Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν η περιαγωγή δεδομένων στο δίκτυο αλλού παρόχου εντός Ελλάδος έχει χρεώσεις ή ισχύει το ίδιο που ισχύει στην ευρωπαϊκή ένωση ;

Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω wind και στο χωριό δεν έχω σήμα καθόλου και αναρωτιόμουν αν θα μπορούσα να συνδεθώ στο δίκτυο της cosmote πχ που έχει 4g.

Έχω συνδέση και φοβάμαι να το δοκιμάσω.

Εάν υπάρχει κάποιος που ασχολείται και ξέρει θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Tsakos193 είπε

Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν η περιαγωγή δεδομένων στο δίκτυο αλλού παρόχου εντός Ελλάδος έχει χρεώσεις ή ισχύει το ίδιο που ισχύει στην ευρωπαϊκή ένωση ;

Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω wind και στο χωριό δεν έχω σήμα καθόλου και αναρωτιόμουν αν θα μπορούσα να συνδεθώ στο δίκτυο της cosmote πχ που έχει 4g.

Έχω συνδέση και φοβάμαι να το δοκιμάσω.

Εάν υπάρχει κάποιος που ασχολείται και ξέρει θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ

Δοκίμασε και έλα να μας ενημερώσεις να γνωρίζουμε...    

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tsioulak είπε

Νομιζω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε καταχρεωσουν.

Κι εγώ το ίδιο πιστεύω απλά έλεγα με τις αλλαγές στη περιαγωγή έλεγα μήπως άλλαξε και αυτό.

3 ώρες πριν, bromiaris είπε

Δοκίμασε και έλα να μας ενημερώσεις να γνωρίζουμε...    

Όπως είπα έχω συνδέση.Αν βρω καμία κάρτα θα το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και ΔΕΝ γινόταν να μπεις σε διαφορετικό δίκτυο εντός Ελλάδας 

Δημοσ.

Όχι δεν γίνεται, παλιά γινόταν μεταξύ Vodafone Wind νομίζω σε πολύ λίγες περιοχές, αλλά πλέον όχι.

Δημοσ.

δεν θα αε αφησει να κανεις login στο δικτυο αλλης ελληνικης εταιρειας.η q νομιζω δεν επαιζε ελλαδα αν δεν ανοιγες το roaming αν θυμαμαι καλα ισως λογω οτι ανηκει σε wind αλλα ποτε δεν συνδεθηκε αλου

Δημοσ.
11 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν θα αε αφησει να κανεις login στο δικτυο αλλης ελληνικης εταιρειας.η q νομιζω δεν επαιζε ελλαδα αν δεν ανοιγες το roaming αν θυμαμαι καλα ισως λογω οτι ανηκει σε wind αλλα ποτε δεν συνδεθηκε αλου

Ακριβώς! Ήμουν εκτός Ελλάδας και μπορούσα να επιλέξω διάφορα δίκτυα.

Το δοκίμασα εδώ και δε σε αφήνει να συνδεθείς καν.Αντί να ρωτήσω έπρεπε να το δοκιμάσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...