Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, efo355 είπε

Εγώ έχω νοικιασμένο στη Καλλιθέα 62τμ με φως και βλέπει το σπίτι δεν είναι χωμένο, δίπλα από τον ΗΣΑΠ 250 ευρώ. Έχω βρει κυριλέ ενοικιαστή που πληρώνει και παρά του ότι το έχω λίγο φθηνά πληρώνομαι κάθε μήνα στην ώρα μου. Αν φύγει αυτός θα κοιτάξω να το νοικιάσω στα 280 με 300

500 να το βαλεις...μπανεις μεσα..

250 εδινα εως περσι στο νεο φαληρο για 75 τμ και εσυ θες 300 για καλλιθεα κιολας? 😜 

500 εχει παει το μηνιατικο..συνελθετε 

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Dynamics είπε

250 εδινα εως περσι στο νεο φαληρο για 75 τμ και εσυ θες 300 για καλλιθεα κιολας? 😜 

Σιγά μη σε ρωτήσω πόσο θα βγάλω να νοικιάσω το σπίτι μου. Για συνελθε....

• Like 5
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Dynamics είπε

250 γενικά είναι λίγα. Και γω 250 δίνω στον άγιο δημήτριο για 67 τμ. το σπίτι όμως είναι χάλι. Υποθέτω στην ίδια κατάσταση θα ήταν και αυτό που λες. Δεν βρίσκεις με 250 γενικώς ούτε χάλια σπίτια. Συνήθως από 280 και πάνω.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, efo355 είπε

Μην τρελαίνεσαι ο κάθε ενας εχει τον πονο του

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, MariaPr είπε

Δεν γνωριζω ακομα ψαχνομαι ταυτοχρονα και για σπιτι και για δουλεια, ξερω βολευει καλυτερα να βρω πρωτα την δουλεια αλλα πρεπει καπου να μενω 😕

Προσωπικά όταν είχα ανεβάσει αγγελία για ενοικίαση το έδινα 320 (με επίπλωση, κυριλέ ανακαινισμένο 50τμ) στα κάτω Πατήσια. Ενοικιάστηκε γρήγορα και πληρώνομαι κανονικά.

Το ότι δεν έχεις εργασία είναι αρνητικός βαθμός στον ιδιοκτήτη αν θα στο ενοικιάσει. Βρες συγγενικό πρόσωπο τον πρώτο καιρό μέχρι να βρεις δουλειά και ύστερα κάνεις πλάνο εγκατάστασης.

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

Προσωπικά όταν είχα ανεβάσει αγγελία για ενοικίαση το έδινα 320 (με επίπλωση, κυριλέ ανακαινισμένο 50τμ) στα κάτω Πατήσια. Ενοικιάστηκε γρήγορα και πληρώνομαι κανονικά.

Το ότι δεν έχεις εργασία είναι αρνητικός βαθμός στον ιδιοκτήτη αν θα στο ενοικιάσει. Βρες συγγενικό πρόσωπο τον πρώτο καιρό μέχρι να βρεις δουλειά και ύστερα κάνεις πλάνο εγκατάστασης.

Αυτο σκευτομουν αλλα εχω εναν γατουλι και δεν θελς να τον αφισω για πολυ καιρο στην οικογενοια μου :/

Δημοσ.
1 ώρα πριν, efo355 είπε

εσυ συνελθε....500 εχει ο βασικος ποιος θα σ δωσει 300 στην Καλλιθεα κιολας ?"κανεις δεν ειπε να με "ρωτησεις" 

1 ώρα πριν, antbyron είπε

250 γενικά είναι λίγα. Και γω 250 δίνω στον άγιο δημήτριο για 67 τμ. το σπίτι όμως είναι χάλι. Υποθέτω στην ίδια κατάσταση θα ήταν και αυτό που λες. Δεν βρίσκεις με 250 γενικώς ούτε χάλια σπίτια. Συνήθως από 280 και πάνω.

αλλο αγιος δημητριος και αλλο καλλιθεα...μετριο ηταν παλιο με παλια αλουμινια αλλα το υπολοιπο ηταν σε καλη κατασταση(κουζινα κτλ) αλλα εμενα νεο φαληρο!

