ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Στο σπιτι που μενω μαζι με την γυναικα μου ο λογαριασμος του ρευματος ερχεται στο ονομα της μητερας της που εχει πεθανει. Επειδη υπαρχουν καποια χρωστουμενα και η γυναικα μου εβαζε τα χρημτατα σιγα,σιγα πριν λιγες μερες ηρθε μια ειδοποιηση για ληξηπροθεσμο λογαριασμο που θα πρεπει να εξοφληθει μεσα σε 15 μερες. Επειδη ρωτησαμε μας ειπαν οτι θα πρεπει να κανουμε αλλαγη ονοματος για να ερχεται ο λογαριασμος στο δικο της ονομα αλλα δεν ξεραμε οτι για να γινει αυτο θα πρεπει να πληρωθει και το 30% της ωφειλης πραγμα που αδυνατουμε λογο γαμου. Αυτο που μας ειπαν στην ΔΕΗ,ειναι οτι εαν η ληξηπροθεσμη ωφειλη ειναι κατω απο 500 ευρω δεν σου κοβουν το ρευμα,ισχυει αυτο ωστε να μπορουμε να κανουμε της τελικη εξοφληση τον Σεπτεμβριο? Εμεις τωρα βαλαμε 200 ευρω και η συνολικη ωφειλη εχει παει κατω απο 500 ευρω. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από ΔημητρηςΜπιστιολης
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Θεωρητικα δεν υπαρχει οριο για οφειλή για διακοπη αλλα η πρακτικη αυτό λεει για παραοχο ΔΕΗ. Αν ησουν σε άλλο παροχοα θα στο ειχαν κοψει.Προσπαθησε αφου πληρωσεις το 30% να κανεις διακανονισμο για το υπολοιπο. 1
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Παντρεύτηκες και δεν εχεις 500 ευρω για την δεη . Αδυνατώ να παρακολουθήσω 2
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ΔημητρηςΜπιστιολης said: Καλησπερα. Στο σπιτι που μενω μαζι με την γυναικα μου ο λογαριασμος του ρευματος ερχεται στο ονομα της μητερας της που εχει πεθανει. Επειδη υπαρχουν καποια χρωστουμενα και η γυναικα μου εβαζε τα χρημτατα σιγα,σιγα πριν λιγες μερες ηρθε μια ειδοποιηση για ληξηπροθεσμο λογαριασμο που θα πρεπει να εξοφληθει μεσα σε 15 μερες. Επειδη ρωτησαμε μας ειπαν οτι θα πρεπει να κανουμε αλλαγη ονοματος για να ερχεται ο λογαριασμος στο δικο της ονομα αλλα δεν ξεραμε οτι για να γινει αυτο θα πρεπει να πληρωθει και το 30% της ωφειλης πραγμα που αδυνατουμε λογο γαμου. Αυτο που μας ειπαν στην ΔΕΗ,ειναι οτι εαν η ληξηπροθεσμη ωφειλη ειναι κατω απο 500 ευρω δεν σου κοβουν το ρευμα,ισχυει αυτο ωστε να μπορουμε να κανουμε της τελικη εξοφληση τον Σεπτεμβριο? Εμεις τωρα βαλαμε 200 ευρω και η συνολικη ωφειλη εχει παει κατω απο 500 ευρω. "Αδυνατουμε να πληρωσουμε ρευμα λογω γαμου". Ωραια, και η ΔΕΗ θα επρεπε να αδυνατει να σου παρεχει ρευμα οσο την εχεις απληρωτη, για να δουμε μετα αν θα πληρωνες ή αν θα εμενες χωρις φως (λογω γαμου παντα). ΥΓ. Στο αλλο τοπικ παντως, λεφτα για μητρικες των 160 ευρω εχεις, καθως οι μητρικες δεν χαμπαριαζουν απο γαμους ως φαινεται: https://www.insomnia.gr/forums/topic/681657-επισκευη-socket-1151/?tab=comments#comment-56592893 ΥΓ2. Ιδιωτικοποιηστε την ΔΕΗ χθες. Δεν γινεται να πληρωνει ο λαουτζικος τους γαμους και τις superduper gaming μητρικες των αλλωνωνε επειδη η ΔΕΗ ασκει "κοινωνικη πολιτικη" ως δημοσια υπηρεσια... Πρεπει να τελειωνει αυτο το παραμυθι καποτε. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από YourTrueLegend 6
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Η ερωτηση που εκανα ειναι διαφορετικη,εαν θα επρεπε να ανεβασω και το Ε9 μας σας ζηταμε συγνωμη κιολας.
