Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για εμένα παιδιά πάντως είναι ξεκαθαρά εμπρησμος...

Περίμεναν την πιο ζεστή μέρα με τον περισσοτερο αέρα... Δεν νομίζω να είναι τυχαία ταυτόχρονα τόσες φωτιές..

Ξεκαθαρα σχέδιο είναι....

• Like 5
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Για εμένα παιδιά πάντως είναι ξεκαθαρά εμπρησμος...

Περίμεναν την πιο ζεστή μέρα με τον περισσοτερο αέρα... Δεν νομίζω να είναι τυχαία ταυτόχρονα τόσες φωτιές..

Ξεκαθαρα σχέδιο είναι....

Να μαθουμε ποιος ειχε το σχεδιο ομως.

Δημοσ.

ακριβως αυτη την στιγμη το πλοιο super ferry προσπαθει να περισυλεξει ναυαγους που βγηκαν στη θαλασσα για να σωθουν κοντα στο μικρο λιμανακι στη ραφινα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα τανκ στη ΛΕΑ μπροστά από τα πυροσβεστικά/ασθενοφόρα να ισοπεδώνει οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά χωρίς πολλά πολλά. Ή έστω μια μπουλντόζα να τους πετάει στο χαντάκι. Κι άστους να κλαίνε μετά. Μόνο έτσι καταλαβαίνει ο Ελληναράς.

Σκεφτείτε να χάνατε το σπίτι σας επειδή κόλλησε το πυροσβεστικό για μισή ώρα στο δρόμο, ή ακόμα χειρότερα κάποιον δικό σας επειδή άργησε το ασθενοφόρο για τον ίδιο λόγο. Μιλάμε για έγκλημα, δεν είναι να το παίρνει κάποιος ελαφρά τη καρδία με ατάκες φάση "ε τι να κάνουμε, δεν θα αλλάξουμε ποτέ" κτλ.

Επεξ/σία από helicoid
  • Like 16
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, orck είπε

Btw για την ιστορία,και εχθές το μεσημέρι είχε πάλι 2 φωτιές στα γερανια όρη και τις πρόλαβαν...μάλλον δεν τους έκατσε εχθές και ξαναπροσπάθησαν σήμερα...

Επεξ/σία από stelios18120
  • Confused 1
Δημοσ.

8 λεπτά πριν, orck είπε

3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Αστειακι;

Αν ήσουν από εκει,η είχες περιουσια εκεί δεν θα είχες όρεξη για αστεία...

Πάντα όμως,μόλις μιλήσει κάποιος για εμπρησμο η ότι παίζει κάτι περίεργο,ένας θα βγει να κάνει τάχα σαρκασμό και να κοροϊδεύει... Τι να πω...

Τωρα πως το καταλαβες αυτο και στραβωσες; Εαν διαβασεις πιο πανω και εγω με τοσα ταυτοχρονα μετωπα θεωρω οτι προκειται περι οργανωμενου εμπρισμου.
Θα ηταν καλο να μαθουμε ποιος και γιατι το εκανε. Προσωπικα θα με ενδιεφεραν τα κινητρα.
Τι στο καλο ειναι παρεξηγησιμο, μπορεις να μου πεις;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, orck είπε

Τωρα πως το καταλαβες αυτο και στραβωσες; Εαν διαβασεις πιο πανω και εγω με τοσα ταυτοχρονα μετωπα θεωρω οτι προκειται περι οργανωμενου εμπρισμου.
Θα ηταν καλο να μαθουμε ποιος και γιατι το εκανε. Προσωπικα θα με ενδιεφεραν τα κινητρα.
Τι στο καλο ειναι παρεξηγησιμο, μπορεις να μου πεις;

Ο τρόπος που το έγραψες.

Τεσπά...  Απλά είμαστε λίγο με τεντωμένα νεύρα... 

Άστο το αποσύρω τότε το σχόλιο μου...

Πάντως παιδιά να ξέρετε θα ανέβει ο αριθμός των νεκρών δυστυχώς.. :(

Μόλις το έσβησα orck,sorry απλά το έλαβα λάθος...
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aγνοειται κοσμος που βουτηξε στη θαλασσα για να γλυτωσει. Μεταξυ των οποιων και 10 Δανοι τουριστες απ'οτι διαβασα και το λεω με τις αναλογες επιφυλαξεις. Yποθετω πως με τους ανεμους που επικρατουν η θαλασσα δεν θα ειναι και ο πιο ασφαλης προορισμος αυτη τη στιγμη, απο αυτο και μονο καταλαβαινει κανεις την κατασταση και την απογνωση των ανθρωπων...

Mιλαμε για πραγματα που δεν τα χωραει ανθρωπινος νους...

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Sad 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, sintalkas είπε

ακριβως αυτη την στιγμη το πλοιο super ferry προσπαθει να περισυλεξει ναυαγους που βγηκαν στη θαλασσα για να σωθουν κοντα στο μικρο λιμανακι στη ραφινα

Για 10 Δανούς τουρίστες είπαν νωρίτερα, και μόλις βρήκαν τους 5. Ας ελπίσουμε να βρεθουν και οι υπόλοιποι

Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση με τέτοια φωτιά να υπάρχει 1 νεκρός μόνο.

Μακάρι να μην υπάρξει άλλος φυσικά, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Το θεωρώ απίθανο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Aγνοειται κοσμος που βουτηξε στη θαλασσα για να γλυτωσει. Μεταξυ των οποιων και 10 Δανοι τουριστες απ'οτι διαβασα και το λεω με τις αναλογες επιφυλαξεις. Yποθετω πως με τους ανεμους που επικρατουν η θαλασσα δεν θα ειναι και ο πιο ασφαλης προορισμος αυτη τη στιγμη, απο αυτο και μονο καταλαβαινει κανεις την κατασταση και την απογνωση των ανθρωπων...

Mιλαμε για πραγματα που δεν τα χωραει ανθρωπινος νους...

Δε το καταλαβαίνω αυτό.

Ακόμα και αν τα δέντρα είναι ακτιβώς δίπλα στη παραλία όπως πχ στον Σχοινιά, αν πάς και κάτσεις στα 5 μέτρα μέσα στη θάλασσα όπου πατώνεις έχεις μια απόσταση ασφαλείας (παραλία + 5μ θάλασσα) ... μήπως παίχθηκε τίποτα άλλο, προσπάθησαν δηλαδή να κολυμπήσουν για κάπου ή απλά είναι υπερβολή των ΜΜΕ?

Δημοσ.

Καλα δε το βλεπουν ολοι ετσι κι ειδικα εκεινη την ωρα δεν εχεις καθαρο μυαλο να κρινεις.

Ελπιζω να υπαρξει αμεση ανταποκριση απο την εε για βοηθεια

Δημοσ.

ο καπνός κάθεται πάνω απο την θάλασσα και πεθαίνεις απο ασφυξία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, DrLo είπε

Δε το καταλαβαίνω αυτό.

Ακόμα και αν τα δέντρα είναι ακτιβώς δίπλα στη παραλία όπως πχ στον Σχοινιά, αν πάς και κάτσεις στα 5 μέτρα μέσα στη θάλασσα όπου πατώνεις έχεις μια απόσταση ασφαλείας (παραλία + 5μ θάλασσα) ... μήπως παίχθηκε τίποτα άλλο, προσπάθησαν δηλαδή να κολυμπήσουν για κάπου ή απλά είναι υπερβολή των ΜΜΕ?

Σκέψου όμως και το θερμικό φορτίο που θα σου έρχεται από την φωτιά που θα είναι στα 5-6 μέτρα από εσένα, + τον φόβο της στιγμής + την καπνά ντουμάνι που θα έχει+ κινδυνεύεις από αναθυμιάσεις και αλλα και πολλά ακόμα. Και εμένα μου φάνηκε περίεργο,αλλά εκείνη την στιγμή όταν είναι μπροστά σου φλόγες θηρία ανήμερα και καίνε τα πάντα,ίσως να μην έχεις καθαρό μυαλό να σκεφτείς 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι τοσο απλο. Μπορει να μην καεις αλλα αμα φυσαει προς τα εσενα πρεπει να κολυμπεις πολυ μακρια για να μην πνιγεις απο αναθυμιασεις του καπνου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...