Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φορουμ,

Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα έναν πίνακα στην γιαγιά στο χωριό ο οποίο πρέπει να αξίζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ, αν όχι παραπάνω. Ο πίνακας θέλει μια συντήρηση και θα προτιμούσα να μεταφερθεί κάπου με περισσότερη ασφάλεια, ακόμα και σε μουσείο αν μπορεί το μουσείο να τον συντηρήσει και να τον εκθέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς εκεί τουλάχιστον είναι ασφαλής. Φυσικά σε αυτή την περίπτωση δεν εμπιστεύομαι κανέναν οπότε θέλω να κινηθώ προσεκτικά. Έχετε κάτι να προτείνετε; Δεν έχω σκοπό να τον πουλήσω προς το παρόν. 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απο το μάτι. Όταν τον δεις καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κάτι φτηνό. Ας πούμε ότι από εκεί προκύπτει. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα. 

• Like 1
  • Confused 3
  • Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και γω εχω εικονα της παναγιας χειροποίητη, η οποία πέρασε από τον προ προ πάππου στον προπαππου και μετά στον παππου μου. Πρέπει να είναι πάνω από 150 χρονών ίσως και 200, τι σημαίνει ότι έχει αξία δηλαδή?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, iLam είπε

Απο το μάτι. Όταν τον δεις καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κάτι φτηνό. Ας πούμε ότι από εκεί προκύπτει. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα. 

βάλτον σε θυριδα στην τραπεζα ή αγορασε χρηματοκιβωτιο ανω των 500€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι είναι παλιoς  δεν σημαίνει ότι έχει αξία,το βασικότερο είναι να μάθεις αν δεν ξερεις ποιος ήταν ο δημιουργός του πίνακα.

Η εκτίμηση που έκανες με το μάτι δεν έχει καμία βάση,μπορεί να αξίζει και 100 ευρώ.

Επεξ/σία από moure
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, moure είπε

Το ότι είναι παλιά δεν σημαίνει ότι έχει αξία,το βασικότερο είναι να μάθεις αν δεν ξερεις ποιος ήταν ο δημιουργός του πίνακα.

Η εκτίμηση που έκανες με το μάτι δεν έχει καμία βάση,μπορεί να αξίζει και 100 ευρώ.

μπορει να αξιζει οσο μια χαρτοπετσετα, αν ειναι αντιγραφο.... :D 

• Like 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, iLam είπε

Καλησπέρα στο φορουμ,

Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα έναν πίνακα στην γιαγιά στο χωριό ο οποίο πρέπει να αξίζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ, αν όχι παραπάνω. Ο πίνακας θέλει μια συντήρηση και θα προτιμούσα να μεταφερθεί κάπου με περισσότερη ασφάλεια, ακόμα και σε μουσείο αν μπορεί το μουσείο να τον συντηρήσει και να τον εκθέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς εκεί τουλάχιστον είναι ασφαλής. Φυσικά σε αυτή την περίπτωση δεν εμπιστεύομαι κανέναν οπότε θέλω να κινηθώ προσεκτικά. Έχετε κάτι να προτείνετε; Δεν έχω σκοπό να τον πουλήσω προς το παρόν. 

Να τον δηλώσεις στην εφορία ώστε να πληρώσεις τον φόρο κληρονομιάς που σου αντιστοιχεί.

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αξία έχει μόνο όταν κάποιος δώσει τα λεφτά που φαντάζεσαι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Αν το θέμα είναι και γυμνό μπορεί και να έχει διπλάσια αξία από την εκτιμητέα του TS.

Με γυμνό μάτι δηλαδή, έτσι;

😀

Επεξ/σία από Lanike71
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...