Fabricated Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, όταν πληρώνετε με κάρτα, την δίνετε στον υπάλληλο να την περάσει ή ζητάτε να την περάσετε εσείς; μιλάω κυρίως για ανέπαφα
MikeJ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Από συνήθεια την δίνω αν και πρόσφατα στο lidl που έχουν αλλάξει συστήματα εκεί στο ταμείο μου έκανε νόημα να την πλησιάσω μόνος μου για το ανέπαφο.
isay Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Πάντα ζητώ να το κάνω μονος μου. Μάλιστα αποφευγω φανατικά να χρησιμοποιώ το "ανεπαφο"
DYEL Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, isay είπε Πάντα ζητώ να το κάνω μονος μου. Μάλιστα αποφευγω φανατικά να χρησιμοποιώ το "ανεπαφο" Γιατι?
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Fabricated είπε Καλησπέρα, όταν πληρώνετε με κάρτα, την δίνετε στον υπάλληλο να την περάσει ή ζητάτε να την περάσετε εσείς; μιλάω κυρίως για ανέπαφα Τι διαφορά έχει;
jakegate7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Fabricated said: Καλησπέρα, όταν πληρώνετε με κάρτα, την δίνετε στον υπάλληλο να την περάσει ή ζητάτε να την περάσετε εσείς; μιλάω κυρίως για ανέπαφα Αν είναι πιο κοντά μου ή το κατάστημα έχει ασύρματο και μου το δώσει ο σερβιτόρος, προφανώς και θα το κάνω εγώ. Δεν μπορώ να καταλάβω που ειναι το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση. Αν εννοείς περίπτωση, να πίνεις πχ τον καφέ σου, και να δίνεις την κάρτα στον σερβιτόρο για να την χτυπήσει σε σταθερό pos, όχι δεν θα το έκανα. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από jakegate7
fredd0 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 παντα εγώ το περνάω απο το ανεπαφο, ειτε κάρτα ειτε κινητό. Αυτο ειναι το νόημα, να μη πιανει αλλος την καρτα σου
thant Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Στις αρχές ήμουν λίγο επιφυλακτικός αλλά πλέον την χρησιμοποιώ παντού ανέπαφα, αρκεί να έχω στο οπτικό μου πεδίο κάρτα και pos. Δεν έχει σημασία αν το κάνω εγώ ή ο ταμίας. 1
Fabricated Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Εγώ φοβάμαι ότι μπορεί με οποιοδήποτε τρόπο να καταγράψει τα στοιχεία της κάρτας και μια φορά να γίνει μετά τρέχεις. Από την άλλη έγραψα εδω γιατί όταν ζητάω να την περάσω εγώ με στραβοκοιτανε, και σήμερα μου έτυχε να μου την πάρει από το χέρι με μεγάλη αγένεια ενώ ζήτησα να το περάσω εγώ 1
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δεν το έχω σκεφτεί. Ανέπαφα δεν τη χρησιμοποιώ (νομίζω καμία από τις κάρτες που χρησιμοποιώ δεν είναι ανέπαφη). Στις άλλες περιπτώσεις δίνω την κάρτα και βάζω το πιν, ό,τι γίνεται γίνεται μπροστά μου όμως.
vagos789 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Σε ολο το πλανητη την καρτα σου την αγγιζεις μονο εσυ,αυτο ειναι το λογικο,στην τεχνοφοβικη Ελλαδα επειδη αντιμετωπιζουμε με δεος και τρομο την διαδικασια εχουμε μαθει αλλιως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα