deadwar Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Πρόσφατα έκανα αίτηση για δάνειο απο κωτσόβολο για αγορά ps4 pro και τηλεόραση Sony KD55XE8505 . Να πω οτι είμαι απο κέρκυρα. Ήθελαν εγγυητή και πήγε σήμερα ο πεθερός μου να υπογράψει. Τα χαρτιά όμως θα πρέπει να πάνε απο δευτέρα Αθήνα και μετά εγκρίνεται. Η απορία μου είναι η εξής... Όταν έκανα την παραγγελία απο το ίντερνετ η τηλεόραση έκανε 899 ευρώ. Σήμερα που την είδα τυχαία, την έχουν βάλει στα 799!! Εφόσον ακόμα δεν έχουν φτάσει τα χαρτιά αλλά ότι και να γίνει θα πούνε το οκ απο τρίτη λογικά, (αφου μου είπαν ότι έχει προεγκριθεί,απλά ήθελαν και έναν εγγυητή)μπορώ να ζητήσω να υπολογιστεί με την καινούργια τιμη; Αν πάλι μου που οχι γιατί βγαίνει λιγότερο το συνολικό ποσό απο το δάνειο το οποίο υπέγραψα,τότε μπορώ να πάρω μια ακριβότερη τηλεόραση κατά 100 εύρω (σε σχέση με τα 899 που εκανε πριν την προσφορά,) και να πληρώσω τα 100 ευρώ προκαταβολή, και να είμαι οπότε στα ίδια; Γιατί έβαλαν αυτή Samsung UE65MU7002 στα 999 ευρω, οπότε σκέφτηκα αν μου πουλήσουν τρέλα και μου πουν οτι δεν γίνεται να υπολογιστεί η σονυ με την τωρινή έκπτωση, επειδή έχω υπογράψει το κεφάλαιο, να πάρω αυτή και να πληρώσω απλά τα 100 ευρώ μπροστά,οπότε το δάνειο να είναι ίδιο... Γίνεται κάτι τέτοιο; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από deadwar Τίτλος
NemeSis1990 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Καλά παίρνετε δάνεια για αγορά tv? Μνημόνιο μέχρι να λιώσουν οι πάγοι στο βόρειο πόλο 7
greed Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το να μη μπορεις να πληρώσεις για να παιξεις ps4 και να χτυπας δανειο ενω θα επρεπε να βρεις δουλειά με ξεπερνάει. Αν ήταν πριν καμια 15ετια θα ηταν λογικό... Σημερα όμως εχουμε 2018 και ακόμα σας πληρώνουμε τις τράπεζες που δανειστήκατε αλλα δεν αποπληρώσατε ποτε.. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από greed 2
christakos07 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Άλλο σας ρώτησε. Κάλεσε το customer support τη Δευτέρα αν η τηλεόραση είναι ακόμη στην εκπτωτική τιμή. Λογικά θα βγάλεις άκρη. Δεν μπορούμε να σου πούμε τι ακριβώς θα γίνει. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από christakos07 1
Lanike71 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Εμ... Από πού προκύπτει ότι δε μπορεί (ή δε θα μπορέσει) να αποπληρώσει το δάνειό του; Ακόμα δεν κατάλαβα... 2
NemeSis1990 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Εμ... Από πού προκύπτει ότι δε μπορεί (ή δε θα μπορέσει) να αποπληρώσει το δάνειό του; Ακόμα δεν κατάλαβα... Δεν έχει σχέση γιατί πολύ απλα ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗ@€€# PS4 Απλα ΔΕΝ το κάνεις Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από NemeSis1990 4
AMWN_RA Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, deadwar είπε Καλησπέρα σας. Πρόσφατα έκανα αίτηση για δάνειο απο κωτσόβολο για αγορά ps4 pro και τηλεόραση Sony KD55XE8505 . Να πω οτι είμαι απο κέρκυρα. Ήθελαν εγγυητή και πήγε σήμερα ο πεθερός μου να υπογράψει. Τα χαρτιά όμως θα πρέπει να πάνε απο δευτέρα Αθήνα και μετά εγκρίνεται. Η απορία μου είναι η εξής... Όταν έκανα την παραγγελία απο το ίντερνετ η τηλεόραση έκανε 899 ευρώ. Σήμερα που την είδα τυχαία, την έχουν βάλει στα 799!! Εφόσον ακόμα δεν έχουν φτάσει τα χαρτιά αλλά ότι και να γίνει θα πούνε το οκ απο τρίτη λογικά, (αφου μου είπαν ότι έχει προεγκριθεί,απλά ήθελαν και έναν εγγυητή)μπορώ να ζητήσω να υπολογιστεί με την καινούργια τιμη; Αν πάλι μου που οχι γιατί βγαίνει λιγότερο το συνολικό ποσό απο το δάνειο το οποίο υπέγραψα,τότε μπορώ να πάρω μια ακριβότερη τηλεόραση κατά 100 εύρω (σε σχέση με τα 899 που εκανε πριν την προσφορά,) και να πληρώσω τα 100 ευρώ προκαταβολή, και να είμαι οπότε στα ίδια; Γιατί έβαλαν αυτή Samsung UE65MU7002 στα 999 ευρω, οπότε σκέφτηκα αν μου πουλήσουν τρέλα και μου πουν οτι δεν γίνεται να υπολογιστεί η σονυ με την τωρινή έκπτωση, επειδή έχω υπογράψει το κεφάλαιο, να πάρω αυτή και να πληρώσω απλά τα 100 ευρώ μπροστά,οπότε το δάνειο να είναι ίδιο... Γίνεται κάτι τέτοιο; Σε δικιά μου περίπτωση είχε 1299 όταν έκανα τα χαρτιά και την επόμενη μέρα την έβαλαν 999 πήρα τηλ και μου είπαν δεν γίνεται, του λέω ακυρώστε τα να τα ξανακάνουμε μου λέει η υπάλληλος θα σας καλέσω σε λίγο. Με πήρε και έγινε η αλλαγή στη τιμή και στα χαρτιά. 4
deadwar Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 για τους εξυπνους ποιο πανω.... βγαλτε το κομπλεξ αλλου! Παιρνω 1100 με 1300 ευρω και τα πληρωνω ολα μια χαρα. Απλα εχω και 2 παιδια απο πισω και ετσι προτιμω να τα βαλω σε δοσεις και να εχω να περναω ανετα παρα να τα δωσω ολα ντουκου. Ελεος με εσας τους μιζερους που τους βαζετε ολους στην ιδια μοιρα με εσας. Αν δεν ξερετε Μοκο !!! 9 1
christakos07 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δες το προηγούμενο μήνυμα. Πίεσε με ακύρωση αν τρέχει ακόμη η προσφορά.
isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, deadwar είπε Καλησπέρα σας. Πρόσφατα έκανα αίτηση για δάνειο απο κωτσόβολο για αγορά ps4 pro και τηλεόραση Sony KD55XE8505 . Να πω οτι είμαι απο κέρκυρα. Ήθελαν εγγυητή και πήγε σήμερα ο πεθερός μου να υπογράψει. Τα χαρτιά όμως θα πρέπει να πάνε απο δευτέρα Αθήνα και μετά εγκρίνεται. Η απορία μου είναι η εξής... Όταν έκανα την παραγγελία απο το ίντερνετ η τηλεόραση έκανε 899 ευρώ. Σήμερα που την είδα τυχαία, την έχουν βάλει στα 799!! Εφόσον ακόμα δεν έχουν φτάσει τα χαρτιά αλλά ότι και να γίνει θα πούνε το οκ απο τρίτη λογικά, (αφου μου είπαν ότι έχει προεγκριθεί,απλά ήθελαν και έναν εγγυητή)μπορώ να ζητήσω να υπολογιστεί με την καινούργια τιμη; Αν πάλι μου που οχι γιατί βγαίνει λιγότερο το συνολικό ποσό απο το δάνειο το οποίο υπέγραψα,τότε μπορώ να πάρω μια ακριβότερη τηλεόραση κατά 100 εύρω (σε σχέση με τα 899 που εκανε πριν την προσφορά,) και να πληρώσω τα 100 ευρώ προκαταβολή, και να είμαι οπότε στα ίδια; Γιατί έβαλαν αυτή Samsung UE65MU7002 στα 999 ευρω, οπότε σκέφτηκα αν μου πουλήσουν τρέλα και μου πουν οτι δεν γίνεται να υπολογιστεί η σονυ με την τωρινή έκπτωση, επειδή έχω υπογράψει το κεφάλαιο, να πάρω αυτή και να πληρώσω απλά τα 100 ευρώ μπροστά,οπότε το δάνειο να είναι ίδιο... Γίνεται κάτι τέτοιο; Στα χαρτιά που έχεις συμπληρώσει, υπογράψει και πάνε για έγκριση (η τραπεζα θα το αποφασίσει) αφορουν αγορά συγκεκριμένης αξίας. Αν στο ενδιάμεσο άλλαξει η τιμή, στη δική σου περιπτωση μπορουν να γινουν δυο πράγματα Να ακυρωθεί η προηγουμενη αιτηση και να γινει καινουργια, που ειναι ευκολο στην περιπτωση που τα χαρτιά δεν ειναι ήδη στην τράπεζα. Αν είχαν ήδη εγκριθεί εκεί δυσκολα θα έβγαζες άκρη. Να σου χρεώσουν τις παλιές τιμές (οπως υπογράψατε) και να σου πιστώσουν στην καρτέλα σου 100 ευρω με κάποια μορφη δωροεπιταγής. Ετσι και το δάνειο θα τρέχει κανονικά και ο πελάτης θα ειναι ευχαριστημένος. Βεβαια ολα αυτά επειδή η αίτηση δεν εχει φυγει ακομα (βλ 1). Βεβαια ο κωτσος σιγουρα θα προσπαθήσει να αποφύγει και τα 2 γιατί πρακτικά χανει 100 ευρω, αλλά πρέπει να πιέσεις αν θες να βγεις κερδισμένος. Στην περιπτωση που σου πουν οτι τώρα υπογράψατε και δεν αλλάζει (κι ας μην εχει βγει εγκριση), ΑΜΕΣΑ τους δηλώνεις να ακυρώσουν την αίτηση, την αγορά και αμέσως στέλνεις email ή fax στο λογιστήριο τους, οτι επιθυμείς για προσωπικούς λόγους να ακυρώσεις την προηγουμενη αίτηση (αναφέρεις ονοματα, ημερομηνίες, κλπ) γιατί θες να κάνεις νεο διακανονισμο και να αλλάξεις τα προϊόντα. Αυτό για να αποφύγεις πιθανη ύπουλη παγίδα να μην στο αλλαζουν, ενώ μπορουν και να προλάβεις ημερομηνία οτι ενημερωσες ΠΡΙΝ την έγκριση. Στη χειρότερη θα κάνεις καινουργια χαρτουρα, στην καλύτερη θα σου πουν κάποια λύση με δωροεπιταγη/πιστωτικό. Edit : Εφοσον σου εγκριθεί δάνειο για συγκεκριμένο ποσό, μπορεις να πάρεις και κάτι αλλο πιο ακριβό, πληρωνοντας τη διαφορά σε μετρητά. Θεωρώ απιθανο στην εγκριση να αναφέρονται τι θα αγοράσεις. Το ποσο και η εξόφληση τους νοιάζει. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από isay 3
alkis13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 17 λεπτά πριν, deadwar είπε για τους εξυπνους ποιο πανω.... βγαλτε το κομπλεξ αλλου! Παιρνω 1100 με 1300 ευρω και τα πληρωνω ολα μια χαρα. Απλα εχω και 2 παιδια απο πισω και ετσι προτιμω να τα βαλω σε δοσεις και να εχω να περναω ανετα παρα να τα δωσω ολα ντουκου. Ελεος με εσας τους μιζερους που τους βαζετε ολους στην ιδια μοιρα με εσας. Αν δεν ξερετε Μοκο !!! Ο καθένας πληρώνει με οποιοδήποτε τρόπο θέλει, αλλά γενικά οι δόσεις με καταναλωτικό δάνειο είναι κλεψιά. Υπάρχει και λύση με πιστωτική κάρτα με άτοκες δόσεις. Με τέτοιο Ε1 θα βγάλεις σχετικά εύκολα πιστωτική. Προφανώς αν έλεγες να πάρω πλυντήριο ψυγείο φούρνο, δε θα σου έγραφε κάνεις μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Και αυτό γιατί υπάρχουν αρκετοί συνάνθρωποι μας όπου ζοριζονται οικονομικά. Υγ. Το forum λέει οι συζητήσεις να γίνονται σε κόσμιο επίπεδο. 5
greed Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, deadwar είπε για τους εξυπνους ποιο πανω.... βγαλτε το κομπλεξ αλλου! Παιρνω 1100 με 1300 ευρω και τα πληρωνω ολα μια χαρα. Απλα εχω και 2 παιδια απο πισω και ετσι προτιμω να τα βαλω σε δοσεις και να εχω να περναω ανετα παρα να τα δωσω ολα ντουκου. Ελεος με εσας τους μιζερους που τους βαζετε ολους στην ιδια μοιρα με εσας. Αν δεν ξερετε Μοκο !!! 1100 με τέτοια ορθογραφικά και τρόπο μονο αν πουλάς τιποτα λαθραία τσιγάρα. Τα χρηματα που βγαζεις δεν σου φτάνουν γιαυτο παιρνεις δανειο. Σημερα το playstasion αύριο κατι αλλο. Μεθαύριο τι θα κάνεις για να ξεχρεωσεις αν σου τύχει καμια αναποδιά; θα βγαινεις στα καναλια; Φασουλι φασουλι γεμιζει το σακούλι. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από greed 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Το δάνειο από την τράπεζα δεν θα το πάρεις; Τι δουλειά έχει το κατάστημα να δίνει δάνεια; Εκτός αν εγώ είμαι ανενημέρωτος. 12 λεπτά πριν, greed είπε Μεθαύριο τι θα κάνεις για να ξεχρεωσεις αν σου τύχει καμια αναποδιά; θα βγαινεις στα καναλια; Φασουλι φασουλι γεμιζει το σακούλι. Θα τα πληρώσει ο καλός και τίμιος έλληνας φορολογούμενος. Να κάνουμε και καμιά αγαθοεργία για τον συνάνθρωπο.... 3 1
margaritagr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NemeSis1990 είπε Καλά παίρνετε δάνεια για αγορά tv? Μνημόνιο μέχρι να λιώσουν οι πάγοι στο βόρειο πόλο Ξερεις ο Κωτσοβολος ειναι η μονη εταιρια που σου δινει τη δυνατοτητα να αγορασεις με δοσεις χωρις τη χρηση πιστωτικης καρτας. Το οτι αγοραζεις κατι με δοσεις δε σημαινει οτι εισαι κανας τελειωμενος που μετα θα σου παρουν το σπιτι . @Βασιλης ουσιαστικα η τραπεζα συνεργαζεται με τον Κοτσωβολο και παρεχει το δανειο δηλ τη δυνατοτητα αγορας με δοσεις Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από margaritagr 2
deadwar Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, greed είπε 1100 με τέτοια ορθογραφικά και τρόπο μονο αν πουλάς τιποτα λαθραία τσιγάρα. Τα χρηματα που βγαζεις δεν σου φτάνουν γιαυτο παιρνεις δανειο. Σημερα το playstasion αύριο κατι αλλο. Μεθαύριο τι θα κάνεις για να ξεχρεωσεις αν σου τύχει καμια αναποδιά; θα βγαινεις στα καναλια; Φασουλι φασουλι γεμιζει το σακούλι. με εσενα δεν υπαρχει σωτηρια.... κρινε καλυτερα τους δικους σου και ασε εμας τους κλεφτες να κανουμε οτι θελουμε. Δεν αξιζει καν να απανταω σε τετοια ατομα 2 ώρες πριν, isay είπε Στα χαρτιά που έχεις συμπληρώσει, υπογράψει και πάνε για έγκριση (η τραπεζα θα το αποφασίσει) αφορουν αγορά συγκεκριμένης αξίας. Αν στο ενδιάμεσο άλλαξει η τιμή, στη δική σου περιπτωση μπορουν να γινουν δυο πράγματα Να ακυρωθεί η προηγουμενη αιτηση και να γινει καινουργια, που ειναι ευκολο στην περιπτωση που τα χαρτιά δεν ειναι ήδη στην τράπεζα. Αν είχαν ήδη εγκριθεί εκεί δυσκολα θα έβγαζες άκρη. Να σου χρεώσουν τις παλιές τιμές (οπως υπογράψατε) και να σου πιστώσουν στην καρτέλα σου 100 ευρω με κάποια μορφη δωροεπιταγής. Ετσι και το δάνειο θα τρέχει κανονικά και ο πελάτης θα ειναι ευχαριστημένος. Βεβαια ολα αυτά επειδή η αίτηση δεν εχει φυγει ακομα (βλ 1). Βεβαια ο κωτσος σιγουρα θα προσπαθήσει να αποφύγει και τα 2 γιατί πρακτικά χανει 100 ευρω, αλλά πρέπει να πιέσεις αν θες να βγεις κερδισμένος. Στην περιπτωση που σου πουν οτι τώρα υπογράψατε και δεν αλλάζει (κι ας μην εχει βγει εγκριση), ΑΜΕΣΑ τους δηλώνεις να ακυρώσουν την αίτηση, την αγορά και αμέσως στέλνεις email ή fax στο λογιστήριο τους, οτι επιθυμείς για προσωπικούς λόγους να ακυρώσεις την προηγουμενη αίτηση (αναφέρεις ονοματα, ημερομηνίες, κλπ) γιατί θες να κάνεις νεο διακανονισμο και να αλλάξεις τα προϊόντα. Αυτό για να αποφύγεις πιθανη ύπουλη παγίδα να μην στο αλλαζουν, ενώ μπορουν και να προλάβεις ημερομηνία οτι ενημερωσες ΠΡΙΝ την έγκριση. Στη χειρότερη θα κάνεις καινουργια χαρτουρα, στην καλύτερη θα σου πουν κάποια λύση με δωροεπιταγη/πιστωτικό. Edit : Εφοσον σου εγκριθεί δάνειο για συγκεκριμένο ποσό, μπορεις να πάρεις και κάτι αλλο πιο ακριβό, πληρωνοντας τη διαφορά σε μετρητά. Θεωρώ απιθανο στην εγκριση να αναφέρονται τι θα αγοράσεις. Το ποσο και η εξόφληση τους νοιάζει. Γράφω ότι θα τους πω, να πάρω την τηλεόραση που κοστίζει τώρα 999 ευρώ και για να μην κάνουμε ξανά από την αρχή αίτηση,να πληρώσω απλά τα 100 ευρώ μπροστά... Οπότε το κεφάλαιο το οποίο υπέγραψα θα είναι ίδιο. Γίνεται όμως αυτό; Για αυτό άνοιξα το θέμα, μήπως και έχει κάνει κανείς κάτι τέτοιο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις