Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το παλιό πλυντήριο ρούχων παρέδωσε το πνεύμα και βρίσκομαι σε διαδικασία αναζήτησης για αγορά νέου. Έχοντας κατά νου ότι μπορώ να διαθέσω 250, το πολύ 300€ για κάποια εξαιρετική περίπτωση, ψάχνω το πιο value for money με επιθυμητά χαρακτηριστικά:

- Χωρητικότητα 7kg, 
- Προγραμματισμό χρόνου έναρξης πλυσίματος, 
- Χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση (ίσως Α++ και άνω) 
- Λελογισμενη κατανάλωση νερού 
- Ύπαρξη βασικών προγραμμάτων πλύσης (ευαίσθητα, μαλλινα, μισή πλύση, μεταξωτα, βαμβακερα, σκούρα)
- Στροφές πλυσίματος +/- 1200
- Αξιόπιστο, όσον αφορά την εμφάνιση βλαβών 

Κάθε πρόταση δεκτή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα μπορείς να ανέβεις 38 ευρώ σε μπάτζετ, πας ασυζητητί σε αυτό.

Το πήρα πέρσι στα 270 περίπου, έκτοτε απέδειξε την αξία του και η τιμή αυξήθηκε λόγω ζήτησης. Είναι made in EU, οπότε σίγουρα γλιτώνεις την κινεζο-σαβούρα αυτού του price range, έχει φοβερή ποικιλία προγραμμάτων για την τιμή του (λίγο λιγότερες συνολικά επιλογές από το siemens του χιλιάρικου που έχω στο πατρικό) και η ποιότητα πλύσης για φρεσκάρισμα ρούχων στο 45λεπτο και το 1ωρο πρόγραμμα είναι πολύ καλή.

Προλεταριακή δουλειά με λεκέδες και ιδρώτα δεν κάνω, αλλά όποτε βάλω σεντόνι στο "μεγάλο" 2,5ωρο πρόγραμμα, το βγάζει εργοστασιακό.

Στύβει ά-ψο-γα, το χειμώνα θα σε σώσει. Απλά δεν έχει την επιλογή για 1400 στροφές στα μικρά (κάτω της 1 ώρας) προγράμματα. Το αφαιρείς από το πρόγραμμα το στύψιμο και το βάζεις χειροκίνητα ξεχωριστά στις 1400.

Έχει πιστοποίηση ότι πλένει και μάλλινα που είναι για πλύσιμο στο χέρι, μία φορά που το δοκίμασα ουσιαστικά λειτουργεί περισσότερο σαν ελαφρώς κινούμενη λεκάνη με νερό, παρά σαν πλυντήριο.

Εκεί που θα σε σώσει είναι στις καταναλώσεις. Κυριολεκτικά δε φαίνεται. Βάζω περίπου 3-4 πλύσεις την εβδομάδα, η κατανάλωση νερού μου είναι η ίδια σε σχέση με όταν... δεν υπήρχε πλυντήριο στο σπίτι (12 κυβικά μέτρα). Για ρεύμα δεν το συζητώ, είναι Α+++.

2 αρνητικά:

Κάνει λίγο θόρυβο, ειδικά στο στύψιμο, να ξέρεις. Και αν παραβάλεις απορρυπαντικό και το *&&^&% στους αφρούς, έχει κάτι σα βαλβίδα που ξερνάει λίγο νερό στο πάτωμα. Θα το πάθεις 1-2 φορές, θα μάθεις και δε θα σου ξανατρέξει. Στην αρχή νόμιζα ήταν ελαττωματικό και ήμουν έτοιμος να καλέσω σέρβις, αλλά άρχισα να βάζω απορρυπαντικό σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και όχι βάσει διαίσθησης και έπαψε να το κάνει.

Εδιτ: Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει και ειδική λειτουργία... τιμής, οπότε στο αφήνει με 2 κλικ στα 322, που είναι 7,5% μόλις πάνω από το budget σου. Για εμένα πας εκεί. Mην παίξεις με αδοκίμαστες λύσεις σε αυτό το price range, δαγκώνει. Θυμάμαι εδώ συμφορουμίτη που πήρε tcl από το e-shop και το ¨κανονικό" του πρόγραμμα ήταν 3:30 ή 4 ώρες. 😛

Επεξ/σία από qwertyuiop2
Δημοσ.

Επισης παιδες, να τσεκαρετε απο κοντα τι αγοραζετε για να δειτε ποσο "επισκευασιμο" ειναι. εχουν κυκλοφορησει κατα καιρους κατι "κουβαδες" χωρις καν πισω καπακι που αν ερθει μαστορας και το δει, στα 200-250 ευρω που το πηρατε, θα σου πει αντε πεταξε το καλυτερα αντι να το επισκευασεις κ να του βγαλεις το χτικιο.. ουτε λουρι ανετα δεν μπορεις να του αλλαξεις.

Δημοσ.

δες και αυτό το lg...το έχω 1 χρόνο τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα...δεν κάνω πολλές πλύσεις αλλά από τεχνικά χαρακτηριστικά και οικονομία σκίζει!! 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, pananton είπε

δες και αυτό το lg...το έχω 1 χρόνο τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα...δεν κάνω πολλές πλύσεις αλλά από τεχνικά χαρακτηριστικά και οικονομία σκίζει!! 

Kαι αυτό φαίνεται vfm.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...