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Μην τρελαίνεσαι ο κάθε ενας εχει τον πονο του

δεν ποναω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dynamics είπε

Δεν έχει σημασία πόσο πάει το μηνιάτικο, σημασία έχουν τα τετραγωνικά του σπιτιού και αν προορίζεται για ένα άτομο ή για οικογένεια, η παλαιότητα, η κατάσταση της περιοχής, ο Μ.Ο τιμών ανα τμ στα υπόλοιπα διαμερίσματα της περιοχής, η κατάσταση του ακινήτου, τέλος αν βρίσκεται κοντά σε ΜΜΜ και ο όροφος.

Τα 250 που έδινες ήταν πάρα πολύ λίγα και να λες και ευχαριστώ που νοίκιασες με τέτοια τιμή, με τόσα νοικιάζεις γκαρσονιέρες στα Εξάρχεια . Τόσα έδινε ο ξάδερφός μου για να νοικιάσει σπίτι του ΄70 με 35-40 τμ στην Νέα Σμύρνη. Για το δικό σου σπίτι από 390 και πάνω έπρεπε να ήταν η τιμή εκτός αν μιλάμε για κανένα σπίτι του 50-60΄. 

25 λεπτά πριν, Dynamics είπε

εσυ συνελθε....500 εχει ο βασικος ποιος θα σ δωσει 300 στην Καλλιθεα κιολας ?"κανεις δεν ειπε να με "ρωτησεις" 

Έλα Εξάρχεια με 250 αν σου αρέσει. Αυτό για να καταλάβεις πόσο άκυρη είναι η σύγκριση που κάνεις. Όσο για την Καλλιθέα μια χαρά περιοχή είναι, θα πήγαινα άνετα να μείνω σε σχέση με το μπάχαλο του κέντρου της Αθήνας.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Δεν έχει σημασία πόσο πάει το μηνιάτικο, σημασία έχουν τα τετραγωνικά του σπιτιού και αν προορίζεται για ένα άτομο ή για οικογένεια, η παλαιότητα, η κατάσταση της περιοχής, ο Μ.Ο τιμών ανα τμ στα υπόλοιπα διαμερίσματα της περιοχής, η κατάσταση του ακινήτου, τέλος αν βρίσκεται κοντά σε ΜΜΜ και ο όροφος.

Τα 250 που έδινες ήταν πάρα πολύ λίγα και να λες και ευχαριστώ που νοίκιασες με τέτοια τιμή, με τόσα νοικιάζεις γκαρσονιέρες στα Εξάρχεια . Τόσα έδινε ο ξάδερφός μου για να νοικιάσει σπίτι του ΄70 με 35-40 τμ στην Νέα Σμύρνη. Για το δικό σου σπίτι από 390 και πάνω έπρεπε να ήταν η τιμή εκτός αν μιλάμε για κανένα σπίτι του 50-60΄. 

Έλα Εξάρχεια με 250 αν σου αρέσει. Αυτό για να καταλάβεις πόσο άκυρη είναι η σύγκριση που κάνεις. Όσο για την Καλλιθέα μια χαρά περιοχή είναι, θα πήγαινα άνετα να μείνω σε σχέση με το μπάχαλο του κέντρου της Αθήνας.

βασιλη δεν λεμε κατι αντιθετο...αλλα μερικοι θα πρεπει να καταλαβουν οτι τα ενοικια θα πρεπει να πανε βαση μισθου...πως δεν εχει σημασια?οταν ο βασικος μισθος ειναι 500 ευρω πως γινετε να ζητας 300 ευρω?εκτος αν ειναι φουλ ανακαινισμενο και απο τον 90' και μετα η πολυκατοικια τωρα αν εσυ θες να δωσεις 250 η καποιος ζηταει 250 για 1χ1 γκαρσονιερα οταν τρωει κανονι να μην μιλαει καθολου..οταν μιλαμε για γκαρσονιερα οπως ο νομοθετης τι ατομα και οικογενεια μ λες?γκαρσονιερα ειναι για 1 ατομο μαξ 2...για να ζητας 300 στην καλλιθεα κιολας θα πρεπει ο αλλος να κανει 2 δουλειες εκτος μπαμ μπαμ...σαν περιοχη η καλλιθεα ξερουμε πως ειναι...με αυτη την λογικη τα διαμερισματα στο Μαρουσι κτλ θα επρεπε να εχουν 700 ευρω η γκαρσονιερα 30τμ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dynamics είπε

με αυτη την λογικη τα διαμερισματα στο Μαρουσι κτλ θα επρεπε να εχουν 700 ευρω η γκαρσονιερα 30τμ..

Κοντα έπεσες. Υπάρχουν δυάρια 50 τμ πίσω από το παλιο Odeon kosmopolis στα 750€...

κατα τα αλλα συμφωνώ επι της αρχής με το σκεπτικό σου αλλά δε δουλεύει έτσι ο καπιταλισμός όποτε είναι μπούρδες...χωρίς παρεξήγηση ούτε κάτι προσωπικό....

• Like 1
Δημοσ.

βασιλη δεν λεμε κατι αντιθετο...αλλα μερικοι θα πρεπει να καταλαβουν οτι τα ενοικια θα πρεπει να πανε βαση μισθου...πως δεν εχει σημασια?οταν ο βασικος μισθος ειναι 500 ευρω πως γινετε να ζητας 300 ευρω?εκτος αν ειναι φουλ ανακαινισμενο και απο τον 90' και μετα η πολυκατοικια τωρα αν εσυ θες να δωσεις 250 η καποιος ζηταει 250 για 1χ1 γκαρσονιερα οταν τρωει κανονι να μην μιλαει καθολου..οταν μιλαμε για γκαρσονιερα οπως ο νομοθετης τι ατομα και οικογενεια μ λες?γκαρσονιερα ειναι για 1 ατομο μαξ 2...για να ζητας 300 στην καλλιθεα κιολας θα πρεπει ο αλλος να κανει 2 δουλειες εκτος μπαμ μπαμ...σαν περιοχη η καλλιθεα ξερουμε πως ειναι...με αυτη την λογικη τα διαμερισματα στο Μαρουσι κτλ θα επρεπε να εχουν 700 ευρω η γκαρσονιερα 30τμ..

Φίλε μου από την στιγμή που υπάρχει ζήτηση αναμενόμενο είναι οι ιδιοκτήτες να διεκδικούν το καλύτερο για τον εαυτό τους. Όλοι αυτό θα κάναμε, και πιστεύω και εσύ. Σεβαστό αν τυχόν δεν αμοίβεσαι καλά, αλλά ο κάθε ιδιοκτήτης δεν ευθύνεται για αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα, υπάρχουν και φτηνότερα ενοίκια, σίγουρα. Χωρίς συγκατοίκηση με αυτους τους μισθούς που αναφέρεις στην Αθηνα δεν βγαίνει, τα διαμερίσματα που αναφέρεις δεν απευθύνονται για τυπους σαν εμενα και σενα, και φυσικα οι μισθοι δεν ειναι σε ολες τις εταιρείες και σε ολους τους εργαζομενους το ιδιο. Και αυτα με τη ζητηση πανε

Επεξ/σία από Thulogur
Δημοσ.
4 ώρες πριν, antbyron είπε

Όχι είναι πολύ καλό το σπίτι απλά είναι μέσα από το 2013 και τότε τα ενοίκια ήταν πιο πεσμένα σε σχέση με τώρα. Αλλά πληρώνει και δεν έχω όρεξη για 30 ευρώ να μπλέξω με κανέναν ότι να ναι ενοικιαστή

3 ώρες πριν, Dynamics είπε

αλλο αγιος δημητριος και αλλο καλλιθεα...μετριο ηταν παλιο με παλια αλουμινια αλλα το υπολοιπο ηταν σε καλη κατασταση(κουζινα κτλ) αλλα εμενα νεο φαληρο!

δεν ποναω 

Και επειδή ο βασικός είναι 500 θα πρέπει όλοι μας να κανονίσουμε τη ζωή μας γύρω από το βασικό... Στο ξαναλέω συνελθε.-

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, efo355 είπε

Όχι είναι πολύ καλό το σπίτι απλά είναι μέσα από το 2013 και τότε τα ενοίκια ήταν πιο πεσμένα σε σχέση με τώρα. Αλλά πληρώνει και δεν έχω όρεξη για 30 ευρώ να μπλέξω με κανέναν ότι να ναι ενοικιαστή

Και επειδή ο βασικός είναι 500 θα πρέπει όλοι μας να κανονίσουμε τη ζωή μας γύρω από το βασικό... Στο ξαναλέω συνελθε.-

ρε τυπε επικοινωνεις?Σου ειπε κανεις ολα αυτα που γραφεις?ειπα εγω οτι ολοι "σας" η ζωη θα πρεπει να ειναι γυρω απο τον βασικο?Εγω ειπα οτι τα ενοικια θα πρεπει να αρχιζουν με βαση απο τον βασικο μισθο...στην καλλιθεα ποιος θα ερθει να μεινει στην τρογλη σου ο τζιγγερ?Ο καθημερινος πολιτης που δουλευει για 500-600 ευρω τον μηνα!Συνελθε λοιπον...και κοστολογισε το διαμερισμα σου σε λογικες τιμες με την περιοχη σου αναλογα και το διαμερισμα που εχεις..διπλα στον ησαπ που λες ειναι ολα του 70 εκτος και αν εισαι η εξαιρεση και δεν το λες τοση ωρα,  αν θες καθε μηνα να εχεις ενα χ ποσο αλλιως σε βλεπω να ανοιγεις τοπικ και να κλαιγεσαι για τα κανονια που θα τρως...

1 ώρα πριν, Thulogur είπε

Κοίτα, υπάρχουν και φτηνότερα ενοίκια, σίγουρα. Χωρίς συγκατοίκηση με αυτους τους μισθούς που αναφέρεις στην Αθηνα δεν βγαίνει, τα διαμερίσματα που αναφέρεις δεν απευθύνονται για τυπους σαν εμενα και σενα, και φυσικα οι μισθοι δεν ειναι σε ολες τις εταιρείες και σε ολους τους εργαζομενους το ιδιο. Και αυτα με τη ζητηση πανε

δεν διαφωνω αλλα περιοχη με περιοχη αλλαζει!Το ιδιο ζεις σε μοσχατο και καλλιθεα και ας ειναι διπλα?καμια σχεση!δεν μπορει πχ η καλλιθεα να ζηταει ποσα απο καλυτερες περιοχες...οποτε οσους αφησε η κυβερνηση με 500 ευρω τι κανουν?στο δρομο και ετσι?

1 ώρα πριν, antbyron είπε

Φίλε μου από την στιγμή που υπάρχει ζήτηση αναμενόμενο είναι οι ιδιοκτήτες να διεκδικούν το καλύτερο για τον εαυτό τους. Όλοι αυτό θα κάναμε, και πιστεύω και εσύ. Σεβαστό αν τυχόν δεν αμοίβεσαι καλά, αλλά ο κάθε ιδιοκτήτης δεν ευθύνεται για αυτό.

κανεις δεν ειπε να μην διεκδικουν!αρκει να ειναι σε λογικα πλαισια.....

Δημοσ.

Στο θεμα με τις τιμες το δικαιολόγησε πολυ καλα ο Βασίλης_29.

Με αυτες τις τιμές στις περιοχές αυτες και μονος, δυστυχώς μπορείς να βρεις ισόγειο αντε και 1ο όροφο.

Για υπόγεια και ημιυπόγεια δεν το συζητω, δεν ειναι καν ανθρώπινα (μονο σε μεγάλες πόλεις υπάρχουν αυτα).

ΥΓ: η αστυφιλία θα μας φάει.

ΥΓ2: Αυτούς τους μισθούς εχουν και οι περισσότεροι που ξέρω, απλα μένουν στην επαρχία και δεν τους λείπει τίποτα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...