santac Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Είναι μερικοί πολύ πρήχτες. Στις αγορές που κάνετε, είτε σε αγγελίες είτε σε καταστήματα, γενικά οπουδήποτε, κάνετε παζάρια στις τιμές. Ένας φίλος μου κάνει παζάρια μέχρι αηδίας, ντρέπομαι να ψωνίσω μαζί του. Άλλοι πληρώνουν χωρίς να σχολιάσουν καν. Πιστεύω ότι όσοι παζαρεύουν δε το κάνουν από ανάγκη αλλά είναι το στυλ τους. τι λέτε; 2
Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Συμφωνώ: δεν έχω γνωρίσει κανέναν που να το κάνει από ανάγκη. Άλλωστε τα παζάρια παίζουν πολύ σε είδη που ΔΕΝ είναι πρώτης ανάγκης, δε παζαρεύει κανείς το ρύζι στο μπακάλικο! Δε παζαρεύω ποτέ, ούτε δέχομαι παζάρια. Δε μου αρέσει. Σε αγγελίες δικές μου γράφω κατευθείαν την τελική τιμή, ενώ αν κάτι μου φαίνεται ακριβό, είτε σε αγγελία, ή σε μαγαζί, απλά πάω παρακάτω. 1 2
Thulogur Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πέτυχα τύπισσα στα m&s να παζαρεύει στις ηδη χαμηλές τιμές των εκπτώσεων. Ντροπή απλα. Οσο για εδω μεσα, ειναι μερικοί που οσο και να το βάλεις θα σε παζαρεψουν για ενα 5ευρω κατω Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από Thulogur
adi32 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δεν κάνω συνήθως αλλά τώρα με την κρίση δεν γίνεται αλλιώς. Σχεδόν πάντα πετυχαίνεις καλύτερη τιμή και κακώς δεν έκανα τόσα χρόνια 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όποιος κάνει παζάρια σε μεγάλα μαγαζιά για μένα είναι γύφτος....άμα το θες πάρτο στην τιμή που το πουλάει αν όχι ψαξου για κάτι ποιο φθηνό...... η περίμενε εκπτώσεις/προσφορές ( λες και μπορεί ο υπάλληλος να σου κάνει έκπτωση λες και είναι δικό του το μαγαζί) Μου είχε τύχει σε αγγελία που πούλαγα κάτι και μου έκανε παζάρια ένας τυπάς και του το κατέβασα λίγο και ενώ κλεισαμε τιμή όταν συναντηθηκαμε να το πάρει έκανε πάλι παζάρια για ακόμα χαμηλότερη τιμή.... εννοείτε πως πήρε τα @@ μου ο γύφτος Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από Zengar Zombolt 5 1
santac Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 εγώ ντρέπομαι να παζαρέψω. Η αλήθεια είναι ότι αν γίνεις γύφτος θα κερδίσεις κάτι. Αυτό έχω δει. Αλλά δε μου βγαίνει. Αν κάτι το θεωρώ ακριβό πηγαίνω παρακάτω 1
orck Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Λαθος η λεξη γυφτος. Δεν ειναι γυφτια. Σε καποια πραγματα δεν ειναι κακο να πεις "στο καταστημα ταδε το βρηκα τοσο, τι καλυτερο μπορεις να κανεις;" Επειδη και εγω δεν το πιστευα εχω εναν... γνωστο ας πουμε που παει να παρει μια βαση τοιχου για την τηλεοραση του, απο Πλαισιο, αφου πρηζει τον υπαλληλο μια ωρα "κανει αυτο και κανει και εκεινο" επειδη ειναι τερμα αμπαλος στο τελος αρχισε τα "κανε μου μια καλυτερη τιμη, ακριβα το εχετε κλπ" εκει να πω την αληθεια εφυγα γιατι ηταν λιγο ρεζιλη φαση, δεν ηταν παζαρι με στοιχειωδη αξιοπρεπεια, σαν ζητιανια το εκανε. Παντως πηρε την βαση με 5ευρω μικροτερο κοστος. Ο τυπος εχει 9 διαμερισματα/εξοχικα, εγω δεν εχω τιποτα. 3 1
lek88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Εγώ ντρέπομαι να κάνω παζάρια. Δεν έχω κάνει ποτέ! Οσο και να θέλω κάτι, αν ρωτήσω και η τιμή μου φανεί τσιμπημένη λέω "ευχαριστώ" και φεύγω. 3
talibanakos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, adi32 είπε Σχεδόν πάντα πετυχαίνεις καλύτερη τιμή και κακώς δεν έκανα τόσα χρόνια Σε μεταχειρισμενα κανω παζαρια,εκτος και αν η τιμη ειναι σουπερ. Ειδικα εδω συναλλασομαι με χρηστες με αξιολογησεις,προτεινω παντα καταθεση και δικα μου μεταφορικα με αποτελεσμα να τους δελεαζω και να πετυχαινω παντα καλυτερες τιμες. 1
LittyMeek Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 αναλογως παντα τη τιμη, αν ειναι πολυ καλη τοτε δεν χρειαζεται 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Να κάνεις παζάρι φυσικά, αλλά όχι να εκμεταλλεύσαι την ανάγκη του άλλου. Να ζητήσεις κάτι καλύτερο, αλλά όχι να το θες τζάμπα επειδή ο άλλος έχει ανάγκη. Αυτό είναι το χειρότερο για εμένα και δείχνει τι σκατάνθρωπος είναι ο αγοραστής.
