Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, keravnos21 είπε

Νομιζω ηταν μεχρι τις 8 οι αιμοδοσιες

το ιπποκράτιο δεν ήταν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Είναι η τρίτη... πρώτη και με διαφορά φυσική καταστροφή, ο σεισμός στο Αργοστόλι με πάνω από 400 θύματα...

ληξουρι

ακυρο μαλλον λες του 53

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, AtiX said:

Είναι η τρίτη... πρώτη και με μεγάλη διαφορά,  φυσική καταστροφή, ο σεισμός στο Αργοστόλι με πάνω από 400 θύματα...

Ναι από τον σεισμό στη Κεφαλονιά εννούσα. Είπα 70 χρόνια αντί για 65 που είναι το σωστό.

Επεξ/σία από Τοξοβόλος___U__K
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tritonas00 είπε

εκκενωνεται οικισμος στην κινετα

Ξέρεις ποιος? Γύρισα πριν μια ώρα περίπου από Κινέτα. 

Μιλήσαμε με πυροσβέστες εκεί. Μας είπαν πως είναι καθαρά εμπρησμός και πως η πρώτη προσπάθεια έγινε την Κυριακή με δυο εστίες όμως τις πρόλαβαν και τις έσβησαν. Τη χθεσινή δυστυχώς δεν την πρόλαβαν και έγιναν όσα είδαμε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως, ποιος δήμος το έκανε αυτό; Ξέρουμε;

3 λεπτά πριν, adverts είπε

Ξέρεις ποιος? Γύρισα πριν μια ώρα περίπου από Κινέτα. 

Μιλήσαμε με πυροσβέστες εκεί. Μας είπαν πως είναι καθαρά εμπρησμός και πως η πρώτη προσπάθεια έγινε την Κυριακή με δυο εστίες όμως τις πρόλαβαν και τις έσβησαν. Τη χθεσινή δυστυχώς δεν την πρόλαβαν και έγιναν όσα είδαμε. 

Οικισμός Κιάφα Μπέκα,εκεί μένει κολλητός μου, ο κόσμος έφυγε από εκεί.

Μόνο πυροσβεστικά και περιπολικά είναι εκεί πλέον. Εκκενώθηκε πλήρως.

Το κακό που έμαθα πριν λιγο,ο άνεμος πάει την φωτια στον οικισμό λιοντάρι που εκκενώνεται άμεσα και εκεί. + Επισεις αν δεν αλλάξει ο άνεμος η φωτιά πάει προς Λουτράκι.... :(

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
Just now, stelios18120 said:

Δε νομίζω να αναφέρεται στο Δήμο Ραφήνας πάντως, η ανακοίνωση του αναφέρει για ειδικό τραπεζικό λογαριασμό. Οπότε μάλλον για άλλον μιλάει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

https://www.insomnia.gr/forums/topic/681958-πυρκαγιές-στην-αττική-ιούλιος-2018/?do=findComment&comment=56600733

Screenshot_20180724-185102.png

Μπορει οντως να μην εννοει αυτο, δεν ξερω.

Επεξ/σία από orck
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, orck said:

Ναι, αυτός όμως είναι λογαριασμός που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό, δεν είναι ο λογαριασμός του δήμου.

Edit στο edit πάντα με προλαβαίνεις :P

Επεξ/σία από akpe
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Το κακό που έμαθα πριν λιγο,ο άνεμος πάει την φωτια στον οικισμό λιοντάρι που εκκενώνεται άμεσα και εκεί.

Νομίζω είναι στους Αγίους Θεοδώρους ο οικισμός Κιάφα Μπέκα (ίσως κάνω λάθος). Είναι μετά τον προαστιακό, προς Αγίους? 

Για τον οικισμό Λιοντάρι το ακούσα, ναι. Καθώς και για άλλους δυο ακόμα. Κατά τις 6 που ήμουν εκεί η φωτιά είχε πορεία από Κινέτα προς Αγίους Θεοδώρους (όπως μας είπε η πυροσβεστική) και είδαμε να ενεργούν 3 ελικόπτερα στην περιοχή.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, manolis115 είπε

Ο ανταποκριτής του BBCστην Αθήνα Malcolm Bradant νιώθει...τύψεις (!) που ζεί στο Ντράφι. Σας καλώ όλους να κατανοήσετε το δράμα αυτού του ανθρώπου, δεν είν’ αστείο:

«Ανέκαθεν ένιωθα κάποιες ενοχές που ζούσα στο Ντράφι. Η οικοδόμηση του μικρού σπιτιού που νοικιάζουμε στο συγκεκριμένο προάστιο κατέστη δυνατή μόνο μετά την εκδήλωση μιας τρομερής πυρκαγιάς πριν από 10 χρόνια, η οποία κατέστρεψε το παρθένο δάσος της περιοχής. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις υπόλοιπες οικίες που έχουν ξεπηδήσει ανάμεσα στα δέντρα στους πρόποδες της Πεντέλης. Η αγαλλίαση που νιώθαμε μπροστά στο εκπληκτικό ορεινό τοπίο με την πιο καθαρή ατμόσφαιρα στον ρυπαρό αττικό ουρανό και το δροσερό αεράκι, μετριαζόταν από την επίγνωση ότι επωφελούμαστε από έναν εμπρησμό που επέτρεψε σε αδίστακτους εργολάβους να πλουτίσουν χτίζοντας εκεί που πριν από μια δεκαετία υπήρχε δάσος.

http://oresiviospentelikos.blogspot.com/2015/03/blog-post.html?m=1

Επρεπε δηλαδη να ερθει ο καθε Αγγλος του ΜπιΜπιΣΙ να μας παραδεχθει τις τυψεις των εγκληματων,
για τα οποια η καραβολεμενη: απο το υπερ της αποτελεσμα -εστω πολιτων μειοψηφια?- εθελοτυφλει..!
🤑
Οσοι δε προσπαθουσαν οπουδηποτε να αντιπαλεψουν το βιασμο σχεδον θεωρουνταν μεχρι <γραφικοι>
http://forum.kithara.gr/index.php?topic=64110.0

Δημοσ.

Και πλιάτσικο και πολλαπλά IBAN και κλήσεις απατεώνων "μαμά καιγόμαστε στείλε λεφτά" κτλ κτλ.. 

Τουλάχιστον η ανταπόκριση ήταν πολλαπλά μεγαλύτερη απ ότι περιμέναμε σε τρόφιμα, αίμα, στέγαση 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, adverts είπε

Νομίζω είναι στους Αγίους Θεοδώρους ο οικισμός Κιάφα Μπέκα (ίσως κάνω λάθος). Είναι μετά τον προαστιακό, προς Αγίους? 

Για τον οικισμό Λιοντάρι το ακούσα, ναι. Καθώς και για άλλους δυο ακόμα. Κατά τις 6 που ήμουν εκεί η φωτιά είχε πορεία από Κινέτα προς Αγίους Θεοδώρους (όπως μας είπε η πυροσβεστική) και είδαμε να ενεργούν 3 ελικόπτερα στην περιοχή.

Ναι στους αγ.θεοδωρους είναι ο οικισμός αυτός. Πάνω από την εθνική περίπου 300 μέτρα.

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...