panmath7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Θα ήθελα παρακαλώ τα φώτα σας για ένα ψυγείο. Έθεσα σε λειτουργία ένα καινούργιο ψυγείο (pitsos no frost) και τα πλαϊνά εξωτερικά τοιχώματα είναι πολύ ζεστά. Αυτό είναι φυσιολογικό; ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
panmath7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Ευχαριστώ Νίκο για τη γρήγορη απάντηση. Θα ήθελαν ακόμη να ρωτήσω και το εξής. Θα ζεσταίνεται πάντα στα πλάγια όταν θα βρίσκεται σε λειτουργία.;
idomeneas7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Θα το νιώθεις πιό πολύ το καλοκαίρι ή όταν είναι πολύ φορτωμένο. Είναι κάτι με το no frost και απολύτως φυσιολογικό.
papoys1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 57 λεπτά πριν, panmath7 είπε Ευχαριστώ Νίκο για τη γρήγορη απάντηση. Θα ήθελαν ακόμη να ρωτήσω και το εξής. Θα ζεσταίνεται πάντα στα πλάγια όταν θα βρίσκεται σε λειτουργία.; Νομίζω τα παλιά είχαν το αυτό πλέγμα στην πίσω πλευρά που αν το έπιανες εν λειτουργία ζεματούσε.Στα καινούργια το έβαλαν πλάγια. 1
panmath7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 15 ώρες πριν, papoys1 είπε Νομίζω τα παλιά είχαν το αυτό πλέγμα στην πίσω πλευρά που αν το έπιανες εν λειτουργία ζεματούσε.Στα καινούργια το έβαλαν πλάγια. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα φώτα σας.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 16 ώρες πριν, papoys1 είπε Νομίζω τα παλιά είχαν το αυτό πλέγμα στην πίσω πλευρά που αν το έπιανες εν λειτουργία ζεματούσε.Στα καινούργια το έβαλαν πλάγια. Αυτο ειναι και το εγκλημα σε ολα τα νεα ψυγεία, για αυτο δεν πρόκειται ποτε να πάνε στα 30 χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα