Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οικονομική περιοχή είναι το Πέραμα σύμφωνα με τις τιμές ακινήτων, και έχει 2 γραμμές που συνδέονται με το κέντρο (Β18 - Γ18), και μία με Πειραιά (843). Επίσης έχει και το φέρρυ για Σαλαμίνα, άμα θες να βολτάρεις εκεί.

Είναι σχετικά υποβαθμισμένη περιοχή και με πολύ απότομους δρόμους, αν δε σε ενοχλεί αυτό, αλλά είναι ήσυχη χωρίς βαβούρα.

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε πιαδια με τρομαζεται εχω να πατισω Ελλαδα 6 χρονια οταν εφυγα επερνα 50 ευρω το βραδυ με τον βασικο που μου λετε πως μπορει να ζισει ενα ατομο μονο του και με αυτα τα νοικια?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MariaPr είπε

Ρε πιαδια με τρομαζεται εχω να πατισω Ελλαδα 6 χρονια οταν εφυγα επερνα 50 ευρω το βραδυ με τον βασικο που μου λετε πως μπορει να ζισει ενα ατομο μονο του και με αυτα τα νοικια?

Αρχικά να πούμε ότι τα 500 είναι ο βασικός. Εσύ λες ότι ήσουν 6 χρόνια έξω. Λογικά θα έχεις αποκτήσει κάποια εμπειρία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να μην παίρνεις τον βασικό. 

Για να απαντήσω στην ερώτηση σου : δεν ζεις. 

• Like 3
Δημοσ.

Με βασικό και ενοίκιο δε ζεις. Το έχω κάνει και εγώ και ένας κολλητός μου, αλλά ήθελε πολλές στερήσεις, ακόμα και στα βασικά και πάλι κάποιες φορές έπρεπε να βάλει πλάτη κάποιος συγγενής-φίλος με δανεικά ή να έχεις καβάτζα.

Κατά τ' άλλα, υπάρχουν ενοίκια με 170-200 ευρώ, Πατήσια, Κυψέλη, σε πολυκατοικίες με ηλικιωμένους ενοίκους, που αν και παμπάλαια είναι κάπως υποφερτά. Και πάλι, ο βασικός είναι μόνο για λίγο, για εμπειρία, πρακτική, για να ξεφύγεις λίγο από την επαρχία ή τους δικούς σου, δεν είναι για να ζεις φυσιολογικά επί μακρόν.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχα αν νομίζεις ότι στην Ελλάδα δεν έχουν λεφτά γελιέσαι. Εγώ γιατί βλέπω τις καφετέριες τίγκα; Απλά επειδή δεν έχουν λεφτά για να ανοίγουν σαμπάνιες στην Μύκονο, κλαίγονται ότι υπάρχει κρίση, και βολεύονται με το να ανοίγουν σαμπάνιες στην Γλυφάδα. 

Ας πάνε όλοι αυτοί μια βόλτα στην Κένυα και στην Ζιμπάμπουε, να δουν τι εστί κρίση.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Αρχικά να πούμε ότι τα 500 είναι ο βασικός. Εσύ λες ότι ήσουν 6 χρόνια έξω. Λογικά θα έχεις αποκτήσει κάποια εμπειρία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να μην παίρνεις τον βασικό. 

Στην Ελλαδα ζουσα βολο και εκανα αποκλειστικα το βραδυ με ασθενεις 50 ευρω το βραδυ ισχιουν οι τιμεσ αυτες τωρα? εδω που ειμαι τωρα δουλευω εξυπιρετιση πελατων σε αγγλικο τμημα δεν γνωριζω ωμος αν αξιξουν τα call center στην Ελλαδα θα κανω αλλο ενα θεμα για αυτο να δω τι θα κανω

Δημοσ.

