Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά δεν μπόρεσε να το στείλει με ΚΤΕΛ και το έχει στείλει με γενική ταχυδρομική. Μου είπε οτι το τύλιξε καλά, αύριο λογικά θα παραλάβω και θα ενημερώσω. Έχω βέβαια ξεκινήσει να κοιτάω τιμές για λάπτοπ για να είμαι σίγουρος...

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Τελικά δεν μπόρεσε να το στείλει με ΚΤΕΛ και το έχει στείλει με γενική ταχυδρομική. Μου είπε οτι το τύλιξε καλά, αύριο λογικά θα παραλάβω και θα ενημερώσω. Έχω βέβαια ξεκινήσει να κοιτάω τιμές για λάπτοπ για να είμαι σίγουρος...

Καλή τύχη και να ελπίζεις να μην πέσεις σε κανέναν ποδοσφαιρόφιλο...

Δημοσ.

Εντάξει το γλιτώσαμε. Και μιλάμε συσκευασία του κώλου έκανε. Τύλιξε με bubble wrap μια φορα το λαπτοπ. Το ξαναεβαλε στην τσαντα και μεσα σε ενα χαρτοκουτο χύμα. Ειχε αυτοκόλλητο εύθραυστο και λογικά οι της γενικής ταχυδρομικής το σεβάστηκε και ήρθε ακέραιο το λάπτοπ. 

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά! Νομίζω είμαστε λίγο υπερβολικοί με τις μεταφορικές. Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα, με διάφορες κούριερ και ΕΛΤΑ και μιλάμε για πολλά πακέτα. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, zio10 είπε

Μια χαρά! Νομίζω είμαστε λίγο υπερβολικοί με τις μεταφορικές. Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα, με διάφορες κούριερ και ΕΛΤΑ και μιλάμε για πολλά πακέτα. 

Δεν ξέρεις εσυ... 😀

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...