logokrimenos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Ρε παιδιά ξεχασα σε ενα φίλο την τσαντα μου με υο λαπτοπ. Πως συμφέρει να την στείλει? Οχι απο άποψη κόστους αλλά απο θέμα ασφάλειας της μεταφοράς. Αν την πάει κουριερ θα έχουν κανα κουτί να την βάλουν ή σε καμια σακούλα σφραγισμένη όλο το backpack? Help για να του πω τι θα κάνει αύριο
Diskimpex Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Εχουν κουτι να τα βαλουν ,συνηθως το πληρωνεις .Γραφεις και ευθραυστο.Μπορεις και μικρη ασφαλεια αν θες να πληρωσεις παραπανω
blackdeagle Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δώστο στον οδηγό του ΚΤΕΛ και ενα 20αρικο και θα στο προσεχει αυτος σαν τα μάτια του. 3 1
logokrimenos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 40 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Εχουν κουτι να τα βαλουν ,συνηθως το πληρωνεις .Γραφεις και ευθραυστο.Μπορεις και μικρη ασφαλεια αν θες να πληρωσεις παραπανω Θα εχει λες καποιο να χωραει ολοκληρη η τσαντα? 32 λεπτά πριν, blackdeagle είπε Δώστο στον οδηγό του ΚΤΕΛ και ενα 20αρικο και θα στο προσεχει αυτος σαν τα μάτια του. Δεν βολευει το ΚΤΕΛ. Ήταν η πρλωτη μου σκέψη
orck Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μην περιμενεις προκοπη απο τις εταιριες κουριερ, οσες φορες ρωτησα μου απαντησαν "Κυριε ειναι δικια σας ευθυνη να το συσκευασετε με ασφαλεια για να φτασει σωστα στον αποδεκτη του", με αλλα λογια εαν σπασει κατι μεσα θα σου πουνε οτι φταιες εσυ που δεν το συσκευασες σωστα και ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ. Νομιζω οτι τις καλυτερες πιθανοτητες τις εχεις να πας στο σουπερ της γειτονιας σου και να ζητησεις χαρτοκουτες που εχουν απο τα προιοντα, να παρεις αρκετες καθως ειναι τερμα τσιπικες (λεπτες πολυ), βαλε διαδοχικα κανα δυο κουτια το ενα μεσα στο αλλο και εαν μπορεις αναμεσα τους εφημεριδες τσακακωμενα φυλλα σε μπαλιτσα.
isay Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, logokrimenos είπε Ρε παιδιά ξεχασα σε ενα φίλο την τσαντα μου με υο λαπτοπ. Πως συμφέρει να την στείλει? Οχι απο άποψη κόστους αλλά απο θέμα ασφάλειας της μεταφοράς. Αν την πάει κουριερ θα έχουν κανα κουτί να την βάλουν ή σε καμια σακούλα σφραγισμένη όλο το backpack? Help για να του πω τι θα κάνει αύριο Ναι έτσι αθώα πήγαινε και θα παραλάβεις κουδουνιστρα αντι για laptop. Για να καταλαβεις θες συσκευασία που να αντέχει σαν μπάλα μπασκετ και σαν κουτί που πατάς επάνω του για να πιάσεις κάτι απο το πάνω ράφι. ΕΤΣΙ θα επιβιώσει. Οποτε πρακτικά βάλε το φιλο σου να βρει κουτί γερό και πλαστικό με αέρα. Θα κάνει σφιχτή συσκευασία (δηλαδη να μην χτυπιέται στο κουτι) και επιπλεον αναμεσα σε οθόνη και πληκτρολόγιο θα εβαζα και λιγο χαρτί κουζίνας ή ακομα καλύτερα ενα λεπτο μαντηλι-πανι. Οταν λοιπον νοιώθει έτοιμος να παιξει μπαλα με το κουτί, τοτε μπορει να το παει στη μεταφορική/ελτα/courier 1
logokrimenos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Με βλέπω να το κλαίω.... Γενικά ο φίλος ειναι τεμπέλης. ήθελε να παει την τσαντα έτσι χύμα. Θα βασανιστώ, το βλέπω εγω το όνειρο
mylo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 19 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Με βλέπω να το κλαίω.... Γενικά ο φίλος ειναι τεμπέλης. ήθελε να παει την τσαντα έτσι χύμα. Θα βασανιστώ, το βλέπω εγω το όνειρο Πες του να το τυλίξει με αυτό το νάιλον με τις φούσκες. Αν δε βαριέται να πάει να το αγοράσει...
isay Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 25 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Με βλέπω να το κλαίω.... Γενικά ο φίλος ειναι τεμπέλης. ήθελε να παει την τσαντα έτσι χύμα. Θα βασανιστώ, το βλέπω εγω το όνειρο Εντάξει βρήκες άτομο να σου κανει εμπιστη και σοβαρή δουλεια. Βρες κάποιον αλλο, στειλε του χρήματα και πες να παει να παρει την τσάντα να στο φτιάξει και να το στειλει.
