Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα τα columbia πεζοποριας παπουτσι μεχρι τωρα, αλλα μου ξεκολησαν 2η φορα,

καμια προταση κανείς;

Δημοσ.

Για πόσα χιλιόμετρα μιλάμε, σε τι έδαφος, κλπ. Γιατί με παπούτσι πεζοπορίας υποψιάζομαι εξορμήσεις σε βουνό. :P Εκεί αντέχουν μόνο τέτοιου τύπου παπούτσια.

Δημοσ.

χαχαχαχα οχι, κατι πιο χαλαρο, απλα να περπαταει ανετα εννοουσα,

μεσα στην πολη π.χ γιατι το μοκασινι και το σκαρπινι,

ε, οσο να το κανεις δεν τα λες παπουτσια για να βγεις + να περπατησεις

Δημοσ.

Εγώ περπατάω χρόνια τώρα με παπούτσια στίβου (τα Asics GT-2000). Έχω κάνει πάνω από 10-15 συνεχόμενα χιλιόμετρα χωρίς πρόβλημα.

Τώρα για πιο "χαλαρές" καταστάσεις δουλεύω και παπούτσια "περπατήματος" (έχω τα Reebok Work N Cushion 2.0). Δεν είναι τόσο αποδοτικά όσο τα στίβου (και όμως!) αλλά είναι λίγο πιο εμφανίσιμα, οπότε τα προτιμώ για δουλειές μεσ' την πόλη.

Σε κάθε περίπτωση ΜΗΝ πάρεις πεζοπορίας, εκτός και αν τα θέλεις για... πεζοπορία. Επειδή τα βουνά είναι πιο κακοτράχαλα από τα πεζοδρόμια, τα παπούτσια αυτά είναι πιο ενισχυμένα. Συνεπώς, κουράζουν περισσότερο. 

Σε όλα αυτά, φυσικά, παίζει ρόλο και το βάρος. Άλλη ζωή θα έχει το παπούτσι σε έναν άνθρωπο 65 κιλά, και άλλη σε έναν 105 κιλά.

8 λεπτά πριν, palasd είπε

καλά να μην ξεχνάμε  ότι όταν λέει ο συγκεκριμένος για περπάτημα θα εννοεί 6-7 χλμ

Γι' αυτό ρώτησα, το «χαλαρά μωρέ» του καθενός είναι διαφορετικό. :P

Δημοσ.
32 minutes ago, Haldol said:

Εγώ περπατάω χρόνια τώρα με παπούτσια στίβου (τα Asics GT-2000). Έχω κάνει πάνω από 10-15 συνεχόμενα χιλιόμετρα χωρίς πρόβλημα.

Τώρα για πιο "χαλαρές" καταστάσεις δουλεύω και παπούτσια "περπατήματος" (έχω τα Reebok Work N Cushion 2.0). Δεν είναι τόσο αποδοτικά όσο τα στίβου (και όμως!) αλλά είναι λίγο πιο εμφανίσιμα, οπότε τα προτιμώ για δουλειές μεσ' την πόλη.

Σε κάθε περίπτωση ΜΗΝ πάρεις πεζοπορίας, εκτός και αν τα θέλεις για... πεζοπορία. Επειδή τα βουνά είναι πιο κακοτράχαλα από τα πεζοδρόμια, τα παπούτσια αυτά είναι πιο ενισχυμένα. Συνεπώς, κουράζουν περισσότερο. 

Σε όλα αυτά, φυσικά, παίζει ρόλο και το βάρος. Άλλη ζωή θα έχει το παπούτσι σε έναν άνθρωπο 65 κιλά, και άλλη σε έναν 105 κιλά.

Γι' αυτό ρώτησα, το «χαλαρά μωρέ» του καθενός είναι διαφορετικό. :P

τα reebok βλεπω στις κριτικες οτι ξεκολλανε:

https://www.skroutz.gr/s/8269055/Reebok-Work-N-Cushion-2-0-V70621.html#reviews

κατι πιο ανθεκτικο;

το καλο με τα columbia ηταν οτι κρατησαν πολλα χρονια (πανω απο 5),

οκ, οχι με βαρια χρηση βεβαια, στην αρχη σε χορους πιο πολυ, μετα λιγο τρεξιμο και

μετα στην δουλεια και για καμια βολτα

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση τα Reebok δε θα 'ναι τόσο ανθεκτικά όσο παπούτσια πεζοπορίας. Τα δεύτερα είναι κατασκευασμένα για πολύ περισσότερο ζόρι, γι' αυτό και σου κράτησαν 5 χρόνια. Φυσικά, τα πεζοπορίας είναι πιο κουραστικά. 

Οπότε εάν θέλεις πιο ήπια χρήση (π.χ. περπάτημα να κάνεις τις δουλειές σου) προτείνω τα Reebok, ή τέλος πάντων, «αντίστοιχα» παπούτσια. Για πιο σκληρή χρήση (περπάτημα πολλών χιλιομέτρων, ή ανώμαλα εδάφη) κοίτα είτε σε στίβου, ή σε πεζοπορίας.

Γενικά, μην ελπίζεις παπούτσι να σου βγάλει πάνω από 2 χρόνια. Άλλαζέ τα σ' αυτό το διάστημα. Ακόμα και αν δεν έχουν διαλύσει, θα 'χουν χάσει πολλές από τις ιδιότητές τους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάρε ένα απλό running παπούτσι. Εφόσον είναι για περπάτημα, δεν χρειάζεσαι ένα ακριβό μοντέλο τελευταίας τεχνολογίας.

Τα πεζοπορίας δεν είναι λίγο χοντροκομμένα και βαριά για απλό περπάτημα;

Δημοσ.

αυτο που ειχα ηταν λιγο χοντροκομενο, ναι, αλλα βαρυ δεν το ελεγες, μια χαρα ηταν,
εμφανισιμο running θα βρω;

για να δω

διαλεχτε:

https://www.skroutz.gr/c/379/athlitika-ypodhmata/f/488591/42.html?keyphrase=running+shoes+%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1&order_by=pricevat&order_dir=asc

:D

κοιταξα και για geox που παιρνει συναδελφος, αλλα δεν μου εκανε κατι στο ματι να πω αυτο ειναι

ενδιαφερουσα περιπτωση αυτη εδω ισως:

https://www.skroutz.gr/s/13229607/Nike-Air-Max-Monarch-IV-415445-001.html#reviews

θα παω να δω αυριο το μοναχρη και θα παρω και μια σβαρνα τα μαγαζια να δω τι παιζει

γιατι σημερα δεν προλαβαινω, κλεινουν νωρις

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 30/7/2018 στις 9:28 ΠΜ, patrickdrd είπε

ειχα τα columbia πεζοποριας παπουτσι μεχρι τωρα, αλλα μου ξεκολησαν 2η φορα,

καμια προταση κανείς;

Κορυφη σε ορθοστασια-περπατημα ειναι αυτα εδω Asics Gel Nimbus 20. Εγω τα πετυχα στα 90ευρω αλλα δεν τα πηρα γιατι εχω ηδη 3 ζευγαρια καινουργια!!!(οχι αυτα..)

Επισης πολυ καλα για τα λεφτα τους δηλαδη να τα παρεις κατω απο 40ευρω ειναι αυτα  Reebok Astroride Run Fire

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...