Σε call center υπάρχουν δουλειές με 700-800 ευρώ και κάποια στιγμή είχαν κάνει μεγάλο άνοιγμα και σε αγορές του εξωτερικού. Εγώ είχα δώσει συνέντευξη για τεχνική υποστήριξη στα προϊόντα της Apple για τη Μεγάλη Βρετανία. Με την εμπειρία σου θα έχεις πολλές πιθανότητες να σε πάρουν. Teleperfomance λέγεται η εταιρία. Για τις συνθήκες εργασίας ακούγονται διάφορα, ανάλογα το τμήμα. Νομίζω υπάρχει ήδη αντίστοιχο νήμα για τη συγκεκριμένη εταιρία, που ουσιαστικά έχει το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Σε call center υπάρχουν δουλειές με 700-800 ευρώ και κάποια στιγμή είχαν κάνει μεγάλο άνοιγμα και σε αγορές του εξωτερικού. Εγώ είχα δώσει συνέντευξη για τεχνική υποστήριξη στα προϊόντα της Apple για τη Μεγάλη Βρετανία. Με την εμπειρία σου θα έχεις πολλές πιθανότητες να σε πάρουν. Teleperfomance λέγεται η εταιρία. Για τις συνθήκες εργασίας ακούγονται διάφορα, ανάλογα το τμήμα. Νομίζω υπάρχει ήδη αντίστοιχο νήμα για τη συγκεκριμένη εταιρία, που ουσιαστικά έχει το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς.

700-800 για ελλινικο η αγγλικο τμημα γνωριζεις? πλιρονουν κανονικα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kaliakman είπε

Και οσοι παιρνουν και τον κατωτατο, υπαρχουν αρκετοι που δεν παιρνουν ουτε τον κατωτατο.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, MariaPr είπε

Αν ειναι ευκολο μπορειτε να μου πειτε και τι ισχυει και για τα κατοικιδια επιτρεπονται παντου?

13 ώρες πριν, tz3s είπε

και τα ζωα αμα θελουν αυτοι τα δεχονται.

Μην λες μαλ***ες. Βαση νομου δεν σου απαγορευει καποιος να εχεις ζωα, και αν υπαρχει καταστατικο πολυκατοικιας, μεχρι 2 μαξ.

@MariaPr Οταν πας να βρεις σπιτι, μην αναφερεις οτι εχεις κατοικιδιο. Δεν σε υποχρεωνει κανενας.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, overpower είπε

Μην λες μαλ***ες. Βαση νομου δεν σου απαγορευει καποιος να εχεις ζωα, και αν υπαρχει καταστατικο πολυκατοικιας, μεχρι 2 μαξ.

@MariaPr Οταν πας να βρεις σπιτι, μην αναφερεις οτι εχεις κατοικιδιο. Δεν σε υποχρεωνει κανενας.

Εάν μου το είχε κάνει εμένα νοικάρης μου αυτό, σε σπίτι που εχω ρίξει ένα σκασμο λεφτά για να ανακαινισω θα είχε φύγει σε χρόνο dt για «ιδιοκατοίκηση». Στο τελευταίο συμβόλαιο που έκανα πριν 1,5 χρόνο νομίζω το έβαλα και ως όρο ότι δεν γίνονται δεκτά κανενος ειδοσ Κατοικίδια και αποτελεί αμετάκλητα λόγο αμεσησ ρήξης του ενοικιαστήριου με παρακράτηση της εγγύησης-το πρώτο ζευγάρι που συμφωνήσαμε δε του άρεσε σαν όρος τους έδιωξα και το πήρε ο επόμενος...

Κατα τα αλλα υπάρχουν χιλιάδες σπίτια όπου τα κατοικίδια γίνονται δεκτά αλλα οφείλεις απλά να έχεις τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη, για την πολύκατοικία Κλάιν δε θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.  

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εάν μου το είχε κάνει εμένα νοικάρης μου αυτό, σε σπίτι που εχω ρίξει ένα σκασμο λεφτά για να ανακαινισω θα είχε φύγει σε χρόνο dt για «ιδιοκατοίκηση». Στο τελευταίο συμβόλαιο που έκανα πριν 1,5 χρόνο νομίζω το έβαλα και ως όρο ότι δεν γίνονται δεκτά κανενος ειδοσ Κατοικίδια και αποτελεί αμετάκλητα λόγο αμεσησ ρήξης του ενοικιαστήριου με παρακράτηση της εγγύησης-το πρώτο ζευγάρι που συμφωνήσαμε δε του άρεσε σαν όρος τους έδιωξα και το πήρε ο επόμενος...

Κατα τα αλλα υπάρχουν χιλιάδες σπίτια όπου τα κατοικίδια γίνονται δεκτά αλλα οφείλεις απλά να έχεις τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη, για την πολύκατοικία Κλάιν δε θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.  

Ο ποντικός στην τρύπα του μεγάλος άρχος είναι.
Δημοσ.
17 hours ago, antbyron said:

250 γενικά είναι λίγα. Και γω 250 δίνω στον άγιο δημήτριο για 67 τμ. το σπίτι όμως είναι χάλι. Υποθέτω στην ίδια κατάσταση θα ήταν και αυτό που λες. Δεν βρίσκεις με 250 γενικώς ούτε χάλια σπίτια. Συνήθως από 280 και πάνω.

Δινω 250€ για 2αρι 55τμ με καινουργια κουφώματα, ανακαινισμενη κουζινα, πορτα ασφαλειας, 1ο οροφο, μακρυ μπαλκονι. Με εντατικη ερευνα το βρηκα βεβαια, δεν ηταν ευκολο. Και μιλαω για Ανω Πατησια που ναι μεν εχουν το καλο της προσβασης στον ηλεκτρικο αλλα τα περισσότερα σπιτια που ειδα μεταξυ 250-300 ηταν σε κακιστη κατασταση. Πραγματικά ηθελε πολυ ψαξιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, paylidis είπε

Γενικότερα πάντως να ξέρεις οτι δεν υπάρχει κανένα κατοικίδιο που να εχει όνειρο ζωής να  προκαλέσει ποτέ ζημιά σε σπίτι... Υπάρχουν μόνο ανέυθυνοι ιδοκτήτες που  είναι άχρηστοι να έχουν κατοικίδια και δεν τους ενδιαφέρει  αν κάνουν ζημιές στο σπίτι. Μιά χαρά 35 κιλά σκύλο έχουμε και μια τρελή γάτα και το μόνο που εχουν χαλάσει σε συνεργασία, είναι μιά γλάστρα Βασιλικού. Φυσικά ο σκύλος βγαίνει τις βόλτες του καθημερινά, όταν λείπουμε είναι σε δικό του crate, και έχει κανει και μια βασική εκπαιδευση απο εμας ωστε να μη γαβγίζει σε οτιδηποτε κινειται στο δρόμο και ενοχλεί και εμας και τη γειτονια.!  

Απο την άλλη, Φιλικό μας ζευγάρι ηλικιωμένων είχε προς ενοικίαση ένα παλιό τεσσαρι   το οποίο ειχε ξυλινα πατώματα και είχαν βάλει όρο "Οχι κατοικίδια", επειδή μπορει να τα χαλούσαν. Οταν κάποια στιγμή έφυγαν οι ενοικιαστες και μπήκαν να καθαρίσουν, ειδαν τα πατώματα γεματα τρύπες διοτι ειχαν βιδώσει με καμια 20αρια βίδες σε κάθε δωμάτιοτα χαλιά για να μην μετακινούνται και είχαν βιδώσει και με ούπα extra ραφια στα πλακάκια της κουζίνας Τα  χαλιά τα είχαν βιδώσει προφανώς για να μην ακουστει ότι καποιος καρφώνει κάτι στο πατωμα.. Κανένας σκύλος ποτέ δεν κατεστρεψε πατώματα σε 4 δωμάτια ούτε γέμισε μια κουζίνα με τρύπες στους τοίχους. 

Αν έχεις ριξει ενα σκασμό λεφτα θα πρέπει να προσέχεις τι κόσμο βάζεις μέσα στο σπίτι σου και όχι αν έχει η δεν έχει κατοικίδια. Φυσικά δικό σου είναι και ο,τι θέλεις το κάνεις, απλά μου είχε κάνει εντυπωση το συγκεκριμένο και το αναφέρω.

*Επίσης η "ιδιοκατοίκηση" δεν είναι λόγος πλέον που μπορείς να σπάσεις συμβόλαιο, οπότε σε περίπτωση που θες να "διώξεις" κάποιον, οπότε μη το χρησιμοποιήσεις.

Επεξ/σία από G.bar
  • Like 2
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...