Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας  αγορασα το  corsair m65 pro  rgb  white  πριν μια  βδομαδα χωρις να το κτυπησω καπου παρατηρησα  οτι απο  την δεξια μερια  εκει που  τελειωνει η  ουρα  του ποντικιου

εχει μια γραμμη  διαχωριστικη δεν  γνωριζω πως να το πω

το θεμα ουτε  το κτυπησα  ουτε  τιποτα

απο οτι μοιαζει εινε απο την κατασκευη  του ετσι>>  σε αυτην  την περιπτωση αν το παω  πισω  τι  θα  μου  πουνε??

και στο πλαισιο να το γυρισω  πισω  θα μου  βρουνε δικαιολογιες

πραγματικα το ποντικι δεν εχει καμια γρατσουνια αλλα  ουτε  κτυπημα./.

λετε να εινε λαθος κατασκευης απο εκεινη την μερια??

Επεξ/σία από powerblade
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα λάθος από κατασκευής σίγουρα υπάρχει. Το θέμα είναι όμως ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχουμε καμία εγγύηση και δεν γίνονται επιστροφές. Ότι βγήκε, βγήκε.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

δηλαδη αν παω  την   εγγυηση  black66.gr δεν θα  μου δωσουνε  αλλο ποντικι??

θελω να σε ρωτησω  λάθος από κατασκευή  παιζει παρα  πολλες  φορες σε αντικειμενα  υπολογιστων?η εινε  θεμα τυχης?

κανονικα  η εγγυηση επρεπε ολα αυτα  να τα καλυπτει  ομως και οχι να μας  κλεβουνε με αυτον τον  τροπο.

παντως σε ευχαριστω  black66.gr που αυτην  την  φορα   μου  μιλησες πολυ ομορφα,, το σεβομε αυτο απλα και εγω  θελω να σου ζητησω ενα συγνωμη.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μετά από μια εβδομάδα δύσκολα τα πράγματα. Μπορείς να το πας όμως, δεν χάνεις τίποτα, μπορεί και να σε εξυπηρετήσουν.

Δημοσ.

τωρα το ειδα δεν φαινετε αυτο  που λεω  

πρεπει να πας απο κοντα  

εκτος και αν εινε ετσι ο σχεδιασμος  του δεν το γνωριζω

Δημοσ.

Η Corsair είναι από τις εταιρείες που θέλουν ο τελικός χρήστης να έχει ένα καλό προιόν. Η πρώτη σου κίνηση είναι να πας στο κατάστημα από όπου το πήρες και να μιλήσεις μαζί τους για αντικατάσταση. Αν δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο τότε θα μιλήσεις απευθείας με την Corsair και δώσε όσα στοιχεία μπορείς περισσότερα, όπως π.χ το κατάστημα από όπου το πήρες, την ημερομηνία αγοράς και αν είναι δυνατόν και την απόδειξη που να πιστοποιεί την ημερομηνία αγοράς. Εξήγησε τους ότι δεν είναι υπαιτιότητα δική σου και το κυριότερο μην προσπαθήσεις να τους κοροϊδέψεις.

Λόγω της ζημιάς που έχει το ποντίκι αν (και λέω αν) το θεωρήσουν υπαιτιότητα δική σου τότε δεν θα στο αντικαταστήσουν. Αλλά όσο αφορά το σέρβις του και την εξυπηρέτηση τους είναι κορυφή. Κάνε μια προσπάθεια, δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, powerblade είπε

τωρα το ειδα δεν φαινετε αυτο  που λεω  

πρεπει να πας απο κοντα  

εκτος και αν εινε ετσι ο σχεδιασμος  του δεν το γνωριζω

Ανέβασε μία εικόνα. Αν το έχει κάποιος θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις αν είναι ελλάτωμα.

Δημοσ.

1 εβδομαδα μετα μην περιμενεις να το δεχτουν (δεν μπορεις να αποδειξεις πως δεν το χτυπησες εξαλλου).

Απο την αλλη αν ειναι γραμμη του σχεδιου και παλι δεν υπαρχει λογος για αντικατασταση.

Αυτα απο μενα, signing off.

Δημοσ.

το  θεμα εινε ουτε το γρατσουνισα αλλα  ουτε το κτυπησα

το μονο  που εκανα το εβγαλα απο το  κουτι.. εβγαλα το πλαστικο το  οπιο ειτανε το καλυμενο το ποντικι και μετα το  συνδεσα  στον  υπολογιστη  μου./

και μετα απο 3  ημερες βασικα  πριν 3 ημερες  ετυχε και το ειδα αυτο

ισως  βρε salvation να εχεις δικιο να εινε  γραμμη του σχεδιου και να μην το εχω καταλαβει εγω

απλα δεν καταλαβαινω πως αυτο  εγινε  και εινε  ολοκαινουργιο ποντικι.

Δημοσ.

πηγα στο πλαισιο το ειδανε και μου ειπανε οτι εινε κατασκευαστικο λαθος απο την corsair και μου  ειπανε θα με παρουνε  τηλ την δευτερα

οποτε τι λετε να  γινει απο  την  corsair για το   κατασκευαστικο λαθος?

Δημοσ.

καπια  στιγμη θα  αγορασω  απλα εχω αλλες  προταιεροτητες  αλλα και αυτο θα  γινει συντομα..

πηγα στο πλαισιο το ειδανε και μου ειπανε οτι εινε κατασκευαστικο λαθος απο την corsair και μου  ειπανε θα με παρουνε  τηλ την δευτερα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, powerblade είπε

καπια  στιγμη θα  αγορασω  απλα εχω αλλες  προταιεροτητες  αλλα και αυτο θα  γινει συντομα..

Θα ζητήσει δημόσια συγγνώμη. 

• Sad 1
Δημοσ.

αλλου το θεμα  πηγε. απλα ρωτησα  οποτε τι λετε να  γινει απο  την  corsair για το   κατασκευαστικο λαθος?

θα  μπορεσει να μου δωσει αλλο??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...