Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, Lezantas26 said:

την αντιπυρικη περιοδο η πολιτικη προστασια κοινοποιει χαρτες επικινδυνοτητας καθε μερα

εγω παντως πρωτη φορα σημερα ειδα σχετικο σποτ στην τηλεόραση για το φετινο καλοκαιρι. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, redykt είπε

εγω παντως πρωτη φορα σημερα ειδα σχετικο σποτ στην τηλεόραση για το φετινο καλοκαιρι. 

Κοινοποιουν πολυ συχνα,σχεδον καθημερινα στο twitter της πυροσβεστικης.

Ναι ισως ειναι πολυ εξειδικευμενο το που ανεβαινει,αλλα κατι κανουν.

Δημοσ.

Ούτε μέρα δεν πέρασε από μια από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές στην Ελλάδα, με τεράστιο κόστος σε περιουσίες και (το σημαντικότερο) σε ζωές, και πέρα από τα συναισθήματα λύπης, οργής, και απόγνωσης που έχει ο κάθε ένας από εμάς, έχουμε ακόμα:

Τα κανάλια που προσπαθούν να μας περάσουν την τραγωδία ως υπερπαραγωγή. Καλά, αυτούς τους ξέρουμε, δεν περιμέναμε κάτι άλλο. Ο ένας περιέγραφε χιτσκοκικά τις αντιδράσεις του στο πάνελ όταν είδε μπροστά του ανθρώπινες σωρούς. Ο άλλος έκανε σκηνή που τον συνέλαβαν επειδή σήκωσε drone επάνω από τα καμένα, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΙΕΣ.

Αυτούς που για μερικά κλικ και λάικ ανεβάζουν φωτογραφίες από τις περσινές φωτιές, ακόμα και από λος Άντζελες ανέβασαν για να τις περάσουν ως χθεσινές. Τι σκατά, τους τέλειωσαν οι πόζες στο ινσταγκραμ και δεν έχουν με τι να σοκάρουν τον κόσμο;

Αυτούς που μοιράζουν ανακοινώσεις βοηθείας και αλλάζουν το IBAN. Αν τολμήσω όμως και τους ευχηθώ να τα φάνε στους γιατρούς θα γίνω κακός ε;

Και αυτούς που ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΑΤΑ άρχισαν να γράφουν για να δημιουργήσουν καθαρά πολιτικές εντυπώσεις ή/και να μοιράζουν φωτοσοπαρισμένα πριντάκια και άσχετες φωτογραφίες εκμεταλλευόμενοι την τραγωδία, και παράλληλα τους θανάτους τόσων ανθρώπων, για πολιτική σπέκουλα. Ανεξαρτήτως παράταξης ε;

Δηλαδή πόσο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ είναι κάποιοι;

• Like 21
  • Thanks 2
Δημοσ.

Υπάρχει ή θα υπάρξει κάποιος επίσημος λογαριασμός για κατάθεση χρημάτων για τους ανθρώπους? Να βοηθήσουμε όπως μπορούμε.. Αν γνωρίζει κάποιος επίσημο λογαριασμό ας τον γράψει παρακαλώ.

Δημοσ.

Τι να πω ότι και να πω είναι λίγο για την όλη κατάσταση ένα τεράστιο συλλυπητήριαγια όλους μιας και μπορώ να διανοηθώ τι περνάνε όπως περάσαμε και εμείς το 2007 που είχαμε να κοιμηθούμε 7 μέρες και τρέχαμε  στα δάση με τους πυροσβέστες και τότε ήμουν μόλις τρίτη γυμνασίου.μια παράκληση σε όλους ότι σας περισσεύει να αγοράσετε και να πάτε ότι προμήθεια μπορείτε 

Δημοσ.
2 minutes ago, Christospliakos said:

Κοινοποιουν πολυ συχνα,σχεδον καθημερινα στο twitter της πυροσβεστικης.

Ναι ισως ειναι πολυ εξειδικευμενο το που ανεβαινει,αλλα κατι κανουν.

τωρα μαλιστα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

την αντιπυρικη περιοδο η πολιτικη προστασια κοινοποιει χαρτες επικινδυνοτητας καθε μερα

Συγκεκριμένα εδώ:

https://www.civilprotection.gr/el/daily-fire-prediction-map

Κάνω τη θητεία μου στο στρατό αυτή την περίοδο και κάθε μέρα τον περιμένουμε να ανέβει για να γίνουν οι σχετικές αναφορές και ο σχεδιασμός δράσεων όπου/αν απαιτείται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, akpe είπε

Ούτε μέρα δεν πέρασε από μια από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές στην Ελλάδα, με τεράστιο κόστος σε περιουσίες και (το σημαντικότερο) σε ζωές, και πέρα από τα συναισθήματα λύπης, οργής, και απόγνωσης που έχει ο κάθε ένας από εμάς, έχουμε ακόμα:

Τα κανάλια που προσπαθούν να μας περάσουν την τραγωδία ως υπερπαραγωγή. Καλά, αυτούς τους ξέρουμε, δεν περιμέναμε κάτι άλλο. Ο ένας περιέγραφε χιτσκοκικά τις αντιδράσεις του στο πάνελ όταν είδε μπροστά του ανθρώπινες σωρούς. Ο άλλος έκανε σκηνή που τον συνέλαβαν επειδή σήκωσε drone επάνω από τα καμένα, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΙΕΣ.

Αυτούς που για μερικά κλικ και λάικ ανεβάζουν φωτογραφίες από τις περσινές φωτιές, ακόμα και από λος Άντζελες ανέβασαν για να τις περάσουν ως χθεσινές. Τι σκατά, τους τέλειωσαν οι πόζες στο ινσταγκραμ και δεν έχουν με τι να σοκάρουν τον κόσμο;

Αυτούς που μοιράζουν ανακοινώσεις βοηθείας και αλλάζουν το IBAN. Αν τολμήσω όμως και τους ευχηθώ να τα φάνε στους γιατρούς θα γίνω κακός ε;

Και αυτούς που ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΑΤΑ άρχισαν να γράφουν για να δημιουργήσουν καθαρά πολιτικές εντυπώσεις ή/και να μοιράζουν φωτοσοπαρισμένα πριντάκια και άσχετες φωτογραφίες εκμεταλλευόμενοι την τραγωδία, και παράλληλα τους θανάτους τόσων ανθρώπων, για πολιτική σπέκουλα. Ανεξαρτήτως παράταξης ε;

Δηλαδή πόσο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ είναι κάποιοι;

Φιλε μου... μπορεί όλοι αυτοί που περιγράφεις να φαίνονται πολλοί... μπορεί και να είναι...

προσωπικά, όμως, μένω σε όσους έμαθα σήμερα ότι πήγαν και έδωσαν αίμα... σε όσους κουνήθηκαν και μάζεψαν τρόφιμα και νερό και τα μοίρασαν εκεί... σε όσους κινητοποιήθηκαν και μαζέψανε λεφτά για τις πρώτες ανάγκες των γειτόνων τους... σε όσους δεν βγάλανε τα κόμπλεξ τους βλέποντας μια κάμερα... σε όσους παρά την τραγωδία τους προσπαθούν να σταθουν στα πόδια τους... 

ναι εστιάζω σε αυτούς, γιατί οι σκατόψυχοι δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα, ούτε καν θυμό...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 5
Δημοσ.

Βούτυρο στο ψωμί των καναλιων ειναι τετοια εποχη και καταστροφη.

Ασε το τι λενε.

Προτιμω ενα ΑΙ να λεει τις ειδησεις. Ελπιζω συντομα σε ρομποτ.

Ειναι ετσι, εγινε φωτια εκει, αναμενουμε.

• Like 6
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, AtiX είπε

Φιλε μου... μπορεί όλοι αυτοί που περιγράφεις να φαίνονται πολλοί... μπορεί και να είναι...

προσωπικά, όμως, μένω σε όσους έμαθα σήμερα ότι πήγαν και έδωσαν αίμα... σε όσους κουνήθηκαν και μάζεψαν τρόφιμα και νερό και τα μοίρασαν εκεί... σε όσους κινητοποιήθηκαν και μαζέψανε λεφτά για τις πρώτες ανάγκες των γειτόνων τους... σε όσους δεν βγάλανε τα κόμπλεξ τους βλέποντας μια κάμερα... σε όσους παρά την τραγωδία τους προσπαθούν να σταθουν στα πόδια τους... 

ναι εστιάζω σε αυτούς, γιατί οι σκατόψυχοι δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα, ούτε καν θυμό...

σωστο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και όπως έλεγε ένας καθηγητής μου: Πολιτικοί δημοσιογράφοι και δικηγόροι, η χειρότερη φάρα της Ελλάδας.

Διαγράψτε το σχόλιό μου, δε βοηθάει σε τίποτα.

Επεξ/σία από thodoris5321
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακολουθουμε τον δρομο της απωλειας....θα πεσει φωτια να μας καψει ....και ετσι γινεται.

Σκεφτειτε το απο την κοινωνικη πλευρα και οχι την θεοτικη.

Επεξ/σία από ELTASSOS
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κάνεις σε ποια συγκεκριμένα σημεία στο Μάτι , υπήρχε η πολιτική προστασία ή άλλη υπηρεσία

που οδηγούσε τον κόσμο σε ασφαλή εξόδο από τον Οικισμό; 🧐

-Διότι σίγουρα και πρέπει να αποδοθούν ευθηνές...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...