ilouko Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, Το γυμναστήριο που πάω αποφάσισε να έχει κλειστή την πισίνα 1-22/8 για λόγους συντήρησης. εγω πηγαίνω μόνο για την πισίνα . Τους είπα πως δεν θέλω να πληρώσω όλο τον μήνα (60 ευρώ είναι πανάκριβο) και μου είπαν πως τις μέρες που θα είναι κλειστή μπορώ να πήγαινω στα αλλά τις αλυσίδας που είναι παρά πολύ μακριά μου . τους είπα πως δεν με βολεύει και πως αρνούμαι να πληρώσω και πως αν με χρεώσουν θα κάνω καταγγελία . δεν πτοήθηκαν συνέχισαν να μου λένε βλακείες . η χρέωση γίνεται με πάγια εντολή . Αν με χρεώσουν θα προβώ σε καταγγελία και θα τους κράξω παντού . τι μου προτείνετε να κάνω ; Καταγγελία στο ινκα; ή κάπου άλλου ; που να απευθυνθώ ;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε ΙΝΚΑ και συνήγορο του καταναλωτή. Δεν μπορείς να διακόψεις την πάγια εντολή; Αν κατάλαβα καλά έχεις μια γενική συνδρομή που καλύπτει μεταξύ άλλων και κολυμβητήριο. Σε αυτή την περίπτωση μάλλον είναι καλυμμένοι. Ειδικά εφόσον σου έδωσαν και εναλλακτικές σε άλλο κολυμβητήριο. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
mylo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Πληρώνεις με το μήνα ή έχεις κάποια συνδρομή πχ 6μηνο; αν είσαι με το μήνα κόψε τη πάγια εντολή όπως αναφέρθηκε
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εσεις που του λετε να κοψει την παγια εντολη καλα ειναι να του πειτε κιολας οτι αν το κανει και τελικα πιστολιασει το ποσο που επιθυμει να πιστολιασει, προφανως και θα θεωρηθει απο την μερια του γυμναστηριου ως διακοπη της συμβασης του, αρα θα χασει και την οποια προνομιακη τιμη. Επισης, δεν ξερω τι προβλεπεται σε αυτες τις συμβασεις αλλά δεν αποκλειω να παιζει και επιβαρυνση για προωρη διακοπη. Στη συνεχεια , αν με τη λογικη σας, παει στις 22/8 και ζητησει νεα συμβαση με το γυμναστηριο 2 ειναι τα σεναρια: α. τρωει πορτα απο το γυμναστηριο λογω των προηγουμενων ατασθαλειων β. παιρνει νεα τιμη αρκουντως ακριβη για να καλυφθουν σε βαθος χρονου οσα ο συγκεκριμενος πελατης προτιμησε να πιστολιασει. Αν τωρα ο ts ενδιαφερεται για μονιμη διακοπη της συμβασης με το γυμναστηριο ας το διευκρινησει γιατι απο το ποστ του δεν προκυπτει κατι τετοιο, ισα ισα που λεει ξεκαθαρα οτι θελει να συνεχισει να πηγαινει κανονικα μετα τις 22/8. Και τελος, οπως ειπε και ενας προλαλησαντας το γυμναστηριο ειναι καλυμμενο για ενα σωρο λογους: 1ον. Ενημερωσε εγκαιρα τους πελατες του για τις εργασιες που θα κανει στην πισινα 2ον. Παρεχει εναλλακτικες για τις οποιες ενημερωσε επισης εγκαιρα (αλλο τωρα αν βολευει ή δεν βολευει τον καθε πελατη ξεχωριστα-οι εναλλακτικες παντως ειναι εκει και υπαρχουν) 3ον και κυριοτερον. Συνεχιζει να παρεχει κανονικα ολες τις υπολοιπες δραστηριοτητες που εχετε συμφωνησει στη συμβαση (ασχετως αν εσυ χρησιμοποιεις οπως ισχυριζεσαι, μονο μια απο ολες). Περα απο ολα τα παραπανω στα συν του γυμναστηριου οτι επελεξε για τις εργασιες την εποχη που ο περισσοτερος κοσμος λειπει ακριβως για να μειωσει στο μετρο του δυνατου το "ξεβολεμα" των πελατων του. Βαση των παραπανω, δεν νομιζω οτι προκυπτει υποχρεωση για το γυμναστηριο να σου επιστρεψει το συνολο του παγιου για αυτες τις 22 μερες... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από YourTrueLegend 14 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 54 minutes ago, ilouko said: Καλησπέρα, Το γυμναστήριο που πάω αποφάσισε να έχει κλειστή την πισίνα 1-22/8 για λόγους συντήρησης. εγω πηγαίνω μόνο για την πισίνα . Τους είπα πως δεν θέλω να πληρώσω όλο τον μήνα (60 ευρώ είναι πανάκριβο) και μου είπαν πως τις μέρες που θα είναι κλειστή μπορώ να πήγαινω στα αλλά τις αλυσίδας που είναι παρά πολύ μακριά μου . τους είπα πως δεν με βολεύει και πως αρνούμαι να πληρώσω και πως αν με χρεώσουν θα κάνω καταγγελία . δεν πτοήθηκαν συνέχισαν να μου λένε βλακείες . η χρέωση γίνεται με πάγια εντολή . Αν με χρεώσουν θα προβώ σε καταγγελία και θα τους κράξω παντού . τι μου προτείνετε να κάνω ; Καταγγελία στο ινκα; ή κάπου άλλου ; που να απευθυνθώ ; Το ότι εσύ επιλέγεις να χρησιμοποιείς μόνο μια υπηρεσία από τις 3-5-10 υπηρεσίες του γυμναστηρίου που συμπεριλαμβάνονται στη συνδρομή σου, είναι κάτι που αφορά εσένα, όχι το γυμναστήριο. Από τη στιγμή που δεν πληρώνεις συγκεκριμένη συνδρομή μόνο για τη χρήση της πισίνας, δεν υπάρχει υποχρέωση του γυμναστηρίου να σου επιστρέψει χρήματα. Συνεπώς "βλακείες" δεν σου λένε αυτοί. 28
ilouko Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Επειδή έχω θέμα με την μέση μου και μόνο το κολύμπι με βοηθά και το συγκεκριμένο γυμναστήριο με βολεύει που έχει πισίνα και είναι δίπλα στη δουλειά μου δεν θέλω να διακόψω , αλλιως θα έκοβα την πάγια εντολή . πληρωνω με τον μήνα με πάγια εντολή . απλα ρε φιλε όταν παίρνεις τόσα λεφτά να είσαι λίγο με τον πελάτη σου ευέλικτος . πληρωνω περίπου 800 ευρώ το χρόνο και πηγαίνω ήδη 2 χρόνια . Αναξαρτητως του συμβολαίου εγώ θα προβώ σε καταγγελία και θα τους ξεφτιλισω ακόμα και αν δεν καταφέρω τίποτα. οι εναλλακτικές που προσφέρουν είναι στα μέτρα τους και όχι στα μέτρα των πελατών . το ότι λείπει ο περισσότερος κόσμος τον Αύγουστο εμένα δεν μου λέει τίποτα γιατί εγώ θα είμαι εδώ τον Αύγουστο . γενικα το συγκεκριμένο gym το μόνο που το νοιάζει είναι να αρπάζει . Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ να πληρώσω . απο την στιγμή που αφαιρούν μια υπηρεσία για 22 μέρες ας αφαιρέσουν και από την συνδρομή ένα ποσό . Οι τσιγκούνηδες .
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο αρχικο σου ποστ ειπες οτι ζητησες το συνολο του παγιου για αυτες τις 22 μερες με το αιτιολογικο οτι χρησιμοποιεις μονο μια υπηρεσια. Τωρα που σου εξηγησαμε πως εχουν τα πραγματα, αλλαζεις γνωμη και λες οτι αρκεισαι και με το να σου επιστρεψουν ενα μερος της συνδρομης, αυτο που αντιστοιχει στην 1 υπηρεσια. Ολα λοιπον εχουν να κανουν με το τι ζητας και τον τροπο που τα ζητας. Οταν με το καλημερα απαιτεις να παρεις πισω ολο το παγιο, ενω σου προτεινονται και εναλλακτικες κλπ, ειναι χλωμο να τους βαλεις σε mood συνενοησης, μαλλον το αναποδο πετυχαινεις. Επισης με τις αναφορες οτι ειναι αστειοι, γελοιοι κλπ, φανταζομαι πως αντιστοιχη θα ηταν και η αντιμετωπιση σου (λιγο καλυτερη ή λιγο χειροτερη) προς τα ατομα με τα οποια "προσπαθησες" να βρεις λυση, αρα και παλι η προσεγγιση σου δε δειχνει και ιδιαιτερη διαθεση εξευρεσης λυσης. Και σου ξαναλεω, λυση σου εδωσαν και το ειπες και μονος σου. Εναλλακτικες. Αλλο που εσυ για προσωπικους λογους δεν την δεχεσαι ως τετοια. Αφου δεν αλλαζεις γνωμη, κανε οσες καταγγελιες και ξεφτυλισματα θες, αντικειμενικα παντως δεν εχεις δικιο σε κατι απο οσα εχεις γραψει, σορρυ. Απλα εχε το νου σου, ειδικα με τα "ξεφτυλισματα" γιατι μπορει στο τελος της ημερας να ξεφτυλιστει αλλος και να μπλεξει και σε περιπετειες κιολας αν η αλλη πλευρα ειναι καλυμμενη νομικα και δειξει διαθεση να το κυνηγησει... Και οχι, ουτε γυμναστηριο διαθετω, ουτε σε γυμναστηριο εργαζομαι. Ως τριτος στο λεω. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από YourTrueLegend 3
Bourdoulas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Είσαι υπερβολικός από κάθε άποψη. Τους λόγους τους ανέφεραν αναλυτικά πιο πάνω. 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 26 minutes ago, ilouko said: Επειδή έχω θέμα με την μέση μου και μόνο το κολύμπι με βοηθά και το συγκεκριμένο γυμναστήριο με βολεύει που έχει πισίνα και είναι δίπλα στη δουλειά μου δεν θέλω να διακόψω , αλλιως θα έκοβα την πάγια εντολή . πληρωνω με τον μήνα με πάγια εντολή . απλα ρε φιλε όταν παίρνεις τόσα λεφτά να είσαι λίγο με τον πελάτη σου ευέλικτος . πληρωνω περίπου 800 ευρώ το χρόνο και πηγαίνω ήδη 2 χρόνια . Αναξαρτητως του συμβολαίου εγώ θα προβώ σε καταγγελία και θα τους ξεφτιλισω ακόμα και αν δεν καταφέρω τίποτα. οι εναλλακτικές που προσφέρουν είναι στα μέτρα τους και όχι στα μέτρα των πελατών . το ότι λείπει ο περισσότερος κόσμος τον Αύγουστο εμένα δεν μου λέει τίποτα γιατί εγώ θα είμαι εδώ τον Αύγουστο . γενικα το συγκεκριμένο gym το μόνο που το νοιάζει είναι να αρπάζει . Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ να πληρώσω . απο την στιγμή που αφαιρούν μια υπηρεσία για 22 μέρες ας αφαιρέσουν και από την συνδρομή ένα ποσό . Οι τσιγκούνηδες . Το γυμναστήριο όμως σου προσφέρει ένα "πακέτο" υπηρεσιών, δεν μπορεί να προσαρμόσει την τιμολογιακή του πολιτική στις ορέξεις και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη - εκτός εάν (επαναλαμβάνω) υπάρχουν ξεχωριστά πακέτα για πισίνα, για γυμναστήριο κλπ, τα οποία προφανώς δεν υπάρχουν στην περίπτωσή σου. Με τη δική σου λογική, κάποιο άλλο μέλος θα ισχυριστεί ότι δεν χρησιμοποιεί τα 3 από τα 10 όργανα και θα απαιτήσει μείωση της συνδρομής που πληρώνει κατά 30%. Σου φαίνεται λογικό; Από τη στιγμή μάλιστα, όπως σωστά επισημάνθηκε παραπάνω, το γυμναστήριο σου προσφέρει και εναλλακτικές επιλογές να επισκεφθείς άλλα γυμναστήρια και προνόησε να πραγματοποιήσει τις εργασίες συντήρησης κατά την περίοδο που η πλειοψηφία των πελατών του θα απουσιάζει. Θεωρώ ότι η οποιαδήποτε τυχόν καταγγελία σου βασισμένη σε αυτά τα περιστατικά θα πέσει στο κενό. 10
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Αν διαφωνείς με την πολιτική τους, αν θεωρείς ότι είναι πανάκριβοι, μπορείς να αλλάξεις γυμναστήριο. Αυτά είναι κατανοητά επιχειρήματα και κριτήρια. Στα υπόλοιπα όπως ειπώθηκε δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο.
ChimairaX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 34 λεπτά πριν, ilouko είπε πληρωνω περίπου 800 ευρώ το χρόνο και πηγαίνω ήδη 2 χρόνια . 34 λεπτά πριν, ilouko είπε γενικα το συγκεκριμένο gym το μόνο που το νοιάζει είναι να αρπάζει . 1 ώρα πριν, ilouko είπε Τους είπα πως δεν θέλω να πληρώσω όλο τον μήνα (60 ευρώ είναι πανάκριβο) Ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί πας ακόμα 1
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Πρεπει να διαβασεις τι λεει η συμβαση, αν λεει σε περίπτωση συντήρησης ή κατι αλλο οι υπηρεσιες προσφερονται απο αλλο υποκαταστημα δεν μπορεις να κάνεις τίποτα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 3 minutes ago, NikosKallithea said: Πρεπει να διαβασεις τι λεει η συμβαση, αν λεει σε περίπτωση συντήρησης ή κατι αλλο οι υπηρεσιες προσφερονται απο αλλο υποκαταστημα δεν μπορεις να κάνεις τίποτα Γιατί, αν δεν το λέει η σύμβαση; Δεν είναι προφανές ότι σε περίπτωση συντήρησης ή επισκευών, είναι αδύνατον να προσφέρονται οι υπηρεσίες από τα υπό επισκευή και υπό συντήρηση τμήματα; Βασική αρχή των συμβάσεων: "ουδείς υποχρεούται στο αδύνατο". 5
Zerg13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Ηξερα οτι τα γυμναστηρια εχουν sauna. Πισινα πρωτη φορα ακουω, αληθεια την πισινα γιατι την θες τοσο πολυ; Μου κανει εντυπωση που επιμενεις ετσι και την ζητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις