tsioulak Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, mylo είπε Καθαρά 5μερο. Παίζουν και υπερωρίες που άλλοτε πληρώνονται και άλλοτε δίνονται ρεπό Ετσι οπως τα λες βγαινει 4€ το ωρομισθιο ενω στον κατωτατο μισθο ειναι 3€ (παντα για καθαρα, υπαλληλο αγαμο και ανω τον 25).
wired_1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Ετοιμάσου για ¨πονο¨... από τα πιο απαράδεκτα σούπερ μάρκετ από άποψης συμπεριφοράς προς τον υπαλληλο + σκατα μισθοδοσία. Ειμαι προμηθευτής τους χρόνια τώρα , και έχω αρκετούς γνωστούς που δουλεύουν στην αλυσίδα αυτή και το 90% ψάχνουν για άλλου... Εάν γίνεις δούλος τους στην κυριολεξία χωρίς να λες σε τίποτα όχι, και να ρουφιανεύεις ασύστολα ίσως πας για θέση υπευθύνου μετά από κάποιο καιρό. Εαν ήμουν στην θέση σου καλύτερα να μοίραζα φυλλάδια στο δρόμο παρά σε αυτή την αλυσίδα. 1
sipiak1992 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 καλησπερα, καινουριος υπαλληλος στις αποθηκες του μασουτη στο καβαλαρι(θεσσαλονικης) για 6ωρο πενθημερο ειναι 500€ καθαρα...η προμηθευτικη ανηκει πλεον στον ομιλο του μασουτη οποτε εισαι κομπλε φιλε καλη αρχη 1
ExarchosPAOK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, wired_1 είπε Ετοιμάσου για ¨πονο¨... από τα πιο απαράδεκτα σούπερ μάρκετ από άποψης συμπεριφοράς προς τον υπαλληλο + σκατα μισθοδοσία. Ειμαι προμηθευτής τους χρόνια τώρα , και έχω αρκετούς γνωστούς που δουλεύουν στην αλυσίδα αυτή και το 90% ψάχνουν για άλλου... Εάν γίνεις δούλος τους στην κυριολεξία χωρίς να λες σε τίποτα όχι, και να ρουφιανεύεις ασύστολα ίσως πας για θέση υπευθύνου μετά από κάποιο καιρό. Εαν ήμουν στην θέση σου καλύτερα να μοίραζα φυλλάδια στο δρόμο παρά σε αυτή την αλυσίδα. Συγκεκριμένα με ζήτησαν στο υποκατάστημα της Αγίας Παρασκευής. Μίλησα με 3 εκ των οποίων η μία μόνο φάνηκε να έχει θέση υπευθύνου κι ήταν η μόνη που μου φάνηκε ζεστή. Θα δείξει... αγχώθηκα κι άλλο, δε λέω, αλλά ευχαριστώ για τη συμβολή. Δε θέλω να πέσω από τα σύννεφα, οπότε καλό μου κάνει να σκέφτομαι και τα χειρότερα.
tsioulak Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 34 λεπτά πριν, ExarchosPAOK είπε Συγκεκριμένα με ζήτησαν στο υποκατάστημα της Αγίας Παρασκευής. Μίλησα με 3 εκ των οποίων η μία μόνο φάνηκε να έχει θέση υπευθύνου κι ήταν η μόνη που μου φάνηκε ζεστή. Θα δείξει... αγχώθηκα κι άλλο, δε λέω, αλλά ευχαριστώ για τη συμβολή. Δε θέλω να πέσω από τα σύννεφα, οπότε καλό μου κάνει να σκέφτομαι και τα χειρότερα. 4 ευρω την ωρα βγαινει (οσα ανεφερε και ο παραπανω για τον 4ωρο), απο υπερωριες τι παιζει; υπαρχουν απληρωτες ή μαυρες ή ολα καθαρα;
gpgalanis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Πήγαινε με το καλό και αν δεν σου αρέσει φεύγεις. Ούτε άγχος ούτε τίποτα. 1
wired_1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 18 ώρες πριν, ExarchosPAOK είπε Συγκεκριμένα με ζήτησαν στο υποκατάστημα της Αγίας Παρασκευής. Μίλησα με 3 εκ των οποίων η μία μόνο φάνηκε να έχει θέση υπευθύνου κι ήταν η μόνη που μου φάνηκε ζεστή. Θα δείξει... αγχώθηκα κι άλλο, δε λέω, αλλά ευχαριστώ για τη συμβολή. Δε θέλω να πέσω από τα σύννεφα, οπότε καλό μου κάνει να σκέφτομαι και τα χειρότερα. Χρυσοστομου Σμύρνης ? Και μίλησες με την διευθύντρια με τα γυαλιά.... ?
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 21 ώρες πριν, ExarchosPAOK είπε Συγκεκριμένα με ζήτησαν στο υποκατάστημα της Αγίας Παρασκευής. Μίλησα με 3 εκ των οποίων η μία μόνο φάνηκε να έχει θέση υπευθύνου κι ήταν η μόνη που μου φάνηκε ζεστή. Θα δείξει... αγχώθηκα κι άλλο, δε λέω, αλλά ευχαριστώ για τη συμβολή. Δε θέλω να πέσω από τα σύννεφα, οπότε καλό μου κάνει να σκέφτομαι και τα χειρότερα. Συμπέρασμα ασφαλές μπορείς να βγάλεις μόνο ο ίδιος αφου πας και δουλέψεις. Οι καλές - κακές συνθήκες είναι σχετικές και υποκειμενικές πολλές φορές. Καλή αρχή. 1
ExarchosPAOK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, wired_1 είπε Χρυσοστομου Σμύρνης ? Και μίλησες με την διευθύντρια με τα γυαλιά.... ? Ναι, γιατί;
Dynamics Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 58 λεπτά πριν, ExarchosPAOK είπε Ναι, γιατί; θυμασαι περιπου το τηλ που σε καλεσαν?απο ποιο περιοχη κτλ ηταν?με πηραν τηλ απο μαρκοπουλο(περιοχη) και ειχα στειλει βιογραφικο στην προμηθευτικη πριν κατι μερες και υπεθεσα μηπως με πηραν αυτοι...καλεσα πισω αλλα τπτ
ExarchosPAOK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Dynamics είπε θυμασαι περιπου το τηλ που σε καλεσαν?απο ποιο περιοχη κτλ ηταν?με πηραν τηλ απο μαρκοπουλο(περιοχη) και ειχα στειλει βιογραφικο στην προμηθευτικη πριν κατι μερες και υπεθεσα μηπως με πηραν αυτοι...καλεσα πισω αλλα τπτ Αυτό είναι, φίλε. Από 2299 κι έγραφε Μαρκόπουλο η αναγνώριση. Ξαναπάρε! Λογικά θα σου πουν πότε ξαναέχουν συνεντεύξεις.
Dynamics Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, ExarchosPAOK είπε Αυτό είναι, φίλε. Από 2299 κι έγραφε Μαρκόπουλο η αναγνώριση. Ξαναπάρε! Λογικά θα σου πουν πότε ξαναέχουν συνεντεύξεις. εχεις ινμποξ 99% αυτο ηταν γτ αρχιζε απο 2299...
wired_1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 19 ώρες πριν, ExarchosPAOK είπε Ναι, γιατί; Από τα πιο ¨δυσκολα¨ καταστήματα χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω , από άποψη κίνησης και δουλειάς... Αν τα καταφέρεις και μείνεις εκεί μετά μπορείς να δουλέψεις σε όλα ! 😁 Καλυ τύχη ότι και αν αποφασίσεις.
ExarchosPAOK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 19 ώρες πριν, wired_1 είπε Από τα πιο ¨δυσκολα¨ καταστήματα χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω , από άποψη κίνησης και δουλειάς... Αν τα καταφέρεις και μείνεις εκεί μετά μπορείς να δουλέψεις σε όλα ! 😁 Καλυ τύχη ότι και αν αποφασίσεις. Χαχαχα, οκ. Θα δείξει. Φοβάμαι πως δε θα τα καταφέρω, αλλά θα δείξει!
ChimairaX Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Η κοπέλα μου πάντως είναι 1.5 χρόνο στην εταιρεία, έχει δουλέψει σε 3 καταστήματα τους και στα 3 κομπλέ. Κανένα παράπονο και πολύ καλές συνθήκες εργασίας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις