Προς το περιεχόμενο

Γκρίνιες


maxx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
 

Γκρίνιες υπάρχουν και στις καλύτερες... οικογένειες, εν προκειμένω στη Mercedes, όπου ο Βαλτέρι Μπότας, που ζει στη «σκιά» του Λιούις Χάμιλτον, δεν άντεξε...

Ο Φινλανδός πιλότος των «ασημένιων βελών» ήταν επιφορτισμένος με το... μαρκάρισμα του Σεμπάστιαν Φέτελ στο χθεσινό (29/7) Grand Prix της Ουγγαρίας, προκειμένου να τον κρατήσει μακριά από τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο Μπότας θα μπορούσε να έχει διεκδικήσει θέση στο βάθρο των νικητών, όμως λόγω της «αποστολής» που του είχε ανατεθεί κατετάγη στην πέμπτη θέση.

Βεβαίως, μετά τον αγώνα δέχτηκε συγχαρητήρια από τον «ισχυρό άνδρα» της Mercedes, Τότο Βολφ, ο οποίος τον αποκάλεσε «εξαιρετικό wingman», αλλά ο χαρακτηρισμός κάθε άλλο παρά άρεσε και βρήκε σύμφωνο τον Μπότας.  

«Η λέξη wingman (χαμάλης) με πληγώνει. Δεν βλέπω τίποτα το θετικό από αυτόν τον αγώνα για μένα. Ήθελα ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Θα πρέπει να μιλήσουμε με τους ανθρώπους της ομάδας», ήταν η δήλωση του εκνευρισμένου πιλότου.

Πηγη naftemporiki.gr

Επεξ/σία από maxx71
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Η Mercedes γενικά είναι πολύ κλαψιάρα ομάδα. Και οι οδηγοί τις και οι επικεφαλής της ομάδας. Φυσικά είναι πολύ λογικό να αντιδράσει τώρα έτσι ο Μπότας γιατί τον έχουν καθαρά σε δεύτερη μοίρα. Και το να τον πουν χαμάλη.....χμμμ δεν είναι και ότι καλύτερο. 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...