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε "Αδυνατουμε να πληρωσουμε ρευμα λογω γαμου". Ωραια, και η ΔΕΗ θα επρεπε να αδυνατει να σου παρεχει ρευμα οσο την εχεις απληρωτη, για να δουμε μετα αν θα πληρωνες ή αν θα εμενες χωρις φως (λογω γαμου παντα). ΥΓ. Στο αλλο τοπικ παντως, λεφτα για μητρικες των 160 ευρω εχεις, καθως οι μητρικες δεν χαμπαριαζουν απο γαμους ως φαινεται: https://www.insomnia.gr/forums/topic/681657-επισκευη-socket-1151/?tab=comments#comment-56592893 ΥΓ2. Ιδιωτικοποιηστε την ΔΕΗ χθες. Δεν γινεται να πληρωνει ο λαουτζικος τους γαμους και τις superduper gaming μητρικες των αλλωνωνε επειδη η ΔΕΗ ασκει "κοινωνικη πολιτικη" ως δημοσια υπηρεσια... Πρεπει να τελειωνει αυτο το παραμυθι καποτε. Δεν αντιλεγω σε αυτο που γραφεις,αλλα δεν μπορεις να ξερεις τι μπορει να ετυχε σε καποιον ακομα μεσα και σε μια βδομαδα,και δεν νομιζω οτι ειναι υποχρεωμενος ο καθενας να δινει λογαριασμο για αυτο,εκτος εαν εισαι απο καποια αρμοδια υπηρεσια και θες να το διαπιστωσεις,καλυτερα λοιπον θα ειναι εαν θελεις η εαν γνωριζεις και εσυ και οι αλλοι να απαντησετε στην ερωτηση που εκανα.Ευχαριστω πολυ
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Just now, ΔημητρηςΜπιστιολης said: Δεν αντιλεγω σε αυτο που γραφεις,αλλα δεν μπορεις να ξερεις τι μπορει να ετυχε σε καποιον ακομα μεσα και σε μια βδομαδα,και δεν νομιζω οτι ειναι υποχρεωμενος ο καθενας να δινει λογαριασμο για αυτο,εκτος εαν εισαι απο καποια αρμοδια υπηρεσια και θες να το διαπιστωσεις,καλυτερα λοιπον θα ειναι εαν θελεις η εαν γνωριζεις και εσυ και οι αλλοι να απαντησετε στην ερωτηση που εκανα.Ευχαριστω πολυ Φανταζομαι οτι το χρεος των 500 ευρω δεν προεκυψε το τελευταιο 10ημερο...
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, YourTrueLegend είπε Φανταζομαι οτι το χρεος των 500 ευρω δεν προεκυψε το τελευταιο 10ημερο... Μπορει να μην ειχε προκυψει το τελευταιο δεκαημερο,αλλα μπορει και να μπορουσε να πληρωθει...το κατω απο ποιες συνθηκες υπαρχει αυτο το υπολοιπο νομιζω οτι αφορα εμενα και την γυναικα μου.
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, ΔημητρηςΜπιστιολης said: Μπορει να μην ειχε προκυψει το τελευταιο δεκαημερο,αλλα μπορει και να μπορουσε να πληρωθει...το κατω απο ποιες συνθηκες υπαρχει αυτο το υπολοιπο νομιζω οτι αφορα εμενα και την γυναικα μου. Αλλη ευφυια κι αυτη, που μολις καταδεικνυεις στον Χ οφειλετη οτι αυτα που λεει δεν βγαζουν νοημα, οταν δεν εχει πώς να απαντησει σου λεει"εμενα αφορα τι χρωσταω, δε σου πεφτει λογος μικρε". Φυσικα και το χρεος σου σε μια ΔΗΜΟΣΙΑ υπηρεσια ΔΕΝ αφορα μονο εσενα, ουτε μονο την υπηρεσια. Οπως επισης και το πώς θα τα "βολεψεις" για να μη σου κοψουν το ρευμα (χωρις να υπαρχει διαθεση διευθετησης του), επισης δεν αφορα μονο εσενα. Γενικα το παρον τοπικ, επειδη δεν το εχεις αντιληφθει, προκαλει, γιατι στην ουσια ζητας συμβουλες για να συνεχισεις να εχεις ρευμα, χωρις να το πληρωνεις "λογω γαμου", "λογω αγορας ακριβης μητρικης", "λογω εξοδων καλοκαιρινων διακοπων" κλπ... Κι αν τελικα αφορα "μονο εσενα", τοτε θα μπορουσες πολυ απλα να μην ανοιξεις τοπικ σε δημοσιο φορουμ. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από YourTrueLegend 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 41 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ο ερωτας ζη καλύτερα στα σκοτάδια αν δεν έχεις κατι καλύτερο να προσθέσεις καλύτερα να μην γράφεις. Ναι δεν έχει να πληρώσει που είναι το κακό. Δυο μηνύματα έγραψες σε αυτό το θέμα και τα δυο για τα σκουπίδια. 13 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Αλλη ευφυια κι αυτη, που μολις καταδεικνυεις στον Χ οφειλετη οτι αυτα που λεει δεν βγαζουν νοημα, οταν δεν εχει πώς να απαντησει σου λεει"εμενα αφορα τι χρωσταω, δε σου πεφτει λογος μικρε". Φυσικα και το χρεος σου σε μια ΔΗΜΟΣΙΑ υπηρεσια ΔΕΝ αφορα μονο εσενα, ουτε μονο την υπηρεσια. Οπως επισης και το πώς θα τα "βολεψεις" για να μη σου κοψουν το ρευμα (χωρις να υπαρχει διαθεση διευθετησης του), επισης δεν αφορα μονο εσενα. Γενικα το παρον τοπικ, επειδη δε το εχεις αντιληφθει, προκαλει, γιατι στην ουσια ζητας συμβουλες για να συνεχισεις να εχεις ρευμα, μην πληρωνοντας χρεη "λογω γαμου", "λογω αγορας ακριβης μητρικης", "λογω εξοδων καλοκαιρινων διακοπων" κλπ... Κι αν τελικα αφορα "μονο εσενα", τοτε θα μπορουσες πολυ απλα να μην ανοιξεις τοπικ σε δημοσιο φορουμ. άλλος ένας που τα κάνει όλα σωστά, ελεος σας έχω σιχαθεί πλέον.
