Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ντραφι, Καλλιτεχούπολη, Πεντέλη.

Περιοχές πάνω στο βουνό που από πυκνό δάσος βρέθηκαν οικόπεδα, χτίστηκαν σπίτια (και ακριβά μάλιστα). Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια η κατάσταση δεν δημιουργήθηκε από εμπρησμούς;  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα να θυμηθούμε εποχές ούριου άνεμου... πάντως αν δεν κοπάσει ο αέρας το βλέπω να χειροτερεύει το πράγμα μιας και το βράδυ εναέρια μέσα δεν πετάνε... ΗΡΩΕΣ οι πυροσβέστες με τέτοιες συνθήκες...

4 λεπτά πριν, telis είπε

Ντραφι, Καλλιτεχούπολη, Πεντέλη.

Περιοχές πάνω στο βουνό που από πυκνό δάσος βρέθηκαν οικόπεδα, χτίστηκαν σπίτια (και ακριβά μάλιστα). Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια η κατάσταση δεν δημιουργήθηκε από εμπρησμούς;  

Απο την στιγμή που δεν υπάρχει δασικός χάρτης αυτό θα γίνεται κάθε χρόνο και και με κάθε ευκαιρία...

Επεξ/σία από AtiX
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, blackdeagle said:

Ο Διόνυσος και η Πεντέλη μιας και κατοίκουν πλούσιοι θα μπορούσαν να χρηματοδοτούν τους Δήμους για να παρέχει μόνιμα πυροσβεστικα οχήματα στις περιοχές αυτές.

Έχουμε το ΣΠΑΠ 😛

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, margaritagr said:

Φωτιά στην Πεντέλη και κατεύθυνση προς διονυσο 

Είναι πολύ μακρυά πάντως. 

Δημοσ.

Προσαγωγη υποπτου για τη φωτια στην Κινετα. Βεβαια το παρακατω βιντεο το βαζω γιατι εκει στο τελος του το καταγεγραμμενο σκηνικο θυμιζει ΑΜΑΝ στα καλυτερα τους, αλλα παρ'ολα αυτα ειναι πραγματικοτητα.... "Τι το δερνεις; -Δεν ξερω, μαλλον υποπτος ειναι".

Δημοσ.

Αν ειναι δυνατον.
Εχω σιχαθει την ιδια κατασταση τοσα χρονια. Γιατι μια ζωη σε αυτον τον τοπο να καταστρεφουμε τα παντα? Κατα την αποψη μου ειναι 100% εμπρησμος.

Περυσι καηκε ΟΛΗ η Ζακυνθος.

Φετος αυτο,και ποιος ξερει ακομα τι αλλο.  

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Christospliakos είπε

Αν ειναι δυνατον.
Εχω σιχαθει την ιδια κατασταση τοσα χρονια. Γιατι μια ζωη σε αυτον τον τοπο να καταστρεφουμε τα παντα? Κατα την αποψη μου ειναι 100% εμπρησμος.

Περυσι καηκε ΟΛΗ η Ζακυνθος.

Φετος αυτο,και ποιος ξερει ακομα τι αλλο.  

10 ταυτοχρονες ατυχες στιγμες που να πηραν φωτια ειναι λιγο ζορικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νεος βουτζας και ματι καηκαν τελειως λενε

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jiakometi είπε

Δεν νομίζω ότι αυτού του είδους τα σχόλια βοηθούν αυτή τη στιγμή.......

Γενικα κανενα σχολιο δε βοηθαει

ουτε τα like βοηθανε

ουτε τα share.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, tritonas00 said:

νεος βουτζας και ματι καηκαν τελειως λενε

Πάντως η "πορεία" Νταού Πεντέλης-->Νέος Βουτζάς--->Μάτι, δεν δείχνει ότι πάει "προς Διόνυσο" αλλά προς παραλία στα ανατολικά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...