Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα χρειάζομαι μια βοήθεια.θέλω να στείλω ένα πακέτο 3,5kg όσο πιο φτηνά γίνεται και δν έχω ιδέα από κούριερ τιμές κτλ.Θελω να το στείλω απο κατάστημα σε κατάστημα με αντικαταβολή,ποια εταιρία μου προτείνεται;

Δημοσ.

Αν θες οπωσδήποτε κούριερ και δε βολεύει το ταχυδρομείο η γενική έχει εκπτώσεις εδώ και καιρό, κάνε μια ερώτηση. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Αν θες οπωσδήποτε κούριερ και δε βολεύει το ταχυδρομείο η γενική έχει εκπτώσεις εδώ και καιρό, κάνε μια ερώτηση. 

Δν θέλω οπωσδήποτε κούριερ με βολεύει και η γενική.Ποσο περίπου θα κοστίσει για ένα πακέτο 3,5 κιλών;

Δημοσ.

Δεν ξέρω ακριβώς, πρέπει να έχει τιμοκατάλογο στο site αλλά πρέπει να παίζει ρόλο και ο όγκος. 

Η φτηνότερη επιλογή είναι τα ΕΛΤΑ πάντως (και τα ΚΤΕΛ σε περίπτωση που βολεύουν).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυρίδα θυρίδα ΕΛΤΑ κούριερ (γνωστή και ως πόρτα πορτα) είναι η λύση σου. 5€ τα δυο πρώτα κιλά και 1.24 κάθε επόμενο κιλό. Αλλά πρόσεξε το επαναλαμβάνω: θυρίδα θυρίδα θα τους πεις!!

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, paylidis είπε

Θυρίδα θυρίδα ΕΛΤΑ κούριερ (γνωστή και ως πόρτα πορτα) είναι η λύση σου. 5€ τα δυο πρώτα κιλά και 1.24 κάθε επόμενο κιλό. Αλλά πρόσεξε το επαναλαμβάνω: θυρίδα θυρίδα θα τους πεις!!

Μπορώ να προσθέσω και αντικαταβολή σε αυτό;Και το θυρίδα θυρίδα τι σημαίνει ακριβώς απλά λέγεται έτσι;Το πακέτο δν το ζητάει ο άλλος απο το ταχυδρομείο κανονικά;Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Elta Courrier πόρτα - πόρτα σημαίνει ότι το πας εσύ στο υποκατάστημα της περιοχής σου, οπως θα πρέπει να κάνει και για την παραλαβή ο παραλήπτης, δεν πάει το δέμα στη διεύθυνση του με υπάλληλο για παράδοση. 

Αν κάνεις κάρτα μέλους στην Acs έχεις έκπτωση, τα περισσότερα δέματα (κάτω των 3kg) που έχω στείλει έχουν κοστολογηθει με 10€, ενώ με το πόρτα πόρτα των ΕΛΤΑ Courrier 5€. 

Άλλο το EΛΤΑ Courrier και άλλο το ΕΛΤΑ ταχυδρομείο ... μπορείς να το στείλεις και μέσω των ΕΛΤΑ Συστημένο και να είναι (συνήθως) την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο παραλήπτη. 

Όλες οι εταιρείες έχουν υπολογισμό αποστολής βάσει κιλών και διαστάσεων στις σελίδες τους, αν δεν σε βολεύουν, ξεκινα τα τηλεφωνήματα για να σου πουν τηλεφωνικώς τις τιμές μη τρέχεις από εκεί τζάμπα. 

Αντικαταβολή χρεώνεται έξτρα 

Οι εταιρίες Courrier μέχρι τα τελευταία πακέτα που έχω στειλει δέμα αξίας, καταθέτουν τα χρήματα σε λογαριασμό τραπέζης, ενώ τα Ελτα (ταχυδρομείο) στα έφερνε ο ταχυδρόμος. 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1
Δημοσ.

Με ΕΛΤΑ κούριερ για μια απόσταση 130χμ πόρτα πόρτα θα είναι την επόμενη μέρα εκεί;Και επίσης κουτιά αδεια έχουν στο κατάστημα;Στο δεκαρικο θα βγει με αντικαταβολή έχω υπολογίσει το πακέτο μου περίπου καλά είναι.Tracking περνω; 

Δημοσ.

Tracking φυσικά 

Κουτιά έχουν αλλά σε 4-5 διαστάσεις μόνο και με χρέωση...

Αν είναι στεριά ναι λογικά θα είναι, λογικά λέω γιατί δεν στέλνουν όλα τα υποκαταστηματα τις ίδιες ώρες, αν πας το πακέτο απόγευμα μπορεί να φύγει την επόμενη το πρωί-μεσημέρι οπότε θα είναι τη μεθεπόμενη στο παραλήπτη. 

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Lampos21 είπε

Με ΕΛΤΑ κούριερ για μια απόσταση 130χμ πόρτα πόρτα θα είναι την επόμενη μέρα εκεί;Και επίσης κουτιά αδεια έχουν στο κατάστημα;Στο δεκαρικο θα βγει με αντικαταβολή έχω υπολογίσει το πακέτο μου περίπου καλά είναι.Tracking περνω; 

Αν μας πεις απο που φευγει και που παει ισως σε βοηθησουμε.

Οι δυσπροσιτες περιοχες αργουν παραπανω,καθως οι εταιριες δεν παραδιδουν καθε μερα εκει.

Ομοιως και τα νησια. 

Δυσπροσιτες εννοουμε καποιο προαστιο η μικρες πολεις-χωρια οταν αφορα επαρχια.

Το πορτα πορτα ειναι στην ουσια παραλαβη απο το καταστημα.

• Like 1
Δημοσ.

απαντηθηκε ηδη, για το ελτα κουριερ δε χρειαζεται να πας στο ταχυδρομειο... υπαρχουν ειδικα καταστηματα.

το θυριδα θυριδα νομιζω εχει επισης γινει ξεκαθαρο, παραδίδεις εσυ στην κουριερ και παραλαμβάνει ο αλλος απο το κατ/μα κουριερ. αντικαταβολη μπαινει φυσικά αλλα εχει επιπλέον χρέωση ετσι...;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...