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, whoose said: αν δεν έχεις κατι καλύτερο να προσθέσεις καλύτερα να μην γράφεις. Ναι δεν έχει να πληρώσει που είναι το κακό. Δυο μηνύματα έγραψες σε αυτό το θέμα και τα δυο για τα σκουπίδια. άλλος ένας που τα κάνει όλα σωστά, ελεος σας έχω σιχαθεί πλέον. Nαι στις υποχρεωσεις μου προς τριτους, ειδικα οφειλες, σε διαβεβαιω πως τα κανω ΟΛΑ σωστα. Ουτε σεντ δεν εχω αφησει ληξιπροθεσμο οσο ζω. Μπορει εσενα και μερικους ακομα να σας ξενιζει και να σας μοιαζω εξωγηινος, αλλα δεν μου κανει εντυπωση, Ελληνες ειστε. Αν αυτο το σιχαινεσαι, τοτε το προβλημα σιγουρα δεν ειναι δικο μου. Βασικα ειναι και δικο μου, διοτι απο το δημοσιο εσεις που "σιχαινεστε", λαμβανετε τις ιδιες υπηρεσιες με εμας που πληρωνουμε κανονικα ολες μας τις οφειλες. Ενω δε θα 'πρεπε. Θα 'πρεπε το δημοσιο να σας ειχε δωσει να καταλαβετε οτι μενεις χωρις ρευμα πχ, αν αφησεις χρεη τα οποια αρνεισαι να διευθετησεις. Αλλα πού...Και στρατηγικοι κακοπληρωτες παραμενετε και ιδιες υπηρεσιες με τους τυπικους πολιτες λαμβανετε και τους βγαζετε και γλωσσα. ΥΓ. Το 2ο πλυθηντικο δεν αφορα εσενα προσωπικα, μιλαω γενικα προς τους στρατηγικους κακοπληρωτες με αφορμη τον (προσβλητικο) τροπο που μου απηυθηνες τον λογο. Επειδη σε βλεπω και ευθικτο δηλαδη, μην μας θιχτεις απο παρανοηση παλι... Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από YourTrueLegend 4
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Nαι στις υποχρεωσεις μου προς τριτους, ειδικα οφειλες, σε διαβεβαιω πως τα κανω ΟΛΑ σωστα. Αν αυτο το σιχαινεσαι, τοτε το προβλημα σιγουρα δεν ειναι δικο μου. Βασικα ειναι και δικο μου, διοτι απο το δημοσιο εσεις που "σιχαινεστε", λαμβανετε τις ιδιες υπηρεσιες με εμας που πληρωνουμε κανονικα ολες μας τις οφειλες. Ενω δε θα 'πρεπε. Θα 'πρεπε το δημοσιο να σας ειχε δωσει να καταλαβετε οτι μενεις χωρις ρευμα πχ, αν αφησεις χρεη τα οποια αρνεισαι να διευθετησεις. Αλλα πού...Και στρατηγικοι κακοπληρωτες παραμενετε και βγαζετε και γλωσσα. Συγνωμη τωρα,αλλα επειδη αφορα δικια μου δημοσιευση,εγραψα καπου οτι θελω να αποφυγω την εξοφληση?..Αντιθετα εγραψα οτι θα το κανω τον Σεπτεμβρη,και πως εσυ ξερεις εαν δεν τα πληρωνα αυριο πχ και μου ετυχε κατι που δεν τον υπολογισα και βγηκα "εκτος"?..Σε παρακαλω πολυ δηλαδη..
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Just now, ΔημητρηςΜπιστιολης said: Συγνωμη τωρα,αλλα επειδη αφορα δικια μου δημοσιευση,εγραψα καπου οτι θελω να αποφυγω την εξοφληση?..Αντιθετα εγραψα οτι θα το κανω τον Σεπτεμβρη,και πως εσυ ξερεις εαν δεν τα πληρωνα αυριο πχ και μου ετυχε κατι που δεν τον υπολογισα και βγηκα "εκτος"?..Σε παρακαλω πολυ δηλαδη.. Δεν αφορα εσενα, συμπληρωσα λιγο πριν ποσταρεις με το ΥΓ οτι μιλαω γενικοτερα πλεον. Οσα ειχα να πω προσωπικα για εσενα ειναι στα προηγουμενα ποστ απο αυτο που απαντησα στον whoos που για ενα ανεξηγητο λογο... θιχτηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις