Προς το περιεχόμενο

Μετακίνηση καναλιών πλατφόρμας nova


Ixus2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η πλατφόρμα nova μετακίνησε τα ελληνικά μη κρατικά κανάλια με τέτοιο τρόπο που πλέον δεν είναι η πρόσβαση σε αυτά με το που ανοίγει ο δέκτης στο αρχικό κανάλι αμέσως μετά στα κρατικά κανάλια (default initial channel) Επί της ουσίας τα απόκοψε σε άλλο group θέασης.

Δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο για τον οποίο μετακινήθηκαν τα ελληνικά ελεύθερα κανάλια αμέσως μετά τα κανάλια πορνό, πολύ ωραία εμπειρία θέασης ειδικά όταν έχει κανείς παιδιά και θα πρέπει να τους εξηγεί τι είναι τα διπλανά κανάλια έστω και κλειστά.

Αυτά τα περί βελτίωσης εμπειρίας θέασης από που τα σκεφτήκαν και τα επικαλούνται ήθελα να ήξερα , από μόνοι τους  τα σκέφτονται και τα κάνουν η κάποια υποχρεωτική εμπορική κίνηση τους το επιβάλει δεν εξηγείται αλλιώς. Ποιόν ενδιαφέρουν στατιστικά τα κανάλια που έβαλαν στις θέσεις των ελληνικών  είναι άξιος απορίας, ας έβαζαν εμβόλιμα όλα τα υπόλοιπα ελληνικά κανάλια αντί για αυτήν την μπούρδα που έκαναν τώρα.
 
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 31/7/2018 στις 1:39 ΠΜ, Thaninho είπε

 Κάνε λίστα με αγαπημένα. 

Α γεια σου.....Αυτό έκανα και εγώ με τα κανάλια που με ενδιαφέρουν.Εδώ ισχύει το....δουλειά δεν είχαν οι μανατζαρεοι της ΝΟΒΑ γα$$&^σαν τα κανάλια😀

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...