ramarg Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά ας μην εστιάσουμε τώρα στις αιτίες και σε προληπτικές δεοντολογίες.. Το τί πρέπει να γίνει διαφέρει από περιοχή σε περιοχή. Τα βασικά τα αναφέρει η ίδια υπηρεσία πολιτικής προστασίας. Για όσους δεν ξέρουν ψάξτε στο site: https://www.civilprotection.gr/el Μιας και μιλάμε για πυρκαγιές κάποιος ας καρφιτσώσει αυτά τα σημαντικά videos γιατί οι πυρκαγιές ούτε συμβαίνουν μία φορά και ούτε σε ένα μόνο μέρος. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από ramarg 5
giwfys Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 3 hours ago, pier88 said: Ζητάμε Άμεση ανακήρυξη ΟΛΩΝ των καμένων εκτάσεων ως ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΩΝ https://secure.avaaz.org/en/petition/VOYLI_TON_ELLINON_Amesi_anakiryxi_OLON_ton_kamenon_ektaseon_os_ANADASOTEON/?fvRZTmb&utm_source=sharetools&utm_medium=facebook&utm_campaign=petition-548635-VOYLI_TON_ELLINON_Amesi_anakiryxi_OLON_ton_kamenon_ektaseon_os_ANADASOTEON&utm_term=vRZTmb%2Ben Ρε παιδια ελεος με τον λαικισμο Εδω και αρκετα χρονια ισχυει αυτο(και τηρειται,οποιος ειναι μηχανικος γνωριζει) Σύμφωνα με το άρθρο 117 παρ. 3 του Συντάγματος ορίζεται ότι «Δημόσια ή ιδιωτικά δάση και δασικές εκτάσεις που καταστράφηκαν ή καταστρέφονται από πυρκαγιά ή που με άλλο τρόπο αποψιλώθηκαν ή αποψιλώνονται, δεν αποβάλλουν για το λόγο αυτό το χαρακτήρα που είχαν πριν καταστραφούν, κηρύσσονται υποχρεωτικά αναδασωτέες και αποκλείεται να διατεθούν για άλλο προορισμό». Το κακο ειχε γινει παλαιοτερα. 2
gas7777 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Και ναι, υπόνοιες για εμπρισμο και από τον δήμαρχο Ραφήνας. Βρήκαν λέει μηχανισμούς.
vagos789 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Για αιμοδοσία μην πάτε άλλοι αυτή την εβδομάδα , πήγε πολύς κόσμος ήδη. Δεν θα υπάρξουν ελλείψεις σύντομα.
aris1986 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, gas7777 είπε Και ναι, υπόνοιες για εμπρισμο και από τον δήμαρχο Ραφήνας. Βρήκαν λέει μηχανισμούς. Ψευτικοι θα ειναι. απο 3d εκτυπωτη. Γιατι διακεκριμενα μελη του Insomnia υποστηριζουν οτι επειδη πιανει η Καλιφορνια του τερμινεϊτορ φωτια και η Σουηδια του ΙΚΕΑ και εδω πιανει απο τον καιρο μονο ποτε απο προθεση... Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από aris1986 4 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Εγώ είμαι της άποψης ότι τέτοιες στιγμές - θα αποφύγω να δώσω χαρακτηρισμό διότι η έκταση της τραγωδίας είναι ασύλληπτη - που οι συνάνθρωποι μας παλεύουν για την επιβίωση τους ουσιαστικά , σχόλια περί ευθυνών της πολιτείας ,ανετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού ,λανθασμένων χειρισμών της κυβέρνησης κ.τ.λ. μπορούν να περιμένουν.Το θεωρώ πολύ άσχημο να αναλώνεται κυρίως ο πολιτικός κόσμος ,τα ειδησεογραφικά μέσα και εμείς οι πολίτες από αυτό το βήμα που μας παρέχει το ίντερνετ σε τέτοια θέματα.Επείγει η έμπρακτη στήριξη αυτών των ανθρώπων. Και αυτά τα γράφω διότι παρατηρώ να επικρατεί μια τρέλα.Πρέπει να μας έχει αποχαυνώσει πλήρως το ίντερνετ.Σε κάτι σελίδες στο fb ,η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, CallMeRp είπε Εγώ είμαι της άποψης ότι τέτοιες στιγμές - θα αποφύγω να δώσω χαρακτηρισμό διότι η έκταση της τραγωδίας είναι ασύλληπτη - που οι συνάνθρωποι μας παλεύουν για την επιβίωση τους ουσιαστικά , σχόλια περί ευθυνών της πολιτείας ,ανετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού ,λανθασμένων χειρισμών της κυβέρνησης κ.τ.λ. μπορούν να περιμένουν.Το θεωρώ πολύ άσχημο να αναλώνεται κυρίως ο πολιτικός κόσμος ,τα ειδησεογραφικά μέσα και εμείς οι πολίτες από αυτό το βήμα που μας παρέχει το ίντερνετ σε τέτοια θέματα.Επείγει η έμπρακτη στήριξη αυτών των ανθρώπων. Και αυτά τα γράφω διότι παρατηρώ να επικρατεί μια τρέλα.Πρέπει να μας έχει αποχαυνώσει πλήρως το ίντερνετ.Σε κάτι σελίδες στο fb ,η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. λεπτομέρειες .... εδώ έχω διαβάσει στο διαδικτυο σχόλια του τύπου καλά να πάθουν που έκτιζαν μέσα σε δάσος. απλά τραγικό. Από το πληκτρολόγιο και στην επέξω καλά τα λέω και γω.
AtiX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Ώρες ώρες αυτές τις γενικοποιήσεις να μην είχαμε εδώ μέσα... τι καλά που θα ήταν... 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η πιο πολύνεκρη φυσική καταστροφή στην Ελλάδα τα τελευταία 70 χρόνια ήταν ο σεισμός της Αθήνας το 1999 με 143 νεκρούς η δεύτερη είναι πλέον οι φωτιές της Αττικής του 2018 σύμφωνα με τα ως τώρα νούμερα των νεκρών. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από Τοξοβόλος___U__K
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, whoose είπε λεπτομέρειες .... εδώ έχω διαβάσει στο διαδικτυο σχόλια του τύπου καλά να πάθουν που έκτιζαν μέσα σε δάσος. απλά τραγικό. Από το πληκτρολόγιο και στην επέξω καλά τα λέω και γω. Υπερβολές... κανείς δεν το είπε αυτό. Ούτε η πυρκαγιά φυσικά αναιρεί την αυθαιρεσία.
akpe Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Just now, GenesisX said: Υπερβολές... κανείς δεν το είπε αυτό. Και όμως, έχω δει πολλά σχόλια, ακόμα και από «φίλους», που ακολούθησαν αυτή τη ρητορική. Δεν με εκπλήσσει τίποτα πια.
theo93 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, vagos789 είπε Για αιμοδοσία μην πάτε άλλοι αυτή την εβδομάδα , πήγε πολύς κόσμος ήδη. Δεν θα υπάρξουν ελλείψεις σύντομα. Το κέντρο αιμοδοσίας έβγαλε ανακοίνωση ότι υπάρχει ανάγκη, καλύφθηκε;
thodoris5321 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, whoose είπε λεπτομέρειες .... εδώ έχω διαβάσει στο διαδικτυο σχόλια του τύπου καλά να πάθουν που έκτιζαν μέσα σε δάσος. απλά τραγικό. Από το πληκτρολόγιο και στην επέξω καλά τα λέω και γω. Δεν υπάρχει ο κόσμος απλά. Γενικεύσεις παντού, ρίξιμο ευθυνών στην τωρινή κυβέρνηση, ο Αμβρομαλάκας να μη σέβεται ούτε τις οικογένειες των νεκρών, ο Μητσοτάκης να μου θυμίζει ένα παιδί στην κατασκήνωση που φώναζε τη γιαγιά του και της έλεγε "γιαγιά, αυτός ο μαλάκας με έβρισε.", οι οδηγοί στη ΛΕΑ ανενόχλητοι, οι δασικές περιοχές με χτισμένα σπίτια, οι εκ προθέσεως και οι εξ αμελείας εμπρηστές.. Τι άλλο παράγοντα χρειάζεται κανείς;;; Τα συναισθήματα είναι μικτά.. 4
AtiX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε Η πιο πολύνεκρη φυσική καταστροφή στην Ελλάδα τα τελευταία 70 χρόνια ήταν ο σεισμός της Αθήνας το 1999 με 143 νεκρούς η δεύτερη είναι πλέον οι φωτιές της Αττικής του 2018 σύμφωνα με τα ως τώρα νούμερα των νεκρών. Είναι η τρίτη... πρώτη και με μεγάλη διαφορά, φυσική καταστροφή, ο σεισμός στο Αργοστόλι το 53 με πάνω από 450 θύματα... Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από AtiX 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις