theoritikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Εδώ ταιρίαζει ο τίτλος άλλα τα μάτια της αλεπούς άλλα της κουκουβάγιας (για την εκτίμηση)
orck Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Δικός μου πάντως δεν είναι να ξέρετε. Εν ώρα εργασίας δεν ζωγραφίζω σε πίνακες αλλά σε σωλήνες 😛 😛 Καλλιτέχνη μου εσυ : Πεσμένο σε βλέπω τελευταία, καμία προσφορά θα αγοράσουμε;
blackhill66 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Κουφαλες σας εχει τρελλανει ολους η ζηλεια μην δειτε ανθρωπο να προοδευει. 1
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, orck είπε Καλλιτέχνη μου εσυ : Πεσμένο σε βλέπω τελευταία, καμία προσφορά θα αγοράσουμε; Χαχαχαχα δεν τσεκαρεις Έριξα αγορά για ενα δυνατό φακό
opcorsa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, tsifotis είπε Τρολοθεμα μαλλον. Παρολα αυτα, ματι που το στομα του ρωταει δεξια κι αριστερα για τα βασικα σιγουρα δεν ειναι εκπαιδευμενο. Ποιος ο δημιουργος του πινακα; Στις γκαλερι και δημοπρασιες αντιστοιχα του εργα του οντως πιανουν κατα μεσο ορο το δεκαχιλιαρο και ο πινακας σου ειναι οντως μοναδικο κομματι; πχ αλλο ενας πρωτοτυπος Φασιανος αλλο μια μεταξοτυπια σε 300 αριθμημενα αντιτυπα κλπ Αν οχι, τοτε μιλαμε για περιπτωση που καποιος βρισκει νομισμα του 1876 και νομιζει οτι θα βγαλει εκατομμυρια κι οταν μαθαινει οτι η τιμη του ειναι κατι δεκαευρα νομιζει σαν αλλος Στανλευ Κοβαλσκι οτι πανε να τον πιασουν κοροιδο τυπε μην ανεβαζεις αθεμιτα την αξια του παρεχομενου προϊόντος, ειμαι σε διαδικασια διαπραγματευσης 2 ώρες πριν, mp123 είπε θελω πολυ να αποκτησω τον πινακα αλλα με την προσφορα που εκανες δεν μπορω να χτυπησω παραπανω. κατοχυρωθηκε. δικος σου ειναι .ιδου ο πινακας τυπε ειμαι σκληρος διαπραγματευτης του εκανα μια προταση που δεν μπορουσε να αρνηθει
draculias Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έγκυρο ή όχι το θέμα δεν παίζει ρόλο, φόρουμ είναι άλλωστε. Ερώτηση συγκεκριμένη, με 3 σελίδες απαντήσεις ότι να ναι. Πλην 1-2 απαντήσεων, αντιληπτικές ικανότητες στο "κόκκινο" από τους υπόλοιπους... Θα με κράξετε βέβαια (μη λογικό, απλά αναμενόμενο, δυστυχώς εξηγείται και από το bold) Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από draculias
spectaculator Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Εύκολος και μη τοξικός καθαρισμός: - Πανάκι μαλακό που να μην αφήνει χνούδια. - Χχχχχρρρρρρ... Φτου στο πανάκι και τρίψιμο. Δοκιμασμένο 100% στην οθόνη του δίπλα μου που έχει μια Μόνα Λίζα (ναι, εκείνη τη στρουμπουλή γκόμενα), και του την έχω κάνει χάλια.
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 ήμουν και εγω εδω (να ρίξω μια εκτίμηση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις