Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, όταν πληρώνετε με κάρτα, την δίνετε στον υπάλληλο να την περάσει ή ζητάτε να την περάσετε εσείς; μιλάω κυρίως για ανέπαφα 

Δημοσ.

Από συνήθεια την δίνω αν και πρόσφατα στο lidl που έχουν αλλάξει συστήματα εκεί στο ταμείο μου έκανε νόημα να την πλησιάσω μόνος μου για το ανέπαφο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, isay είπε

Πάντα ζητώ να το κάνω μονος μου. Μάλιστα αποφευγω φανατικά να χρησιμοποιώ το "ανεπαφο"

Γιατι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fabricated είπε

Καλησπέρα, όταν πληρώνετε με κάρτα, την δίνετε στον υπάλληλο να την περάσει ή ζητάτε να την περάσετε εσείς; μιλάω κυρίως για ανέπαφα 

Τι διαφορά έχει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Fabricated said:

Αν είναι πιο κοντά μου ή το κατάστημα έχει ασύρματο και μου το δώσει ο σερβιτόρος, προφανώς και θα το κάνω εγώ. Δεν μπορώ να καταλάβω που ειναι το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση.

Αν εννοείς περίπτωση, να πίνεις πχ τον καφέ σου, και να δίνεις την κάρτα στον σερβιτόρο για να την χτυπήσει σε σταθερό pos, όχι δεν θα το έκανα.

Επεξ/σία από jakegate7
Δημοσ.

παντα εγώ το περνάω απο το ανεπαφο, ειτε κάρτα ειτε κινητό. Αυτο ειναι το νόημα, να μη πιανει αλλος την καρτα σου

Δημοσ.

Στις αρχές ήμουν λίγο επιφυλακτικός αλλά πλέον την χρησιμοποιώ παντού ανέπαφα, αρκεί να έχω στο οπτικό μου πεδίο κάρτα και pos.

Δεν έχει σημασία αν το κάνω εγώ ή ο ταμίας.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ φοβάμαι ότι μπορεί με οποιοδήποτε τρόπο να καταγράψει τα στοιχεία της κάρτας και μια φορά να γίνει μετά τρέχεις. 

Από την άλλη έγραψα εδω γιατί όταν ζητάω να την περάσω  εγώ με στραβοκοιτανε, και σήμερα μου έτυχε να μου την πάρει από το χέρι με μεγάλη αγένεια ενώ ζήτησα να το περάσω εγώ

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το έχω σκεφτεί. Ανέπαφα δεν τη χρησιμοποιώ (νομίζω καμία από τις κάρτες που χρησιμοποιώ δεν είναι ανέπαφη). Στις άλλες περιπτώσεις δίνω την κάρτα και βάζω το πιν, ό,τι γίνεται γίνεται μπροστά μου όμως.

Δημοσ.

Σε ολο το πλανητη την καρτα σου την αγγιζεις μονο εσυ,αυτο ειναι το λογικο,στην τεχνοφοβικη Ελλαδα επειδη αντιμετωπιζουμε με δεος και τρομο την διαδικασια εχουμε μαθει αλλιως

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...