Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, count ian είπε

Πιστεύω πως στα χρήματα αυτά μια κορυφαία επιλογή είναι το Google Pixel. Super smooth, αδιανόητη κάμερα και αν πας και στο xl, τρομερή μπαταρία και υπέροχη οθόνη.

Δεν διαφωνώ,αλλά ας πάρει κάτι πιο καινούργιο.

Ήδη είναι του 16 και είναι προς τα τελευταία update.

1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

DxOMark

Δεν το παιρνω τοις μετρητοις βεβαια αλλα ειναι αναγνωρισμένοι για τα τεστ σε φωτογραφικες, φακους κλπ

Τωρα βεβαια εσυ μπορει να ξερεις καλύτερα φυσικα!

Μάλλον δεν έχει "χωνέψει" ότι πλέον δεν υπάρχουν μόνο οι επώνυμες εταιρείες που μας τα παίρνανε χοντρά και που μερικοί ακόμα τα σκάνε (δικαίωμα τους).

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι δεν βλεπεις και το sony xperia xa2 στα 299 ευρω;

Μαζεμενες διαστσεις,snapdragon επεξεργαστη,καλη καμερα και μπαταρια 3300 και ειναι φετινο μοντελο με οτι συνεπαγεται αυτο για updates.

20 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Το νοκια 8 γιατι το κατακρινουν τοσο; 

Εκτός απο την παλιομοδίτικη σχεδιαση δεν αξιζει; ακομα και για την καμερα αρνητικα ακουγονται

Το νοκια 8 εχει φακο carlzeis τα κινεζικα τι εχουν;

Απ οτι φαινεται οι κινεζοι εκτος απο ρυζι φτιαχνουν και τις καλυτερες καμερες για κινητα.

Ημαρτον τι αλλο θα ακουσουμε;

Το νοκια 8 ειναι ενα καταπληκτικο κινητο το οποιο το θαβουν γισ να προωθησουν τα κινεζοχιαομι.

Και για οσους απορουν ναι προτιμω να εχω επωνυμο κινητο και οχι κινεζια.Καλη η προσπαθεια τους αλλα δεν με εχουν πεισει ακομη.Το οτι ειναι φθηνα......ολα τα κινεζικα προιοντα ειναι φθηνα.

Υπαρχει συζητηση στο ινσομνια οπου χρηστες απορουν γιατι υπαρχουν τοσες πολλες αγγελιες για xiaomi,ολιγων μηνων κιολας....τυχαιο; δεν νομιζω.

Επεξ/σία από ad276
Δημοσ.

Πραγματικα κατι πρεπει να κανουν οι admins για εσενα ομως!!!! Απλά θελεις να μπαινεις και να καταστρεφεις μια συζητηση διοτι εχεις καποια προσωπικα κομπλεξ; Υπαρχει λογος;

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
Just now, SeNNinhA said:

Πραγματικα κατι πρεπει να κανουν οι admins για εσενα ομως!!!! Απλά θελεις να μπαινεις και να καταστρεφεις μια συζητηση διοτι εχεις καποια προσωπικα κομπλεξ; Υπαρχει λογος;

Εγώ του είχα ρίξει και report για τους ίδιους λόγους. Δεν νομίζω να έκαναν κάτι οι mods όμως εκτός απ το να σβήσουν κάποια σχόλια.

37 minutes ago, ad276 said:

Μαζεμενες διαστσεις,snapdragon επεξεργαστη,καλη καμερα και μπαταρια 3300 και ειναι φετινο μοντελο με οτι συνεπαγεται αυτο για updates.

Απ οτι φαινεται οι κινεζοι εκτος απο ρυζι φτιαχνουν και τις καλυτερες καμερες για κινητα.

Το νοκια 8 ειναι ενα καταπληκτικο κινητο το οποιο το θαβουν γισ να προωθησουν τα κινεζοχιαομι.

Και για οσους απορουν ναι προτιμω να εχω επωνυμο κινητο και οχι κινεζια.Καλη η προσπαθεια τους αλλα δεν με εχουν πεισει ακομη.Το οτι ειναι φθηνα......ολα τα κινεζικα προιοντα ειναι φθηνα.

Υπαρχει συζητηση στο ινσομνια οπου χρηστες απορουν γιατι υπαρχουν τοσες πολλες αγγελιες για xiaomi,ολιγων μηνων κιολας....τυχαιο; δεν νομιζω.

Ψεκασμένος detected. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, ad276 είπε

Snapdragon 630 στα 300€; Ευχαριστω αλλα θελω κατι παραπανω σε αυτη την τιμη μιας και υπαρχει στην αγορα. Κατα τα αλλα γιατι οχι? Εαν δεν ενοχλει η ασχημη (κατα την γνωμη μου) σχεδιαση βεβαια.

Η Nokia Κινέζικη ειναι πια. Η εταιρεια που αγορασε τα δικαιωματα του ονοματος και τα κατασκευάζει ειναι απο Taiwan. Η Taiwan ειναι εδω και πολλα χρονια επαρχία της Κίνας.

Οκ. Ας πουμε οτι η Nokia χρησης του ονοματος Carlzeis (γιατι δεν εχουν καμια πραγματικη σχεση αλλιως) και εχει καλυτερα οπτικα. Το συνολικο αποτελεσμα μετραει ομως.

Η Sony που εκτος απο αισθητηρες δεν ξερει να κατασκευαζει φακους ουτε για τις φωτογραφικες της τι εχει;

Οι καμερες των κινητων αγοραζονται απο τριτους κατασκευαστες. Η Sony προμηθευει πανω απο το 50% απο αυτες. Και δεν ειναι ολοι οι αισθητηρες της της ιδιας ποιοτητας φωτογραφιας. Οταν οι κινεζοι αποφασιζουν και βαζουν τους σωστους αισθητηρες στην καμερα τους εχουν φυσικα και καλα αποτελεσματα. Ειναι απλο. Δεν ειναι πυρηνική φυσικη.

Οσον αφορα την συζητηση μονο κολλημενα ατομα σαν εσενα μπορουν να την παρουν σοβαρα.

Συνελθε φιλε. 

P.S.: Να υποθέσω οτι το Hauwei P20 Pro που σημερα εχει μακραν την καλυτερη σε αποδοση καμερα με αισθητηρες δικούς τους και οπτικα σε συνεργασια με Leica ειναι μια απάτη και η Hauwei δεν ειναι Κινεζικη!!!

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

53 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Εγώ του είχα ρίξει και report για τους ίδιους λόγους. Δεν νομίζω να έκαναν κάτι οι mods όμως εκτός απ το να σβήσουν κάποια σχόλια.

Ψεκασμένος detected. 

Γιατι απλα δεν δεχεστε οτι υπαρχουν καποιοι που εχουν διαφορετικη αποψη απο εσας;

48 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Snapdragon 630 στα 300€; Ευχαριστω αλλα θελω κατι παραπανω σε αυτη την τιμη μιας και υπαρχει στην αγορα. Κατα τα αλλα γιατι οχι? Εαν δεν ενοχλει η ασχημη (κατα την γνωμη μου) σχεδιαση βεβαια.

Η Nokia Κινέζικη ειναι πια. Η εταιρεια που αγορασε τα δικαιωματα του ονοματος και τα κατασκευάζει ειναι απο Taiwan. Η Taiwan ειναι εδω και πολλα χρονια επαρχία της Κίνας.

Οκ. Ας πουμε οτι η Nokia χρησης του ονοματος Carlzeis (γιατι δεν εχουν καμια πραγματικη σχεση αλλιως) και εχει καλυτερα οπτικα. Το συνολικο αποτελεσμα μετραει ομως.

Η Sony που εκτος απο αισθητηρες δεν ξερει να κατασκευαζει φακους ουτε για τις φωτογραφικες της τι εχει;

Οι καμερες των κινητων αγοραζονται απο τριτους κατασκευαστες. Η Sony προμηθευει πανω απο το 50% απο αυτες. Και δεν ειναι ολοι οι αισθητηρες της της ιδιας ποιοτητας φωτογραφιας. Οταν οι κινεζοι αποφασιζουν και βαζουν τους σωστους αισθητηρες στην καμερα τους εχουν φυσικα και καλα αποτελεσματα. Ειναι απλο. Δεν ειναι πυρηνική φυσικη.

Οσον αφορα την συζητηση μονο κολλημενα ατομα σαν εσενα μπορουν να την παρουν σοβαρα.

Συνελθε φιλε. 

P.S.: Να υποθέσω οτι το Hauwei P20 Pro που σημερα εχει μακραν την καλυτερη σε αποδοση καμερα με αισθητηρες δικούς τους και οπτικα σε συνεργασια με Leica ειναι μια απάτη και η Hauwei δεν ειναι Κινεζικη!!!

Η νοκια εχει τεραστια ιστορια πισω της......και την volvo κινεζοι την εχουν αγορασει.

Σας λεμε για mediatek .....λετε οι snap ειναι καλυτεροι

Σας λεμε για snap .......λετε μα αυτοι ειναι μικρο μοντελο......

Τα αποτελεσματα στη καμερα του νοκια 8 ειναι εξαιρετικα και εχει παρει και αναβαθμιση.

Και η συζητηση που υπαρχει για τα χιαομι και τις αγγελιας τους ειναι πραγματικοτητα οσο και αν εσας σας φαινεται εξωγηινο.

Και τελος θα ηθελα να ευχαριστησω για το μπλοκ 2ημερων που εφαγα και τους καλοθελητες που μου εκαναν report.

Επεξ/σία από ad276
Δημοσ.
29 minutes ago, ad276 said:

Γιατι απλα δεν δεχεστε οτι υπαρχουν καποιοι που εχουν διαφορετικη αποψη απο εσας;

Και τελος θα ηθελα να ευχαριστησω για το μπλοκ 2ημερων που εφαγα και τους καλοθελητες που μου εκαναν report.

ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, κράτα την για πάρτη σου. 

ΕΔΩ δίνουμε συμβουλές στα παιδιά που θέλουν να πάρουν μια συσκευή και να την χαρούν. 

Εσύ το μόνο που κάνεις, είναι να προσπαθείς να χαντακώσεις άτομα λέγοντας τους να πάρουν κινητά με 16gb αποθηκετικού χώρου εν ετη 2018. 

Ακόμα δεν μπορώ να το βγάλω απ το  μυαλό μου. 

Να σαι καλά, εγώ στο έκανα, και θα συνεχίσω όσο σε βλέπω να προσπαθείς να χαντακώσεις άτομα επειδή ΕΣΥ έχεις κόμπλεξ με διάφορες εταιρίες, πχ xiaomi. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαντακωνω ατομα επειδη προτεινω διαφορετικα κινητα απ οτι εσεις;

Εχουμε δημοκρατια και ο καθενας λεει ελευθερα την αποψη του.Σωστα ;

Τωρα εαν εσενα δεν σου αρεσει.....δεκτο.

Τι κολημα εχεις με τα κινητα με 16gb δεν εχω καταλαβει.

Το xa2 που προτεινα στο εδω thread εχει 32 αλλα εσεις για ακομη μια φορα θαβεται την προταση μου,αρα το συμπερασμα ειναι........

Υ.Γ. Απειλες δεν δεχομαι απο κανενα φιλαρακο.Ελπιζω να τα βλεπουν οι admins αυτα και οχι μονο τα δικα μου.

Επεξ/σία από ad276
Δημοσ.

Παιδιά ας ποστάρει ο καθένας προτάσεις, και δεν χρειάζεται να τρώγεστε. Υπάρχει και το ignore άλλωστε. 

Ο όρος "κινέζικα" @ad276 πλέον δεν στέκει. Το ξεχνάς. Κινεζιά είναι ένα Cubot, όπως και ένα Huawei. Χαοτική διαφορά δεν νομίζεις;

Στο δικό μας παράδειγμα, μπορείς να προτείνεις ένα Sony αντί Xiaomi, και καλά κάνεις, αλλά μέχρι εκεί. Δεν απαξιωνουμε τις γνώμες των άλλων, ούτε τσουβαλιάζουμε μοντέλα αναλόγως χώρας προέλευσης. Τα Nokia είναι made in Finland;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εκανα την προταση που εκρινα σωστη για μενα.Αλλα ξεκινησαν να ειρωνευονται εμενα,και το κανουν κατ εξακολουθηση σε οτι προτεινω,αλλοι αμεσα με report και αλλοι εμεσα.

Ενταξει το προκαλεσα βεβαια.....

Καλα εχει μεινει και κανα κινητο που να μην κατασκευαζεται στην Κινα;Αλλα αλλο να λεγεσε xiaomi και αλλο nokia δεν ειναι το ιδιο.

Επεξ/σία από ad276
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα συμφωνησω με τον UsualSuspect. Αποψη εχει ο καθενας και την εκφραζει. Σαφεστατα.

Δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνησει κανενας με κανενα. Κι αυτο δεδομένο.

Το προβλημα με εσενα ειναι οτι φερνεις στην καθε συζητηση μια αρνητικοτητα και μια αντιπαραθεση χωρις λογο. Ριξε μια καθαρη ματια και θα το δεις οτι σε ΚΑΘΕ συζητηση ξεκινας εσυ μια ενταση. 

Λεω να το κλεισουμε εδω το θεμα 

P.S. Η Hauwei ειναι ο #3 παγκοσμιος κατασκευαστης κινητων και η Xiaomi ο #4. Η Nokia εχει μονο το ονομα και υπαρχει στα στατιστικα μονο ως «υπολοιποι» και η Sony το ιδιο. Αναφερεται μεσα στους «υπολοιπους». Η Sony η οποια κατα δηλωση της εξεταζει σοβαρα το ενδεχομενο να σταματησει την παραγωγη κινητων!

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ.

ΟΚ αλλα δεν γουσταρω την ειρωνια.Εχω την δικη μου αποψη και οπως βλεπετε δεν συμβαδιζει με τους περισσοτερους.

Δεν εχω λογους να αμφισβητισω μετα στατιστικα.Οσο για την sony ναι ειναι αληθες αυτο που λες αλλα συνεχως βγαζει καινουριες συσκευες και μαλιστα με πολυ καλα χαρακτηριστικα οπως η σειρα xz2.Πανακριβες βεβαια αλλα top.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ad276 είπε

βγαζει καινουριες συσκευες και μαλιστα με πολυ καλα χαρακτηριστικα οπως η σειρα xz2.Πανακριβες βεβαια αλλα top.

Το XZ2 δεν είναι το καλύτερο αλλά το XZ Premium που αν το δεις και από άποψη κάμερας έχει και OIS και καλύτερη ανάλυση οθόνης και καλύτερη μπαταρία.

Το XZ2 το μόνο καλό που έχει είναι που φοράει τον καινούργιο επεξεργαστή 845.

Ααα και αφού λένε ότι είναι το καλύτερο το XZ Premium τα στατιστικά που δίνουν είναι αυτά...

Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.5
Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.3
Ποιότητα των φωτογραφιών selfie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.4
Διαθέτει ισχυρό φλας;
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 7.7

DxOMark Score
83

MOBILE
82
PHOTO
84
VIDEO
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Αυτός είναι με το Xperia L1 στα 200 ευρώ κοντά; 

Σε αυτά τα λεφτά ή παίρνεις lg G6 ή rn5 ή mi note 3 ή mi a2. Αν σου γυαλίσε κάτι άλλο είναι άλλη υπόθεση.

Δύσκολη η κατηγορία αυτή.Είναι στην μέση.

Εγώ πρέπει να πάρω τόσο καιρό άλλο και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο.

Σε Samsung κάποιο της σειράς a;

Λοιπόν...LG g6 ή Samsung a8;;;

Επεξ/σία από manelys

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...