petran91 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Εγώ κάνω παζάρι όταν θέλω κάτι πολύ και ήδη έχω υπερβεί κατά πολύ το budget μου, και εφόσον ο άλλος δεν ξεκαθαρίζει ότι παζάρια δεν γίνονται δεκτά. Και πάλι όχι ελεινά πράγματα όμως, και αν ο άλλος δω ότι δεν ψήνεται να κόψει δεν πρήζω ούτε γίνομαι αγενής. Όπως την κουβέντα που παραθέτω. Για κάρτα γραφικών 130€ 1050Ti τα περασμένα Χριστούγεννα που πούλησα. Σε αυτήν την τιμή όπως καταλαβαίνετε τότε έφυγε αμέσως. Για 5€ δηλαδή είμαι εγώ ο γύφτος. Τι να πω.. (αν απαγορεύεται να δημοσιεύω έστω και με κρυμένα ονόματα διαλόγους, συγγνώμη ας σβηστεί). 1
orck Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, petran91 είπε Εγώ κάνω παζάρι όταν θέλω κάτι πολύ και ήδη έχω υπερβεί κατά πολύ το budget μου, και εφόσον ο άλλος δεν ξεκαθαρίζει ότι παζάρια δεν γίνονται δεκτά. Και πάλι όχι ελεινά πράγματα όμως, και αν ο άλλος δω ότι δεν ψήνεται να κόψει δεν πρήζω ούτε γίνομαι αγενής. Όπως την κουβέντα που παραθέτω. Για κάρτα γραφικών 130€ 1050Ti τα περασμένα Χριστούγεννα που πούλησα. Σε αυτήν την τιμή όπως καταλαβαίνετε τότε έφυγε αμέσως. Για 5€ δηλαδή είμαι εγώ ο γύφτος. Τι να πω.. (αν απαγορεύεται να δημοσιεύω έστω και με κρυμένα ονόματα διαλόγους, συγγνώμη ας σβηστεί). Σε στολισε κανονικα ο αρχοντας
BritGreek Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε προϊόντα λιανικής κάνω, ειδικά σε ηλεκτρονικά γιατί δεν έχω αγοράσει ποτέ μεταχειρισμένο. Ελάχιστες φορές δεν έχω πάρει την τιμή του skroutz ή λίγο παραπάνω από μεγάλες αλυσίδες. Στην παροχή υπηρεσιών δεν κάνω σχεδόν ποτέ, αλλά πάντα κάνω έρευνα αγοράς. Δεν δέχομαι καμία συναλλαγή χωρίς απόδειξη. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από BritGreek
ObeyWario! Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Έχει τύχει σε αγγελίες να μου πουν να τους κόψω 0,5Ε απο 3Ε σε 2,5Ε ή και καλά ότι στο ebay είναι φτηνότερο, αν το βρήκες φτηνότερο γιατί απλά δεν το πήρες απο εκεί;; Γενικά δεν κάνω παζάρια , αυτό που κάνω πχ στο πλαίσιο όταν ξέρω πως κάτι είναι ακριβότερο στο μαγαζί απτο site τους ρωτάω αν μπορούν να μου το αφήσουν σε τιμή site αλλιώς το παίρνω μέσο site 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα