stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Για εμένα παιδιά πάντως είναι ξεκαθαρά εμπρησμος... Περίμεναν την πιο ζεστή μέρα με τον περισσοτερο αέρα... Δεν νομίζω να είναι τυχαία ταυτόχρονα τόσες φωτιές.. Ξεκαθαρα σχέδιο είναι.... 5
orck Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Για εμένα παιδιά πάντως είναι ξεκαθαρά εμπρησμος... Περίμεναν την πιο ζεστή μέρα με τον περισσοτερο αέρα... Δεν νομίζω να είναι τυχαία ταυτόχρονα τόσες φωτιές.. Ξεκαθαρα σχέδιο είναι.... Να μαθουμε ποιος ειχε το σχεδιο ομως.
sintalkas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 ακριβως αυτη την στιγμη το πλοιο super ferry προσπαθει να περισυλεξει ναυαγους που βγηκαν στη θαλασσα για να σωθουν κοντα στο μικρο λιμανακι στη ραφινα
helicoid Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένα τανκ στη ΛΕΑ μπροστά από τα πυροσβεστικά/ασθενοφόρα να ισοπεδώνει οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά χωρίς πολλά πολλά. Ή έστω μια μπουλντόζα να τους πετάει στο χαντάκι. Κι άστους να κλαίνε μετά. Μόνο έτσι καταλαβαίνει ο Ελληναράς. Σκεφτείτε να χάνατε το σπίτι σας επειδή κόλλησε το πυροσβεστικό για μισή ώρα στο δρόμο, ή ακόμα χειρότερα κάποιον δικό σας επειδή άργησε το ασθενοφόρο για τον ίδιο λόγο. Μιλάμε για έγκλημα, δεν είναι να το παίρνει κάποιος ελαφρά τη καρδία με ατάκες φάση "ε τι να κάνουμε, δεν θα αλλάξουμε ποτέ" κτλ. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από helicoid 16
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, orck είπε Να μαθουμε ποιος ειχε το σχεδιο ομως. Btw για την ιστορία,και εχθές το μεσημέρι είχε πάλι 2 φωτιές στα γερανια όρη και τις πρόλαβαν...μάλλον δεν τους έκατσε εχθές και ξαναπροσπάθησαν σήμερα... Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από stelios18120 1
orck Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, orck είπε Να μαθουμε ποιος ειχε το σχεδιο ομως. 3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Αστειακι; Αν ήσουν από εκει,η είχες περιουσια εκεί δεν θα είχες όρεξη για αστεία... Πάντα όμως,μόλις μιλήσει κάποιος για εμπρησμο η ότι παίζει κάτι περίεργο,ένας θα βγει να κάνει τάχα σαρκασμό και να κοροϊδεύει... Τι να πω... Τωρα πως το καταλαβες αυτο και στραβωσες; Εαν διαβασεις πιο πανω και εγω με τοσα ταυτοχρονα μετωπα θεωρω οτι προκειται περι οργανωμενου εμπρισμου. Θα ηταν καλο να μαθουμε ποιος και γιατι το εκανε. Προσωπικα θα με ενδιεφεραν τα κινητρα. Τι στο καλο ειναι παρεξηγησιμο, μπορεις να μου πεις; 1
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, orck είπε Τωρα πως το καταλαβες αυτο και στραβωσες; Εαν διαβασεις πιο πανω και εγω με τοσα ταυτοχρονα μετωπα θεωρω οτι προκειται περι οργανωμενου εμπρισμου. Θα ηταν καλο να μαθουμε ποιος και γιατι το εκανε. Προσωπικα θα με ενδιεφεραν τα κινητρα. Τι στο καλο ειναι παρεξηγησιμο, μπορεις να μου πεις; Ο τρόπος που το έγραψες. Τεσπά... Απλά είμαστε λίγο με τεντωμένα νεύρα... Άστο το αποσύρω τότε το σχόλιο μου... Πάντως παιδιά να ξέρετε θα ανέβει ο αριθμός των νεκρών δυστυχώς.. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από stelios18120 Μόλις το έσβησα orck,sorry απλά το έλαβα λάθος... 1
YourTrueLegend Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Aγνοειται κοσμος που βουτηξε στη θαλασσα για να γλυτωσει. Μεταξυ των οποιων και 10 Δανοι τουριστες απ'οτι διαβασα και το λεω με τις αναλογες επιφυλαξεις. Yποθετω πως με τους ανεμους που επικρατουν η θαλασσα δεν θα ειναι και ο πιο ασφαλης προορισμος αυτη τη στιγμη, απο αυτο και μονο καταλαβαινει κανεις την κατασταση και την απογνωση των ανθρωπων... Mιλαμε για πραγματα που δεν τα χωραει ανθρωπινος νους... Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από YourTrueLegend 1
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Από τους 10 Δανούς οι 5 βρέθηκαν από το λιμενικό λέει πριν από λίγο...
panossar95 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, sintalkas είπε ακριβως αυτη την στιγμη το πλοιο super ferry προσπαθει να περισυλεξει ναυαγους που βγηκαν στη θαλασσα για να σωθουν κοντα στο μικρο λιμανακι στη ραφινα Για 10 Δανούς τουρίστες είπαν νωρίτερα, και μόλις βρήκαν τους 5. Ας ελπίσουμε να βρεθουν και οι υπόλοιποι Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση με τέτοια φωτιά να υπάρχει 1 νεκρός μόνο. Μακάρι να μην υπάρξει άλλος φυσικά, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Το θεωρώ απίθανο.
DrLo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Aγνοειται κοσμος που βουτηξε στη θαλασσα για να γλυτωσει. Μεταξυ των οποιων και 10 Δανοι τουριστες απ'οτι διαβασα και το λεω με τις αναλογες επιφυλαξεις. Yποθετω πως με τους ανεμους που επικρατουν η θαλασσα δεν θα ειναι και ο πιο ασφαλης προορισμος αυτη τη στιγμη, απο αυτο και μονο καταλαβαινει κανεις την κατασταση και την απογνωση των ανθρωπων... Mιλαμε για πραγματα που δεν τα χωραει ανθρωπινος νους... Δε το καταλαβαίνω αυτό. Ακόμα και αν τα δέντρα είναι ακτιβώς δίπλα στη παραλία όπως πχ στον Σχοινιά, αν πάς και κάτσεις στα 5 μέτρα μέσα στη θάλασσα όπου πατώνεις έχεις μια απόσταση ασφαλείας (παραλία + 5μ θάλασσα) ... μήπως παίχθηκε τίποτα άλλο, προσπάθησαν δηλαδή να κολυμπήσουν για κάπου ή απλά είναι υπερβολή των ΜΜΕ?
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Καλα δε το βλεπουν ολοι ετσι κι ειδικα εκεινη την ωρα δεν εχεις καθαρο μυαλο να κρινεις. Ελπιζω να υπαρξει αμεση ανταποκριση απο την εε για βοηθεια
Neo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 ο καπνός κάθεται πάνω απο την θάλασσα και πεθαίνεις απο ασφυξία. 1
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, DrLo είπε Δε το καταλαβαίνω αυτό. Ακόμα και αν τα δέντρα είναι ακτιβώς δίπλα στη παραλία όπως πχ στον Σχοινιά, αν πάς και κάτσεις στα 5 μέτρα μέσα στη θάλασσα όπου πατώνεις έχεις μια απόσταση ασφαλείας (παραλία + 5μ θάλασσα) ... μήπως παίχθηκε τίποτα άλλο, προσπάθησαν δηλαδή να κολυμπήσουν για κάπου ή απλά είναι υπερβολή των ΜΜΕ? Σκέψου όμως και το θερμικό φορτίο που θα σου έρχεται από την φωτιά που θα είναι στα 5-6 μέτρα από εσένα, + τον φόβο της στιγμής + την καπνά ντουμάνι που θα έχει+ κινδυνεύεις από αναθυμιάσεις και αλλα και πολλά ακόμα. Και εμένα μου φάνηκε περίεργο,αλλά εκείνη την στιγμή όταν είναι μπροστά σου φλόγες θηρία ανήμερα και καίνε τα πάντα,ίσως να μην έχεις καθαρό μυαλό να σκεφτείς Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από stelios18120 1
giwfys Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δεν ειναι τοσο απλο. Μπορει να μην καεις αλλα αμα φυσαει προς τα εσενα πρεπει να κολυμπεις πολυ μακρια για να μην πνιγεις απο αναθυμιασεις του καπνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις