bromiaris Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, paylidis είπε Εκτιμητής με το μάτι. Ωραίο. Πώς λέμε καρπούζι με τη βούλα... 1
Zaytsev Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 5 hours ago, iLam said: Καλησπέρα στο φορουμ, Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα έναν πίνακα στην γιαγιά στο χωριό ο οποίο πρέπει να αξίζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ, αν όχι παραπάνω. Ο πίνακας θέλει μια συντήρηση και θα προτιμούσα να μεταφερθεί κάπου με περισσότερη ασφάλεια, ακόμα και σε μουσείο αν μπορεί το μουσείο να τον συντηρήσει και να τον εκθέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς εκεί τουλάχιστον είναι ασφαλής. Φυσικά σε αυτή την περίπτωση δεν εμπιστεύομαι κανέναν οπότε θέλω να κινηθώ προσεκτικά. Έχετε κάτι να προτείνετε; Δεν έχω σκοπό να τον πουλήσω προς το παρόν. H τέχνη, δυστυχώς, είναι εμπορευματοποιημένη και απάτη σαν κάποιες περιπτώσεις επενδύσεων. Ένας ωραίος πίνακας, με πολύ δουλειά, που για εσένα είναι θεϊκός, μπορεί εμπορικά να είναι σκουπίδι. Φυσικά, ισχύει και το αντίστροφο. Ο καλύτερος τρόπος είναι να επικοινωνήσεις με κάποιο μουσείο τέχνης, να πεις ότι θέλεις να τον δωρίσεις και να έρθει εκτιμητής να τον δει αν είναι κάτι που τους ενδιαφέρει. Όλα επίσημα, με χαρτιά, παίρνεις εσύ τηλέφωνα σε κεντρικές δηλωμένες γραμμές και όποιος απαντήσει, κάνεις έρευνα να δεις αν είναι αυτός που λέει. Πάντα υπάρχει ρίσκο, ακόμα και το πιό απλό, ο εκτιμητής να μην αναγνωρίσει την αξία και να το δώσεις φθηνά.
mp123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, iLam είπε Καλησπέρα στο φορουμ, Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα έναν πίνακα στην γιαγιά στο χωριό ο οποίο πρέπει να αξίζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ, αν όχι παραπάνω. Ο πίνακας θέλει μια συντήρηση και θα προτιμούσα να μεταφερθεί κάπου με περισσότερη ασφάλεια, ακόμα και σε μουσείο αν μπορεί το μουσείο να τον συντηρήσει και να τον εκθέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς εκεί τουλάχιστον είναι ασφαλής. Φυσικά σε αυτή την περίπτωση δεν εμπιστεύομαι κανέναν οπότε θέλω να κινηθώ προσεκτικά. Έχετε κάτι να προτείνετε; Δεν έχω σκοπό να τον πουλήσω προς το παρόν. σε λιγα περιμενουμε να ανακαλυψεις και το χρυσο του αλη πασα.
momotis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, mclein είπε απο που προκυπτει η αξια ; Τι ωραίο ερώτημα να χάνεται σε τέτοιο τόπικ. 2
orck Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Προφανος φιλε μου που ρωτησες καταλαβες οτι απο εδω ΔΕΝ προκειται ποτε να παρεις σοβαρη απαντηση. Για κανα σκληρο δισκο, καμια καρτα γραφικων και κανα overclock επεξεργαστη ειμαστε 2
epp Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) ειναι απο γνωστο καλλιτεχνη? αν οχι τσαμπα ονειρευεσαι αν ναι επικοινωνησε με καποια γκαλερι θα σε βοηθησουν Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από epp
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 36 λεπτά πριν, epp είπε ειναι απο γνωστο καλλιτεχνη? αν οχι τσαμπα ονειρευεσαι αν ναι επικοινωνησε με καποια γκαλερι θα σε βοηθησουν Του Bob Ross είναι με τίτλο Tree.
opcorsa Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 τυπε αν ειναι τοπιο προσφερω: 1 freddo espresso σκετο απο μικελ 2 λιτρα βενζινη με λαδι 2% που περισσεψε απο το χορτοκοπτικο 3 κρουασαν βερικοκο λιντλ που τα ειχε προσφορα προχθες 1 μικρο ξυλινο γουδι δειγματα σαμπουαν δωρεαν απο εφημεριδα του ΣΚ (Πανελλαδικης κυκλοφοριας) αν ενδιαφερεσαι για ανταλλαγη στο χωρο μου τα μεταφορικα δικα σου, και θα κοπει και Τιμολόγιο αγοράς να μου μπεί σαν εξοδο στην επιχειρηση. Δηλωθησα αξια τα βρισκουμε ελα ΠΜ γιατι οι μπαχαλακηδες θα χαλασουν το deal 🙄 1
tsifotis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Τρολοθεμα μαλλον. Παρολα αυτα, ματι που το στομα του ρωταει δεξια κι αριστερα για τα βασικα σιγουρα δεν ειναι εκπαιδευμενο. Ποιος ο δημιουργος του πινακα; Στις γκαλερι και δημοπρασιες αντιστοιχα του εργα του οντως πιανουν κατα μεσο ορο το δεκαχιλιαρο και ο πινακας σου ειναι οντως μοναδικο κομματι; πχ αλλο ενας πρωτοτυπος Φασιανος αλλο μια μεταξοτυπια σε 300 αριθμημενα αντιτυπα κλπ Αν οχι, τοτε μιλαμε για περιπτωση που καποιος βρισκει νομισμα του 1876 και νομιζει οτι θα βγαλει εκατομμυρια κι οταν μαθαινει οτι η τιμη του ειναι κατι δεκαευρα νομιζει σαν αλλος Στανλευ Κοβαλσκι οτι πανε να τον πιασουν κοροιδο 1
cumulus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, tsifotis είπε Τρολοθεμα μαλλον. Παρολα αυτα, ματι που το στομα του ρωταει δεξια κι αριστερα για τα βασικα σιγουρα δεν ειναι εκπαιδευμενο. Ποιος ο δημιουργος του πινακα; Στις γκαλερι και δημοπρασιες αντιστοιχα του εργα του οντως πιανουν κατα μεσο ορο το δεκαχιλιαρο και ο πινακας σου ειναι οντως μοναδικο κομματι; πχ αλλο ενας πρωτοτυπος Φασιανος αλλο μια μεταξοτυπια σε 300 αριθμημενα αντιτυπα κλπ Αν οχι, τοτε μιλαμε για περιπτωση που καποιος βρισκει νομισμα του 1876 και νομιζει οτι θα βγαλει εκατομμυρια κι οταν μαθαινει οτι η τιμη του ειναι κατι δεκαευρα νομιζει σαν αλλος Στανλευ Κοβαλσκι οτι πανε να τον πιασουν κοροιδο Εγώ πάντως χθες έφαγα ένα φασιανο άλλο πράγμα
papoys1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, ougxar είπε Μηπως ειναι πινακας του Μαραγκο; Ενδεχομένως και του Υδραυλικό,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
mp123 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, opcorsa είπε τυπε αν ειναι τοπιο προσφερω: 1 freddo espresso σκετο απο μικελ 2 λιτρα βενζινη με λαδι 2% που περισσεψε απο το χορτοκοπτικο 3 κρουασαν βερικοκο λιντλ που τα ειχε προσφορα προχθες 1 μικρο ξυλινο γουδι δειγματα σαμπουαν δωρεαν απο εφημεριδα του ΣΚ (Πανελλαδικης κυκλοφοριας) αν ενδιαφερεσαι για ανταλλαγη στο χωρο μου τα μεταφορικα δικα σου, και θα κοπει και Τιμολόγιο αγοράς να μου μπεί σαν εξοδο στην επιχειρηση. Δηλωθησα αξια τα βρισκουμε ελα ΠΜ γιατι οι μπαχαλακηδες θα χαλασουν το deal 🙄 θελω πολυ να αποκτησω τον πινακα αλλα με την προσφορα που εκανες δεν μπορω να χτυπησω παραπανω. κατοχυρωθηκε. δικος σου ειναι .ιδου ο πινακας Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από mp123 1
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Ενδεχομένως και του Υδραυλικό,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δικός μου πάντως δεν είναι να ξέρετε. Εν ώρα εργασίας δεν ζωγραφίζω σε πίνακες αλλά σε σωλήνες 😛 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις