Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, ειμαι 7 χρονια εκτος Ελλαδος θελω να γυρισω πισω Ελλαδα και ψαχνομαι για δουλεια εχει κανεις εμπειρια απο  call center ποσο πληρωνουν και αν αξιξει σαν δουλεια, ευχαριστω

Δημοσ.

Αν καταφέρεις να έχεις την παλιά σου δουλεια (τα βραδυνα) τοτε γυρνα. Αν θες να εργαστείς σε call center, μείνε εκει που εισαι γιατί εδω δεν θα επιβιώνεις με τις αμοιβες. 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, isay είπε

Αν καταφέρεις να έχεις την παλιά σου δουλεια (τα βραδυνα) τοτε γυρνα. Αν θες να εργαστείς σε call center, μείνε εκει που εισαι γιατί εδω δεν θα επιβιώνεις με τις αμοιβες. 

Τοσο χαλια εδω ο μισθος σε  call center ξεπερναει κατα πολυ το βασικο, αποκλειστικα ειναι λιγο δυσκολα μη γνωριζοντασ κανεναν αθηνα στον βολο κερδιζα ασθενεισ απο την πρωινη απλιροτι εννοιτε πρακτικι που εκανα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MariaPr είπε

Τοσο χαλια εδω ο μισθος σε  call center ξεπερναει κατα πολυ το βασικο, αποκλειστικα ειναι λιγο δυσκολα μη γνωριζοντασ κανεναν αθηνα στον βολο κερδιζα ασθενεισ απο την πρωινη απλιροτι εννοιτε πρακτικι που εκανα

αναλόγως την εταιρία, υπάρχουν οι εκμεταλλευτές που δίνουν 380Ευρώ το μήνα, και οι νορμάλ εταιρίες που δίνουν 620 € (εκεί που ήμουν, τώρα θα ασχοληθώ με δική μου εταιρία, άσχετου κλάδου), φίλος μου ήταν υποψήφιος για άλλο call center στην αγγλική γλώσσα και έδιναν καλά λεφτά (κοντά στο χιλιάρικο).

Είναι καθαρά σε ποιόν θα πέσεις και πως θα συμπεριφέρεται ο Boss με τους εργαζόμενους.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

αναλόγως την εταιρία, υπάρχουν οι εκμεταλλευτές που δίνουν 380Ευρώ το μήνα, και οι νορμάλ εταιρίες που δίνουν 620 € (εκεί που ήμουν, τώρα θα ασχοληθώ με δική μου εταιρία, άσχετου κλάδου), φίλος μου ήταν υποψήφιος για άλλο call center στην αγγλική γλώσσα και έδιναν καλά λεφτά (κοντά στο χιλιάρικο).

Είναι καθαρά σε ποιόν θα πέσεις και πως θα συμπεριφέρεται ο Boss με τους εργαζόμενους.

Αθτο ισχθει και εδς υπαρχουν εταιριες ο θεος να τησ κανει που δινουν ψιχουλα και αν στα δωσουν και εταιριεσ που φτανουν σε τρελα ποσα τυπου forex μπορεις να μου αναφερεις καπιες καλες εταιριες σε παρακαλω

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MariaPr είπε

Αθτο ισχθει και εδς υπαρχουν εταιριες ο θεος να τησ κανει που δινουν ψιχουλα και αν στα δωσουν και εταιριεσ που φτανουν σε τρελα ποσα τυπου forex μπορεις να μου αναφερεις καπιες καλες εταιριες σε παρακαλω

Την κάθε μια την βρίσκεις εύκολα στο https://www.linkedin.com/

Πόσα άτομα απασχολεί και τι οικονομική επιφάνεια έχει. Καλό είναι να έχεις και εσύ προφίλ εκεί και να υπάρχει ένα ωραίο portofolio με πτυχία, εργασίες, προϋπηρεσίες σου για να σε βλέπουν. Plus ψάχνε karriera, xe.gr και άλλα σχετικά site αγγελιών. BTW δεν βλέπω να γράφεις καλά Ελληνικά, για εμένα που ήμουν HR, θα σου έριχνα άκυρο με τη μια, είμαστε λίγο gramar nazi, ζιτ χαίλ :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

Την κάθε μια την βρίσκεις εύκολα στο https://www.linkedin.com/

Πόσα άτομα απασχολεί και τι οικονομική επιφάνεια έχει. Καλό είναι να έχεις και εσύ προφίλ εκεί και να υπάρχει ένα ωραίο portofolio με πτυχία, εργασίες, προϋπηρεσίες σου για να σε βλέπουν. Plus ψάχνε karriera, xe.gr και άλλα σχετικά site αγγελιών. BTW δεν βλέπω να γράφεις καλά Ελληνικά, για εμένα που ήμουν HR, θα σου έριχνα άκυρο με τη μια, είμαστε λίγο gramar nazi, ζιτ χαίλ :P

Μεγαλo προβλιμα τα greeklish 😛 εχω δουλεψει και σε ελλινικο τμημα φαντασου 😛

Επεξ/σία από MariaPr
Δημοσ.

Καλό είναι να τα διορθώσεις Μαρία τα ορθογραφικά σου. Γιατί θες να γυρίσεις αν επιτρέπεται; Παρατηρώ κάποιους που ενώ είναι καλά στο εξωτερικό από θέμα δουλειάς, γυρίζουν και χαντακώνονται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Απο τα call center ολοι θέλουν να φύγουν, μακριά

Εννοείς λόγω του αντικειμένου η των πληρωμών και τον συνθηκών εργασίας?

Επεξ/σία από MariaPr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MariaPr είπε

Εννοείς λόγω του αντικειμένου η των πληρωμών και τον συνθηκών εργασίας?

Είναι σκληρό το call center να ξέρεις. Αν είσαι σχετικά ψυχρή και αδιάφορη με αυτά που ακούς πήγαινε, αν επηρέαζεσαι εύκολα με το κράξιμο μη κάνεις το κόπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Είναι σκληρό το call center να ξέρεις. Αν είσαι σχετικά ψυχρή και αδιάφορη με αυτά που ακούς πήγαινε, αν επηρέαζεσαι εύκολα με το κράξιμο μη κάνεις το κόπο.

Δουλευω ειδη 6 χρονια συνεχομενα  απλα θελω να δω πως ειναι οι πληρωμες και οι συνθηκες εργασιας  στην Ελλαδα

Επεξ/σία από MariaPr
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, MariaPr είπε

Δουλευω ειδη 6 χρονια συνεχομενα  απλα θελω να δω πως ειναι οι πληρωμες και οι συνθηκες εργασιας  στην Ελλαδα

Ε εντάξει τότε. Η μόνη που έχω ακούσει ότι έχει καλά λεφτά αλλά φουλ πίεση και τέτοια, δε ξέρω αν ισχύει, από γνωστούς μου, είναι η teleperfomance. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panossar95 είπε

Ε εντάξει τότε. Η μόνη που έχω ακούσει ότι έχει καλά λεφτά αλλά φουλ πίεση και τέτοια, δε ξέρω αν ισχύει, από γνωστούς μου, είναι η teleperfomance. 

Οταν λεμε καλα λεφτα μηπως ξερεις περιπου ποσο?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, MariaPr είπε

Οταν λεμε καλα λεφτα μηπως ξερεις περιπου ποσο?

Για την εποχή πάντα είναι γύρω στα 700 και κάτι μπόνους.

Εγώ και γνωστή που έχει μητρική αγγλικά και παίρνει 900

Τώρα αυτά πριν αρκετό καιρό, δε γνωρίζω αν είναι ακόμα έτσι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...