Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pontez2 είπε

Το πιθανοτερο ειναι να ηταν δάσος πριν 100 χρονια. Κατά τη δικη σου λογικη, έχεις καταπατησει, οπως "καταπάτησαν" οι κάτοικοι στο Μάτι το 1960. Μιλάμε για 60 χρονια πριν!!!!! Εσυ αναφέρθηκες σε καταπατημένα δάση. Εγω σου λέω οτι ολη η Ελλάδα δάσος ήταν πριν χτιστεί. Ετσι φτιάχνονται οι πόλεις, τι να κάνουμε;

Η παρανομια γινεται την ωρα που χτιζεται το σπιτι.

Αν εγω αγορασω οικοπεδο που ειναι εντος σχεδιου, και πληροι τις προδιαγραφες δομησης, εχω καθε δικαιωμα να χτισω.

Τα αυθαιρετα χτιζονται μεσα στο δασος, και μετα ψαχνουν αδειες.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Ποιος φταιει για το ποδι του τοτε? Η μπανανα? Ο οδηγος του αυτοκινητου που δεν καθαρισε τις ροδες? Ο πεζος που τολμησε και περπατησε χωρις αντιμπανανικα παπουτσια?

Μην δίνεις σημασία, τρολλάρει, εδώ δεν ξέρει την υποχρέωση του ιδιοκτήτη για δημιουργία πεζοδρομίου... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Ποιος φταιει για το ποδι του τοτε? Η μπανανα? Ο οδηγος του αυτοκινητου που δεν καθαρισε τις ροδες? Ο πεζος που τολμησε και περπατησε χωρις αντιμπανανικα παπουτσια?

Βαρέθηκα.

Ρώτα κάποιον δικηγόρο να σου εξηγήσει.

1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Μην δίνεις σημασία, τρολλάρει, εδώ δεν ξέρει την υποχρέωση του ιδιοκτήτη για δημιουργία πεζοδρομίου... 

Δε τρολλάτω καθόλυο. Μιλάω πολύ σοβαρά.

Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος με τον "μανδύα" της πυροπροστασίας να "ρίξουν" ανθρώπους.

Ως μηχανικός ξέρω περισσότερα από όσα φαντάζεσαι.

Επεξ/σία από DrLo
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποσειδώνος μένεις DrLo ? Το καταλαβαίνεις οτι είναι νόμος του κράτους και προστατεύετε η ελεύθερη πρόσβαση σε αιγιαλό ή όχι ?  Έχεις υπόψη σου θέματα ρυμοτομίας και ασφαλείας που απλά καταπατάς και με την ανεύθηνη λογική σου ? Επειδή έτυχε να ακούσω την συνέντευξη του Καμμένου το πρωί, ανέφερε μεταξύ άλλων, χώρο για διαπλάτυνση δρόμων και ανοίγματα για πρόσβαση σε αιγιαλό απο όλους όσους είναι σε προβληματικά σημεία. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrLo είπε

Το ότι κάτι είναι δάσος δε σημαίνει ότι δεν ανήκει σε κάποιον (δεν είναι αυτοματα "public domain" τα δάση) και φυσικά έχει περιουσιακά δικαιώματα πάνω σε αυτά.

Φυσικα και μπορει να ανηκει σε καποιον, αλλα αυτος ο καποιος δεν μπορει να κανει ο,τι γουσταρει.

Δεν μπορει να χτισει. Αν δεν ειχε χτισει παρανομως, δεν θα ερχοταν ο καμμενος να  του ζηταγε ενα μετρο για δρομο.

Μόλις τώρα, koftis650 είπε

Ποσειδώνος μένεις DrLo ? Το καταλαβαίνεις οτι είναι νόμος του κράτους και προστατεύετε η ελεύθερη πρόσβαση σε αιγιαλό ή όχι ?  Έχεις υπόψη σου θέματα ρυμοτομίας και ασφαλείας που απλά καταπατάς και με την ανεύθηνη λογική σου ? Επειδή έτυχε να ακούσω την συνέντευξη του Καμμένου το πρωί, ανέφερε μεταξύ άλλων, χώρο για διαπλάτυνση δρόμων και ανοίγματα για πρόσβαση σε αιγιαλό απο όλους όσους είναι σε προβληματικά σημεία. 

Στην ποσειδωνος τα μισα, μη πω ολα τα μαγαζια ειναι δεν ειναι παρανομα

πανω στη θαλασσα και με μαντρες γυρω γυρω.

Αλλα δεν πειραζει παμε ακρωτηρι το βραδυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, koftis650 είπε

Χαϊδάρι.

Δεν έχεις ΙΔΕΑ για τι πράγμα μιλάς.

Απλά αναπαράγεις παπάτζες των ραδιοφώνων/τηλεοράσε ων όπου ακούγονται τρελλές παπάτζες τις μέρες αυτές.

ΜΑ για την ίδια συνεντευξη φιέστα του "Κάμμένου" μιλάω και εγώ.

είχε το ΘΡΑΣΟΣ να πει "ναι αλλά θα δώσετε 1 μέτρο" .... (πράγμα που το ξεσίκωσε από τη καραμέλα που λένε τα ραδιόφωνα).

Σαν να τους λέει εσείς φταίτε εμείς θέλαμε αλλά δε μας αφήσατε.

Τι πάει να πει "θα δώσετε".

Αν πρέπει να γινει ξαναλέω υπάρχει διαδικασία να γίνει είτε συμφωνήσουν είτε όχι. Το να τους το ρίχνει σαν "μπαλάκι" είναι ΝΤΡΟΠΗ.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tzelen είπε

Α-ΧΑ!. Ώστε παραδέχεσαι ότι είσαι και εσύ καταπατητής

😛

Αν ειχα χτισει πανω σε δασος θα ημουν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Η παρανομια γινεται την ωρα που χτιζεται το σπιτι.

Αν εγω αγορασω οικοπεδο που ειναι εντος σχεδιου, και πληροι τις προδιαγραφες δομησης, εχω καθε δικαιωμα να χτισω.

Τα αυθαιρετα χτιζονται μεσα στο δασος, και μετα ψαχνουν αδειες.

Η παρανομία γινεται την ωρα που υπάρχει νομος που απαγορευει να χτισεις κάπου.

Η εν λόγω περιοχή ειναι νομιμη 50 χρόνια. Πως αναφέρεσαι σε καταπατητές λοιπόν; Δεν ειναι 3-4 βιλιτσες μέσα στο δάσος. Ειναι μια μικρή πόλη, προάστιο ουσιαστικά της Αθήνας, που υπάρχουν πολλά δέντρα. Δεν ηταν ποτέ δάσος τα τελευταία 50 χρονια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, DrLo είπε

Αυτό δε σημαίνει ότι αυτός που πέταξε την μπανάνα έσπασε το πόδι του 2ου.

Ο 1ος μπορεί να κατηγορηθεί για το ότι πέταξε τι μπανάνα (πρόστιμο για πέταγμ σκουπιδιών) δε μπορεί να κατηγορηθεί ότι έσπασε το πόδι του 2ου.

Αν μπορεί να αποδειχθεί κάπως, σαφώς και φέρεις ευθύνη για το σπάσιμο ποδιού. Σε άλλες χώρες, πιο πολιτισμένες μάλλον, υπάρχει και ένα είδος ασφάλειας που λέγεται "αστική ευθύνη". Η ευθύνη μου απέναντι στο συμπολίτη. Και ένα από αυτά που πληρώνει, είναι και η μπανάνα που λέμε τώρα.

Αν το παιδί μου σου σπάσει το αυτοκίνητο, φταίω εγώ ως κηδεμόνας του απλά, ή πληρώνω και για τη ζημιά;

Αν μπαζώσω ένα χωράφι παράνομα και χτίσω, φταίω εγώ για την πλημμύρα που (ίσως) έρθει, ή μόνο για αυθαιρεσία σπιτιού;

Επεξ/σία από Lanike71
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DrLo είπε

Χαϊδάρι.

Απλά αναπαράγεις παπάτζες των ραδιοφώνων/τηλεοράσε ων όπου ακούγονται τρελλές παπάτζες τις μέρες αυτές.

Makes sense....η ηλιθιότητα είναι ανίκητη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

Η παρανομία γινεται την ωρα που υπάρχει νομος που απαγορευει να χτισεις κάπου.

Η εν λόγω περιοχή ειναι νομιμη 50 χρόνια. Πως αναφέρεσαι σε καταπατητές λοιπόν; Δεν ειναι 3-4 βιλιτσες μέσα στο δάσος. Ειναι μια μικρή πόλη, προάστιο ουσιαστικά της Αθήνας, που υπάρχουν πολλά δέντρα. Δεν ηταν ποτέ δάσος τα τελευταία 50 χρονια. 

Αν στην περιοχη μπορεις να χτισεις, δεν σημαινει οτι μπορεις να χτισεις οπως γουσταρεις. Υπαρχουν ορια, ωστε να μπορεις να εχεις δρομο, πεζοδρομιο κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως υπάρχει και νέα φωτιά, χοντρικά κοντά στην Παλαιά Φώκαια. Από κεραυνό.

Δημοσ.

Βρεθηκαν νεκρα 2 διδυμα κοριτσια.. Δεν εχει γινει ακομα τεστ dna ουτε και δημοσια κοινοποιηση..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DrLo είπε

Χαϊδάρι.

ΜΑ για την ίδια συνεντευξη φιέστα του "Κάμμένου" μιλάω και εγώ.

είχε το ΘΡΑΣΟΣ να πει "ναι αλλά θα δώσετε 1 μέτρο" .... (πράγμα που το ξεσίκωσε από τη καραμέλα που λένε τα ραδιόφωνα).

Σαν να τους λέει εσείς φταίτε εμείς θέλαμε αλλά δε μας αφήσατε.

Τι πάει να πει "θα δώσετε".

Αν πρέπει να γινει ξαναλέω υπάρχει διαδικασία να γίνει είτε συμφωνήσουν είτε όχι. Το να τους το ρίχνει σαν "μπαλάκι" είναι ΝΤΡΟΠΗ.

Δηλαδη αν δεν θελουν δεν θα υπαρξει δρομος εκει?

Να ξερω αμα ειναι να γκρεμισω την μαντρα της αυλης και να την επεκτεινω μεχρι τον δρομο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...