επίσης αν νομίζεις πως είμαι προκλητικός και κάνω προσπάθειες επίθεσης, κάνε μου report.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ο Jason σωστά το έγραψε, το μόνο λάθος είναι στο συμπέρασμα που εσύ έβγαλες.

Επίσης αν νομίζεις πως είμαι προκλητικός και κάνω προσπάθειες επίθεσης, κάνε μου report.

Εγραψα ακριβως τι ειπε ο Jason,  δε χρειαστηκε δηλαδη να βγαλω καποιο συμπερασμα: "Aντι για 23 θα σου αφαιρεσουν 43"... Είναι σαφεστατο αυτο που ειπε.

Δεν ειναι η πρωτη φορα που προσπαθεις να με προκαλεσεις. Και παλι θα αποτυχεις.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

Φιλε ο τζεισον το ειπε σωστα. Ο εναντι παντα αφαιρειται απο τον εκκαθαριστικο. Παρολο που στον εναντι πληρωσες 43-20=23, στον εκκαθαριστικο θα αφαιρεθουν 43 ευρώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτιδήποτε ποσο κι αν εχεις στον εναντι, παντα ο εκκαθαριστικος μετα το εμφανιζει με μειον(-).

Ο εναντι που λες τελικο ποσο πληρωμης 23ε θα γραφει, όχι 43.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vasioula1 είπε

I give up

Τι είναι αυτό που σε προβληματιζει? Ειναι δυνατον να μου λεει ο λογ.σμος 43 κι εγω στο ταμειο να δωσω 23?

Οσο μου γραφει δε πληρωνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλεινω λεγοντας πως το παραδειγμα με τα 43 και τα 20 ηταν παραδειγμα αριθμητικο που εδωσε ο Τζεισον. Τυχαιο παραδειγμα. Δεν ειναι το 15% αλλα ενα παραδειγμα για να σου δωσει να καταλαβεις. Το θέμα είναι πως αν κερδίσεις την εκπτωση στον εναντι, τοτε στον εκκαθαριστικο δε θα αφαιρεθει μονο αυτο που πληρωσες στον εναντι (δηλαδη συνολικο ποσο μειον εκπτωση) αλλα το συνολικο ποσο (προ εκπτωσης)

Αυτο. Δε θα σχολιασω κατι αλλο γιατι αρκετα το κουρασαμε

Επεξ/σία από vasioula1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, vasioula1 είπε

Κλεινω λεγοντας πως το παραδειγμα με τα 43 και τα 20 ηταν παραδειγμα αριθμητικο που εδωσε ο Τζεισον. Τυχαιο παραδειγμα. Δεν ειναι το 15% αλλα ενα παραδειγμα για να σου δωσει να καταλαβεις. Το θέμα είναι πως αν κερδίσεις την εκπτωση στον εναντι, τοτε στον εκκαθαριστικο δε θα αφαιρεθει μονο αυτο που πληρωσες στον εναντι (δηλαδη συνολικο ποσο μειον εκπτωση) αλλα το συνολικο ποσο (προ εκπτωσης)

Τυχαιο παράδειγμα, αλλα με λαθος συμπερασμα. Μόνο την εκπτωση 15% θα σου κρατησουν, δηλαδή 20€ στο συγκεκριμενο παραδειγμα. Όχι παραπανω όπως ειπε ο Τζέισον.

Στον εκκαθαριστικο ειπαμε, αφαιρειται παντα ότι λεει ο Εναντι. Αυτό είναι τυπικο. Στο συγκεκριμένο παραδειγμα ο Εναντι θα λεει 23. Εσυ καταλαβες οτι θα λεει 43?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

Στον εναντι θα πληρωσεις το Χ ποσο μειον το 15%

Στον εκκαθαριστικο θα πληρωσεις το ποσο της εκκαθαρισης μειον ολο το Χ

Στο συγκεκριμενο παραδειγμα ο εναντι θα λεει οτι πληρωνεις 43-20=23

Στον εκκαθαριστικο θα λεει πληρωνεις το ποσο της εκκαθαρισης μειον 43

Δημοσ.

Στο συγκεκριμενο παραδειγμα εσυ εχεις πληρωσει στον εναντι 23ε, σωστα?

Ο εκκαθαριστικος παντα αναφερει με μειον την αξια του εναντι, αλλα μόνο την αξια του ρευματος που εδώ είναι 30ε. 43ε είναι με φπα, δημο, ερτ. Εσυ λοιπον θεωρεις ότι ο εκκαθαριστικος θα σου αφαιρεσει τον φπα, ερτ, δημο... Δηλαδη θα τα πληρωσει η δεη για σενα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎8‎/‎8‎/‎2018 στις 1:27 ΜΜ, rus είπε

Υπαρχει και ο φπα 13%.

Μολις ελαβα τον Εναντι και η προσθεσμια ληγει σε 40 ημερες... Δηλαδη εχω 40 ημερες διορια για να ειμαι συνεπης?

Δεν καταλαβα το παραδειγμα σου, δηλαδή σε λογ/σμο 43ε θα δωσεις μόνο 23?

Γιατι εβαλες ερτ μονο 3ε, για ενα μηνα μιλας μόνο?

40 ημερες ??? Πρωτη φορα το ακουω .Ποτε δεν ξεπερνανε τις 10-15 ημερες οι λογαριασμοι για να πληρωθουν.

Στις ‎8‎/‎8‎/‎2018 στις 1:27 ΜΜ, rus είπε

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

40 ημερες ??? Πρωτη φορα το ακουω .Ποτε δεν ξεπερνανε τις 10-15 ημερες οι λογαριασμοι για να πληρωθουν.

Για δες εδώ λοιπον. 42 ημερες!

Στο μεταξυ μπορεις να μου πεις κατι άλλο, χτες εκανα αιτηση για το κοινωνικο και με απέρριψαν για εισοδηματικα και περιουσιακα κριτήρια. Γιατι ομως το  Φλεβαρη με ειχαν δεχτει? :blink:

2pye1jb.png

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rus είπε

Για δες εδώ λοιπον. 42 ημερες!

Στο μεταξυ μπορεις να μου πεις κατι άλλο, χτες εκανα αιτηση για το κοινωνικο και με απέρριψαν για εισοδηματικα και περιουσιακα κριτήρια. Γιατι ομως το  Φλεβαρη με ειχαν δεχτει? :blink:

2pye1jb.png

Δεν σε διεψευσα αλλα μου φανηκε πολυ παραξενο .Παντα εχει τοση προθεσμια ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Δεν σε διεψευσα αλλα μου φανηκε πολυ παραξενο .Παντα εχει τοση προθεσμια ?

Όχι, μαλλον πρωτη φορα κι εγω βλεπω τοσες μερες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...