Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Με τις εταιριες τηλεπικοινωνιων που εχουμε εδω στην Ελλαδα τιποτα (σχεδον) δεν ειναι γυφτια αλλα το συγκεκριμενο πραγμα ειναι τουλαχιστον μ@λ@κια, για 2,5 ευρω τον μηνα και μαλιστα για κατι που "ακουσες". 

Αν ειναι αληθινη ιστορια το παραδειγμα που αναφερεις, γιατι δεν εδινες και εσυ γραμμη στον προισταμενο να τελειωνεις; δεν υπηρχε περιπτωση να εβγαζες ακρη εσυ.

Τετιες οσες θες καθε μερα και εννοιτε πρεπει να εισαι τερμα ευγενικος και μες στην κατανοηση και να εχεις και τον υπευθυνο να εχει αλλον πελατη η δουλεια και αντε να σωθεις εχω μιλησει με πελατη 2,5 ωρες τι δεν ακουσα μεχρι αν ειναι ωραιο το ***** της μανας μου 

Υπηρξε πελατης που ακομα κια ο manager βγικε να μιλησει ακουγονται τραγικα αυτα που λεω αλλα ενα μηνα να δουλεψεις θα ακουσεις τρελα πραγματα

Επεξ/σία από MariaPr
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εξαρτάται το ποσό, ως σύνολο. Πχ, αν είναι συμβόλαιο κινητής ή κάποια εφ' άπαξ πληρωμή >100 ευρώ. Και αυτό ευγενικά πάλι, δίνοντας την πάσα στον πωλητή. Μετά , ξανασκέπτομαι αν θα αγοράσω ή όχι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χαζή ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση ένα μαγαζί να σου κάνει καλύτερη τιμή σε ένα προϊόν; έχω παραγγείλει κάτι να πάω να το παρω και με πηραν τηλ να με ρωτήσουν αν θα περάσω σίγουρα και τους είπα ναι. Το θέμα είναι ότι μπηκα σκρουτζ και το είχε άλλο μαγαζί λίγο φθηνότερα. Αν το πρώτο μαγαζί μου άφηνε το προϊόν στην τιμή του 2ο θα τους προτιμούσα αφού έχω κάνει την παραγγελία αλλά προφανώς και γω θέλω να το αγοράσω όσο φθηνότερα γίνεται 

Οι τιμές για την ιστορία είναι 280-260

Δημοσ.

Για να κάνεις παζάρι πρέπει να το σηκώνει το μαγαζί,ο πωλητής, το προϊόν και εσύ.

Είναι ανάλογα το μαγαζί βασικά. Τώρα να πας σε ένα στη γειτονιά, οκ μπορείς κάτι να κάνεις. Τώρα να πας στη RL για παζάρι, θα σε περάσουν και για βλάκα.

Συνήθως δε θα ρωτήσω για παζάρι, ειδικά σε μεγάλες αλυσίδες νιώθω άσχημα (Nike,Adidas) που ψωνίζω συχνά δεν έχω κάνει ποτέ.

Τώρα αν πάω σε κάνα κέντρο για καμία βερμούδα κάνα πουκάμισο μπορεί να κάνω παζάρι αν πάρω 3-4 πραγματα, όχι στο 1.

Επίσης υπάρχει και κανάλι στο youtube, με τυπα που πηγαίνει σε αγορές Κίνας και γύρω γύρω σε τεράστια παζάρια με μουφες που τις πουλάνε αρχική 200 ευρώ και τα παίρνει 20. Colinabroadcast αν θυμάμαι καλά λέγεται. 

Δείτε το έχει πλάκα, ο τύπος ξέρει να παζαρευει, είναι πολύ καλός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...