logokrimenos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Σκέφτομαι να του πω να το τυλιξει με μια πετσετα και να το βαλει παλι μεσα στην τσαντα και να βρει χαρτοκουτο να το τυλιξει και να το στειλει με εύθραυστο πανω. και ας ελπισουμε να φτασει. Το ωραιο ειναι οτι δεν το ξεχασα. απλα εγραψα στην αρχη εδω για συντομια. Ηταν τα φιλαρακια σπιτι μ8υ για 2ημερο και φευγοντας ειχαμε μαζεψει τα πράγματα και λεει ο ενας στον αλλο δικια σου ειναι αυτη? και τον τρολαρε ο αλλος οτι ειναι δικια του. και πηγε και την εβαλε στο αμαξι. εγβ εφυγα γις Κοζάνη και αυτπι για αθηνα και το καταλαβα οταν εφτασα... Θα κοιταξω και για ΚΤΕΛ αυριο μηπως βολέψει
talibanakos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, logokrimenos είπε Ρε παιδιά ξεχασα σε ενα φίλο την τσαντα μου με υο λαπτοπ. Πως συμφέρει να την στείλει? Οχι απο άποψη κόστους αλλά απο θέμα ασφάλειας της μεταφοράς. Αν την πάει κουριερ θα έχουν κανα κουτί να την βάλουν ή σε καμια σακούλα σφραγισμένη όλο το backpack? Help για να του πω τι θα κάνει αύριο ΟΧΙ ΚΟΥΡΙΕΡ! Στο λεω με μεγαλη εμπειρια πισω μου.ΟΧΙ ΚΟΥΡΙΕΡ. Πες στο φιλο σου να το βαλει σε ενα κουτι με πολυ bubble wrap και να το βαλει στο κτελ. 1 ώρα πριν, isay είπε Οταν λοιπον νοιώθει έτοιμος να παιξει μπαλα με το κουτί, τοτε μπορει να το παει στη μεταφορική/ελτα/courier Ναι οχι και οχι. Και πριν απο αυτο ΚΤΕΛ,μακραν το πιο ασφαλες και αμεσο που εχω δοκιμασει. 1
dtzgr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ας το πάει σκέτο, με ένα λουκετάκι που να φαίνεται αν παραβιάστηκε. Μια τσάντα λαπτοπ φαίνεται τι έχει μέσα, και δεν θα παίξει μπάλα κανείς μαζί της, εκτός αν είναι λακαμάς ή άσχετος. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από dtzgr
isay Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, dtzgr είπε Ας το πάει σκέτο, με ένα λουκετάκι που να φαίνεται αν παραβιάστηκε. Μια τσάντα λαπτοπ φαίνεται τι έχει μέσα, και δεν θα παίξει μπάλα κανείς μαζί της, εκτός αν είναι λακαμάς ή άσχετος. Μάλλον δεν εχεις αρκετή εμπειρία για το πως δουλευουν οι ταχυδρομικές εταιρίες (δημόσιες ή ιδιωτικές).
talibanakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, dtzgr είπε Μια τσάντα λαπτοπ φαίνεται τι έχει μέσα, και δεν θα παίξει μπάλα κανείς μαζί της, εκτός αν είναι λακαμάς ή άσχετος. 3 ώρες πριν, isay είπε Μάλλον δεν εχεις αρκετή εμπειρία για το πως δουλευουν οι ταχυδρομικές εταιρίες (δημόσιες ή ιδιωτικές). Μαλλον δεν εχει ιδεα. Αν ειχε εστω λιγη εμπειρια δε θα τα ελεγε αυτα.. Για καποιο λογο ο κοσμος νομιζει οτι οι εταιριες κουριερ χειριζονται πολυ προσεκτικα τα δεματα. Η μονη διαφορα τους ειναι οτι πανε πιο γρηγορα τα δεματα στον προορισμο. Το ξυλο που τρωνε ειναι ιδιο. Σας το λεω απο πρωτο χερι.
AtiX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Αν η συσκευασία δεν είναι φτιαγμένη για να μεταφέρει αυγά καλύτερα να μην το στείλεις με courier... Μπορεί να είσαι τυχερός και να έρθει το λάπτοπ άθικτο ή τα πιο σύνηθες να απολαύσεις μια ωραιότατη ομελέτα... Η καλύτερη λύση είναι να πας να το πάρεις ο ίδιος ή να στο φέρει κάποια στιγμή ο φίλος σου... μετά τα ΚΤΕΛ ή μια μεταφορική και μόνο αν επείγει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα