Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, deadwar είπε

Πραγματικά αυτό. Δεν είχε πως να βγάλει κόμπλεξ και είπε ότι να'ναι απλά για να γίνει ο έξυπνος. Όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα που προφανώς Αφού δεν θα έβαζαν δόσεις και θα τα έπαιρναν όλα ντούκου, τότε τους περισσεύουν κάθε μήνα 1000+ ευρω και είναι όλοι τους με παιδιά... έλεος 

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες περί χρημάτων που περισσεύουν κάθε μήνα. Υποθέτω ότι εννοούν ότι υπάρχουν ήδη χρήματα σε κατάθεση, τα οποία δεν αγγίζεις και προτιμάς τις δόσεις.

Αν δεν έχεις καθόλου λεφτά σε καταθέσεις και βάλεις και δόση και δε σου περισσεύει ευρώ, σκέψου καλά τι θα κάνεις αν σου κάτσει κάτι έκτακτο, βλάβη στο αυτοκίνητο κλπ.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

φιλε @opcorsa  δεν χορτασες τρολαρισμα σε μενα την τελευταια φορα. Εγω προσωπικα αγορζω συχνα  με ατοκες δοσεις ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο πηρα τηλεοραση 1700 ευρω με 24 ατοκες δοσεις. Δεν ειχα μετρητα 1700 μπορω ομως να δινω 71 το μηνα αυτη την λογικη εχουν οι δοσεις

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, opcorsa είπε

τυπε σοβαρεψου, δεν χρειαζεσαι ps4 και καινουργια 60ρα τιβι... συμβιβασου με αυτα που εχεις δεν ειναι κατι κακο, επενδυσε τα στην οικογενεια καλυτερα

-με καθε σοβαροτητα το λεω-

τυπε οταν δουλευω ολη μερα θα κανω οτι θελω σαν ανταμοιβη για τους κοπους μου. Εχω τηλεοραση 5ετιας και θελω να την αλλαξω. Ολη η οικογενεια βλεπει οχι μονο εγω..

Φυσικα η παλια τηλεοραση θα παει στο παιδικο δωματιο. Οποτε κερδισμενος ειμαι και μαλλον λεω,εγω τωρα,το εχω σκεφτει....

Οσον αφορα το ps4 οπως ειπα εχω και παιδια,οποτε Ισως λεω Ισως παιξουν και αυτα... αλλα μαλλον επρεπε να κανω μεταφραση σε ολα.

Με καθε σοβαροτητα το λεω και εγω. Επιτελους Καθε κατασταση ειναι διαφορετικη μην τους βαζετε ολους στην ιδια μοιρα!...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα τα capital controls και 40.000 ευρω να εχεις ετησιο εισοδημα παλι εγγυητη θα ζητησουν για να παρεις το δανειο.Αν δεν κανω λαθος με Εθνικη και Αλφα συνεργαζεται ο Κωτσοβολος,την συμβαση και ολη την διαδικασια την κανει ο Κωτσοβολος.Αρκετοι που δεν εχουν πιστωτικη και δεν θελουν πληρωσουν μετρητα  επιλεγουν τον παραπανω τροπο.Εδω αναφερεται αναλυτικα https://www.kotsovolos.gr/site/promocontent.jsp?cmsid=14261 Το συγκεκριμμενο τροπο πληρωμης τον εχει ο Κωστοβολος απ οταν δημιουργηθηκε στην Ελλαδα.

Επεξ/σία από Ultimategr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεις να αιτηθεις αλλαγη τιμης, καν'το με ομορφο τροπο και ειμαι σιγουρος θα το δεχθουν. Στα χαρτια που πανε στη τραπεζα δεν λεει τι αντικειμενο θα παρεις, απλα το ποσο που αιτεισαι να δανειστεις.

Ολοι οι αλλοι που κρινετε τον ανθρωπο για το πως θα το παρει η αν το εχει αναγκη πραγματικα ειστε τραγικοι. Ασχοληθειτε με τη μιζερη ζωη σας και μη ζηλευετε που καποιος μπορει να παρει κατι που εσεις οχι.

Και τα mediamarkt και το πλαισιο κανουν δοσεις χωρις πιστωτικη.

Επεξ/σία από heavyrain
  • Like 4
Δημοσ.

@opcorsa  για καθε μεγαλο εισοδηματια οπως υπαρχει και ενα μπατιρακι οπως εγω τι να κανουμε ρε τυπε? Θυμισε στα παιδια την ηλικια σου  αν θες

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Iamthagod είπε

Παιδια πολυ μιζερια πεφτει με τα λεφτα των αλλων (και τα δανεια) στην ελλαδιτσα μας να το κοιταξετε. Ο αλλος λογω ορθογραφικων υποβιβαζει τωρα και καλα την ικανοτητα του ts να κερδιζει 1100 ευρω το μηνα. Αλλοι παλι ευχονται μνημονια και κουμπια εκτοξευσης. Απο που πηγαζει αυτη η κακια? Και εγω πληρωνω φορους και την απαραδεκτη εισφορα αλληλεγγυης αλλα δεν κανω ετσι.

Επειδη (οπως ειδαμε) στην Ελλαδα τα απληρωτα δανεια και γενικα τα σπασμενα τα πληρωνουμε ολοι εμεις οι απλοι πολιτες, φυσικα στα κερδη των τραπεζων ειμαστε στην απ εξω.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

ΩΩΩΩ ρε φίλε, βρήκα την τρύπα του Insomnia που έχουν μαζευτεί όλοι οι λεφτάδες που πληρώνουν ντούκου τηλεοράσεις χιλίων ευρώ, και δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατι κάποιος με δυο παιδιά προτιμάει να δίνει 50€ το μήνα για 2 χρόνια, παρά ένα χιλιάρικο μαζεμένο, δηλαδή το 95% του μισθού του. 

Βρείτε κανα χόμπι παιδιά.

• Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lak10 είπε

@opcorsa  για καθε μεγαλο εισοδηματια οπως υπαρχει και ενα μπατιρακι οπως εγω τι να κανουμε ρε τυπε? Θυμισε στα παιδια την ηλικια σου  αν θες

ειμαι πετυχημενος και ξεχρεωμενος στα 26 μου τυπε

31 λεπτά πριν, jimakos00 είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχουν μερικοί καραγκιόζηδες με το τι κάνει ο άλλος.

ελα ντε τυπε

14 λεπτά πριν, papp0us είπε

ΩΩΩΩ ρε φίλε, βρήκα την τρύπα του Insomnia που έχουν μαζευτεί όλοι οι λεφτάδες που πληρώνουν ντούκου τηλεοράσεις χιλίων ευρώ, και δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατι κάποιος με δυο παιδιά προτιμάει να δίνει 50€ το μήνα για 2 χρόνια, παρά ένα χιλιάρικο μαζεμένο, δηλαδή το 95% του μισθού του.  

δεν ειναι τα 50 ευρω τον μηνα που ειναι κακα (προφανως και μια χαρα ειναι in theory)

το κακο ειναι οτι η φιλοσοφια ολων οταν δανειζονται ειναι "μπορω να πληρωνω 50 ευρω τον μηνα αν ολα μου πανε καλα, δεν χασω την δουλεια μου, σπασω το ποδι μου κλπ κλπ"

εκει ειναι το θεμα..

παω να δω φορμουλα 1 στην 24αρα lg Μου των 200 ευρω :D

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lak10 είπε

με την λογικη αυτη δεν θα επρεπε να ξοδευουμε τιποτα υπο τον φοβο της στραβης

να ξοδευεις, αλλα να το κανεις ηθελημενα (οχι απο προσφορες, και Impulse buys) και μεχρι εκει που φτανει το χερι μας

• Like 1
Δημοσ.

Opcorsa Και εγω αγορασα το αυτοκινητο μου το 2017 με 74 δοσεις, συνειδητα. Τι με κανει αυτο? Επισφαλεια για εσενα και τους αλλους φορολογουμενους?

• Like 2
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Iamthagod είπε

Opcorsa Και εγω αγορασα το αυτοκινητο μου το 2017 με 74 δοσεις, συνειδητα. Τι με κανει αυτο? Επισφαλεια για εσενα και τους αλλους φορολογουμενους?

ουτως η αλλως το να παρεις αμαξι καινουργιο δεν ειναι σοφο οικονομικα λογω depreciation αλλα οκ, παρτε οτι θελετε... αν μπορειτε να αντεξετε την μειωση της τιμης και τις δοσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papp0us είπε

Θαυμαστής του παππού κι εσύ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...