Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ignome4 είπε

Σαν το iCloud δεν έχει!

Και σαν την Χαλκιδική, μόνο μην βγεις λίγο πάρα έξω... :P

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Χωρίς την Google θα ειμασταν 10 χρόνια πίσω. Να εύχεστε μην γίνει τίποτα και κλείσει. 

Ε ναι έχει προσφέρει τόσα πολλά μετά την μηχανή αναζήτησης. Oh wait..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Μηχανή αναζήτησης βρίσκεις τα πάντα στην κυριολεξία 

Gmail εδώ υπάρχουν και άλλα 

Chrome ο πιο γρήγορος browser πολλά extensions για ότι θες συγχρονισμός tabs σε 5 δευτερόλεπτα 

Android το απόλυτο λειτουργικό εδώ και 8 χρόνια 

YouTube άπειρο περιεχόμενο για ότι θες 

Google maps δωρεάν και ίσως οι καλύτεροι χάρτες 

Και μετά μιλάμε για τα Apple fan boys...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Περιμένω εναλλακτικές 

Κυρίως του YouTube μηχανής αναζήτησης και λειτουργικού. 

Άρα παραδέχεσαι ότι είναι μονοπώλιο... και όχι τίποτα άλλο δεν σε ενοχλεί κι όλας, αφού το υποστηρίζεις... ότι κάνουν και οι οπαδοί της Apple με το πρόσχημα του IOS...

όχι Γιάννης αλλά Giannis ένα πράγμα... 

Δημοσ.

Τελικά επιμένω να δω μέχρι που θα πάει η βαλίτσα γιατί από τον πολύ έλεγχο με ρχεται ζαλίσει και σας φταίη ο κωδικός όταν εσείς τον βιάζεται πολύ ισχυρό κάθε λιγο κωδικό ζητείται και δεν τον αναγνωρίζεται μετά έλεος!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Μα δεν με νοιάζει ας είναι μονοπώλιο. Κάνω τη δουλειά μου άψογα και δωρεάν? Αυτό με νοιάζει. Να πω ότι έχω παντού adblock και εχω permissions management δικό μου που κόβω ότι δεν θέλω να στέλνω στην Google. 

Βρε μαγκιά σου να κάνεις ότι κάνεις... αλλά δεν σε βλέπω να συνειδητοποιείς το ότι είσαι και εσύ άλλο ένα fanboy, εγκλωβισμένο και που μάλιστα νομίζει ότι κοροϊδεύει την τριμέγιστη Google...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Ελα μου;

Το Google Maps ηταν η default εφαρμογη για χαρτες στο iPhoneOS οπως λεγοταν τοτε μεχρι που η Apple εβγαλε τους δικους της χαρτες. 

6 ώρες πριν, AtiX είπε

Έλα για πες μου και τι ποσοστά θα είχε αν δεν υπήρχε το android???

Μα στα περισσοτερα επεκταθηκε πριν το Android. 

44 λεπτά πριν, AtiX είπε

Και μετά μιλάμε για τα Apple fan boys...

Μονοπωλιο ειναι οταν απαγορευεται να βγουν αλλα. Δεν σε εμποδιζει κανενας να χρησιμοποιεις Firefox, Here Maps, AOL Mail και DailyMotion. Απλα οι εναλλακτικες της Google ειναι καλυτερες. Ακομα και για Google account δε σε υποχρεωνει να φτιαξεις gmail αλλα μπορεις να χρησιμοποιεις το email σου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Το Google Maps ηταν η default εφαρμογη για χαρτες στο iPhoneOS οπως λεγοταν τοτε μεχρι που η Apple εβγαλε τους δικους της χαρτες. 

Μα στα περισσοτερα επεκταθηκε πριν το Android. 

Ναι υπήρχαν και πριν, αλλά αν δεις την γεωμετρική τους αύξηση θα παρατηρήσεις ότι μαζί με την γιγάντωση του Android αυξάνονται και οι χρήστες των δικών της εφαρμογών...

σκέψου πχ αν το ίδιο έκανε η Apple και αντί για οποιονδήποτε mail σου ζήταγε να δημιουργήσεις .me τι ποσοστα θα είχε τώρα ως υπηρεσία... τι σημαίνει αυτο, ότι το ποσοστό το απέκτησε με το "σπαθί" της???

ή ακόμα καλύτερα αν η Google δεν ζήταγε gmail στο android... τι ποσοστά θα είχε τώρα???

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ναι υπήρχαν και πριν, αλλά αν δεις την γεωμετρική τους αύξηση θα παρατηρήσεις ότι μαζί με την γιγάντωση του Android αυξάνονται και οι χρήστες των δικών της εφαρμογών... σκέψου πχ αν το ίδιο έκανε η Apple και αντί για οποιονδήποτε mail σου ζήταγε να δημιουργήσεις .me τι ποσοστα θα είχε τώρα ως υπηρεσία... τι σημαίνει αυτο, ότι το ποσοστό το απέκτησε με το "σπαθί" της???

Last I checked, μπορεις να εχεις Google Account χωρις Gmail. Ενταξει λογικο μετα να χρησιμοποιεις Google Play Store, αφου κινητο με λογισμικο της Google πηρες. Ειναι σα να κατηγορουμε την Apple οτι "επιβαλλει" το App Store. 

Επισης, κανενας δεν υποχρεωσε τους κατασκευαστες να χρησιμοποιησουν Android στα τηλεφωνα τους και να μη φτιαξουν το δικο τους. ;)

Δεν με νοιαζει για την Google, οπως σου ειπα δεν πολυχρησιμοποιω τα προϊοντα της, απλα με ενοχλει η πολλη συνωμοσια. 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Last I checked, μπορεις να εχεις Google Account χωρις Gmail. Ενταξει λογικο μετα να χρησιμοποιεις Google Play Store, αφου κινητο με λογισμικο της Google πηρες. Ειναι σα να κατηγορουμε την Apple οτι "επιβαλλει" το App Store. 

Επισης, κανενας δεν υποχρεωσε τους κατασκευαστες να χρησιμοποιησουν Android στα τηλεφωνα τους και να μη φτιαξουν το δικο τους. ;)

Αποφεύγεις να μου απαντήσεις όμως αν στην γιγάντωση των υπηρεσιών της Google έπαιξε ρόλο το ότι το android είναι ουσιαστικά μονοπώλιο... 

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό το μίσος της ΕΕ για την γκουγκλ, αν θέλει κάποια εταιρία κινητών ή ταμπλετων ας βάλει το δικό τους λειτουργικό και νήσσα πουλήσουν τις συσκευές τους, αλλά νομίζω μόνοι τούς διαλέγουν το αντροιντ. Ο κόσμος χρησιμοποιεί τις εφαρμογές που είναι καλύτερες για τη χρήση που τις θέλει, έχει αποδειχθεί ότι σε πολλές κατηγορίες οι  εφαρμογές της γκουγκλ είναι οι καλύτερες.

Ποια δωρεάν εφαρμογή είναι καλύτερη από τους χαρτες της γκουγκλ? Ποια υπηρεσία φωτογραφιών σου δίνει απεριόριστο χώρο στο ίντερνετ ώστε να έχεις όλες τις φωτογραφίες σου παντού όπου και να πας απλά συνδέοντας σε στον λογαριασμό σου? Ποια είναι η καλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο? 

Εξάλλου η γκουγκλ έχει δεκάδες εφαρμογές που δεν τις χρησιμοποιούν απλά γιατί δεν αξίζουν, αλλά το καλό να λέγεται, πιστεύω πως κάποιες εφαρμογές της είναι κορυφή!!

Στο κάτω κάτω αν πληρώσει το πρόστιμο το νομίζεται ότι από τη τσέπη της θα το πληρώσει? Απλά θα πει όποιος θέλει αντροιντ πλέον θα με πληρώνει, και άλλα οι εταιρίες που ξέρουν πω αν βγάλουν δικό τους λειτουργικό απλά θα κλείσουν σαν εταιρίες θα βάλουν αντροιντ και θα αρχίσουν τη τιμή, γιατί ούτε και αυτες είναι χαζές να πληρώσουν από τη τσέπη τους. Βέβαια αυτοί που αποφασίζουν στη Εεε δεν θα επηρεαστούν γιατί ο μισθός κάποιων εξ αυτων φτάνει μέχρι τα 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ενώ όλοι εμείς απλά θα συνηθίσουμε και αυτή τη αύξηση όπως έχουμε συνηθίσει τόσες και τόσες!

Αυτά από μένα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...