patras7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα οσοι εχουν κανει διακοπες στην Ιθακη νακουσω τις εντυπωσεις τους.μερη να επισκεφτω παραλιες βραδυνη ζωη.
ask Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) πες τον Οδυσσεα να σου φερει απο Κυπρο ενα "ν" που σου λειπει Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από ask
Dynamics Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 27 λεπτά πριν, patras7 είπε Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα οσοι εχουν κανει διακοπες στην Ιθακη νακουσω τις εντυπωσεις τους.μερη να επισκεφτω παραλιες βραδυνη ζωη. ειχα παει πριν αρκετο καιρο 4+ χρονια η ιθακη ειναι για ξεκουραση και οικογενειακα η αντε μονο με το ταιρι σου..οποτε μαλλον δεν εχει βραδυνη ζωη!Ειχα παει μονοημερο οποτε δεν εχω 100% γνωμη...αλλα ειναι πολυ ηρεμα και πανεμορφα!
ss13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 17 ώρες πριν, patras7 είπε Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα οσοι εχουν κανει διακοπες στην Ιθακη νακουσω τις εντυπωσεις τους.μερη να επισκεφτω παραλιες βραδυνη ζωη. Εδώ θα βρεις ότι πληροφορία θες https://www.travelstories.gr/community/forums/Νησιά-Ιονίου.43/?prefix_id=122 1
xrhstosiak Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 πανεμορφο νησι αλλα για ηρεμες καταστασεις αμα σου κανει ο συνδιασμος πας χωρις δευτερη σκεψη 1
26ska Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Οι πιο ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές που έχω κάνει, όταν φτάσαμε στο Βαθύ το μεσημέρι κυκλοφορούσαν μόνο γάτες...
panoc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Βραδυνή ζωή στην Ιθάκη ; Καλό γέλασα βραδιάτικα. Βασικά ούτε ημερήσια έχει, εκεί πας για ηρεμία χαλάρωση μια δυο μέρες και μετά περιμένεις το πλοίο που φεύγει. 😛
patsi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Πριν καμία 4ετια που πήγα έμεινα παρα πολύ ικανοποιημένος αλλά όπως είπαν και τα παιδιά πριν πήγα για να ηρεμήσω. Επίσης είχε ένα μαγαζί με πολύ καλό χειροποίητο παγωτο αν θυμάμαι καλά «Καπατος» λεγόταν. 1
ss13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, 26ska είπε Οι πιο ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές που έχω κάνει, όταν φτάσαμε στο Βαθύ το μεσημέρι κυκλοφορούσαν μόνο γάτες... Μαζί με τις γάτες κατά 90 % θα δεις την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη να κάνει βόλτες ( η οποία έχει σπίτι νομίζω στη Ιθάκη ) , έχει πολύ κυριλέ κόσμο η Ιθάκη
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 8 hours ago, panoc said: Βραδυνή ζωή στην Ιθάκη ; Καλό γέλασα βραδιάτικα. Βασικά ούτε ημερήσια έχει, εκεί πας για ηρεμία χαλάρωση μια δυο μέρες και μετά περιμένεις το πλοίο που φεύγει. 😛 Η Ιθάκη δεν είναι για όλους (και καλά κάνει). Χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να την ανακαλύψεις και μετά απλά ...κολλάς! Προφανώς δεν ταιριάζει στο προφίλ των ανθρώπων που για τις διακοπές τους προτιμούν καταστάσεις τύπου «Μυκονοοοοοος», αλλά και πάλι μπορείς πλέον εύκολα να διασκεδάσεις ακόμη και σε club-άκια. Απλά δεν θα βρεις τους δρόμους που είναι γεμάτοι με τέτοια μαγαζιά στη σειρά. Η Ιθάκη είναι μέρος για ξεκούραση και χαλάρωση αλλά ταυτόχρονα έχει «κάτι» που σε κάνει να θες να ξαναπάς (και δεν εννοώ το νερό από την πηγή... 😛 ). 4 1
Fortistis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Η Ιθάκη είναι αρκετά όμορφο νησί. Συνδυάζει πράσινο και ψηλά δέντρα με την αίσθηση του ντάλα ήλιου των Κυκλάδων. Οι παραλίες δεν είναι κάτι το τόσο ιδιαίτερο από άποψη στεριάς και τοπίου αλλά είναι πάρα πολύ καλές από άποψη νερού (καθαρό και σε δροσερή θερμοκρασία νερό, καθαρός βυθός). Τα μαγαζιά επίσης δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έχουν υπηρεσίες αλλά όχι κάτι έξω από τον μέσο όρο, και σε ποτό και σε φαγητό. Κόσμο δεν έχει πολύ. Το βράδυ μπορείς να βρεις παντού να κάτσεις και το μεσημέρι παίζει να μην δεις άνθρωπο. Το πολύ δυνατό σημείο όμως της Ιθάκης είναι ότι όλα τα παραπάνω κάνουν τον τέλειο συνδυασμό για να ξεκουραστείς αλλά και για να έχεις μία εγγυημένη ποιότητα σε ό,τι αποφασίσεις να αγοράσεις. Πας στην Ιθάκη και, όταν φύγεις, λες "Πω πω, ξεκουράστηκα". Δεν θυμάμαι να το έχω πει αυτό για άλλο νησί και να το εννοώ, όπως έκανα με την Ιθάκη. Προσοχή όμως, εάν πας χωρίς παρέα ίσως να μην περάσεις καλά. Φαίνεται ότι όσοι πάνε εκεί έχουν αποκτήσει την φιλοσοφία του "να πάμε να ξεκουραστούμε" και οι παρέες δεν γίνονται στην Ιθάκη. Τουλάχιστον σύμφωνα με την δική μου εμπειρία, μπορεί άλλοι να έχουν κάτι διαφορετικό να σου πουν. Έτσι, εάν θέλεις να πας σε έναν προορισμό για να δημιουργήσεις αναμνήσεις, τότε η Ιθάκη θα σε απογοητεύσει. Εάν θέλεις να πας κάπου να ξεκουραστείς, τότε η Ιθάκη είναι καλός προορισμός. Έχε υπόψη σου ότι οι τιμές είναι λίγο υψηλές, σε σχέση με νησιά του Αιγαίου. 2 1
doctorkostis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Πανέμορφο νησί, υπέροχες παραλίες, δε μου είχε φανεί τόσο ακριβό δύο χρόνια πριν 1
26ska Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Εγώ πάντως το συναίσθημα χαλάρωσης που ένιωσα στην Ιθάκη, δεν το έχω νιώσει σε κανένα άλλο μέρος.Η παραλία του Άη Γιάννη είναι μαγική, οι τιμές το 2007 που είχα πάει μου φάνηκαν ακριβούτσικες, είχα πληρώσει για δίκλινο 80 ευρώ, που δεν τα έχω δώσει πουθενά αλλού για δωμάτιο. Τότε βέβαια μπορούσα, τώρα δεν το συζητάμε καν. Μαγαζακια το βράδυ για ποτάκι υπάρχουν άλλα είναι χαλαρά. Σε ένα χωριό που είναι η προτομή του Οδυσσέα είχα φάει ένα γουρουνοπουλο λουκούμι, Σταύρος νομίζω λεγόταν. 1
panoc Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, billdanos είπε Η Ιθάκη δεν είναι για όλους (και καλά κάνει). Χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να την ανακαλύψεις και μετά απλά ...κολλάς! Προφανώς δεν ταιριάζει στο προφίλ των ανθρώπων που για τις διακοπές τους προτιμούν καταστάσεις τύπου «Μυκονοοοοοος», αλλά και πάλι μπορείς πλέον εύκολα να διασκεδάσεις ακόμη και σε club-άκια. Απλά δεν θα βρεις τους δρόμους που είναι γεμάτοι με τέτοια μαγαζιά στη σειρά. Η Ιθάκη είναι μέρος για ξεκούραση και χαλάρωση αλλά ταυτόχρονα έχει «κάτι» που σε κάνει να θες να ξαναπάς (και δεν εννοώ το νερό από την πηγή... 😛 ). Το ξερω απο πρωτο χερι Mισο Κεφαλονιτης εχω παει παμπολες φορες
patras7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες.απο παραλιες ποιες να προτιμησω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα