Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά να πω ότι δεν λατινικά, δεν ήμουν θεωρητική ποτέ οπότε τα μόνα λατινικά που ξέρω είναι κάποιες εκφράσεις που ξέρουν όλοι και αυτά της βιολογίας του στυλ in vivo, in vitro, in silico, de novo κτλ κτλ. Μου καναν όμως για κάποιο άγνωστο λόγο δώρο ένα βιβλίο στα λατινικά, το χάρυ πότερ. Το έχω διαβάσει στα ελληνικά οπότε το στορυ το ξέρω. Όμως μου κίνησε την περιέργεια όλο αυτό για τη γλώσσα και θα ήθελα αν ξέρει κανείς να μου προτείνει κάποιο site ή κάποιο pdf σχετικά με τη γλώσσα αυτή. Τα λατινικά γενικά χρειάζονται σε κάποιον ή απλά τα διδάσκουν στις φιλολοφικές σχολές απλά και μόνο για τη μελέτη της γλώσσας; Δεν ξέρω αν θα βοηθάει αλλά ξέρω αγγλικά γαλλικά και γενικά μου αρέσουν οι ξένες γλώσσες οπότε και από αυτή την έννοια έχω περιέργεια λίγο για τα λατινικά.

Δημοσ.

Το google τι σου πρότεινε για βασικά μαθήματα λατινικών; Κάποιο βιντεο; Κάποιο pdf βιβλιο;

ontopic : Αν εχεις τοσο ελευθερο χρόνο, καλύτερα μάθε μια ακομα γλώσσα. Πιο χρήσιμη θα σου φανεί.

Δημοσ.

Τα λατινικα ειναι η επισημη γλωσσα του βατικανου, και φυσικα υπαρχουν χιλιαδες ακομα κοινοτητες. Μαθηματα εχει διαφορα στο youtube, το οτι ξερεις γαλλικα παντως βοηθαει παρα πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...