stoneao98 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Εχετε να μου προτεινετε καποιον τροπο να βρισκει κανεις μαθητες για ιδιαιτερα μαθηματα ( site αγγελιων; facebook , χρυση ευκαιρια; χαρτακια σε κολωνες; κτλ) Και γενικα τι παιζει ζηταει πλεον ο κοσμος η λογω κρισης εχουν πεσει και σε τι τιμες (μιλαμε για μαθηματικα φυσικη ) Τελος εχω δει αγγελιες να προσφερουν ιδιαιτερα μαθηματα μεσω skype. Γενικα αυτό έχει ζήτηση ή απλως το βαζουν σαν επιλογη; Οποιαδηποτε πληροφορια παραπανω που μπορει να βοηθησει μου τη λετε ελευθερα Ευχαριστω !
mylo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Η αρχή συνήθως γίνεται μέσω του κοινωνικού περιγυρου 3
*nenya* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Ξεκινα βρε παιδι μου απ'τη γειτονια, πες στους μαγαζατορες εκει γυρω οτι κανεις ιδιαιτερα στο ταδε μαθημα (ασε και καρτουλες αν εχεις), πες το στους ενοικους της πολυκατοικιας, πες στο σε θειες/ους και ξαδερφια, σε γονεις, σε φιλους, δωσε και σ'αυτους καρτες. Αν θες παραλληλα βαλε και αγγελιες σε Χ.Ε. και αγγελιοπολις κλπ. 2
stoneao98 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 κατι site του στυλ ιδιαιτερα τζι αρ καθητες κτλ κτλ που πληρωνεις 5-6 ευρω το το 6μηνο εχουν ανταποκριση ξερετε;
*nenya* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μου ειχαν δωσει καποτε ενα φυλλαδιο αλλα δεν το χρειαστηκα (οχι ακομα δλδ) αυτο το site. Δυο παλιες μου συμφοιτήτριες που γραφτηκαν εκει μου ειπαν οτι ειναι ευχαριστημένες παντως και οτι βρηκαν αρκετα ιδιαιτερα απο κει. 1
stoneao98 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 37 λεπτά πριν, *nenya* είπε Μου ειχαν δωσει καποτε ενα φυλλαδιο αλλα δεν το χρειαστηκα (οχι ακομα δλδ) αυτο το site. Δυο παλιες μου συμφοιτήτριες που γραφτηκαν εκει μου ειπαν οτι ειναι ευχαριστημένες παντως και οτι βρηκαν αρκετα ιδιαιτερα απο κει. το idiaitera;
*nenya* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι! (Μιλαω για μαθηματα αγγλικων ομως. Αλλες ειδικότητες πρεπει να το ψαξεις λιγο τι ζητηση εχουν.) Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από *nenya*
traganoulis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Πάντως μαθήματα μέσω skype δε θα έκανα είναι βασικά για να βολεύει τον καθηγητή γιατί εκτός και αν μένεις στο Έβερεστ πάντα έχεις έναν καθηγητή στην περιοχή σου 1
stoneao98 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Ε ναι κι εγω παροτι τεχνολογικα μπορω να το κανω μου φαινεται λιγο καπως περιεργο
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δεν είναι θέμα τεχνολογίας ούτε περιέργειας, για μαθητές σχολείων και πολύ περισσότερο για την κρίσιμη χρονιά των πανελληνίων, καλύτερα να υπάρχει φυσική παρουσία του καθηγητή, περισσότερη αμεσότητα και επίσης ο μαθητής θα είναι συγκεντρωμένος δεν θα έχει απλά το pc μπροστά του στο οποίο μπορεί να έχει ανοίξει και ένα σωρό άλλα task μαζί με το skype απ' την μια να βλέπει να ακούει και να γράφει στον καθηγητή απ'΄την άλλη να χαζεύει με άλλα και να αποπροσανατολίζεται. Για φοιτητές και ενήλικες που εκεί και είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις και οι χρόνοι, όλα είναι πιο χαλαρά, θα ήταν κάτι καλύτερο.
Lilith19 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Ένα site που ενδεχομένως να σε βοηθήσει είναι το nannuka.gr Οι περισσότερες αγγελίες αφορούν τη φύλαξη νηπίων και βρεφών αλλά δίνει δυνατότητα καταχώρησης και για προσφορά μαθημάτων. Μπορείς να κάνεις δωρεάν εγγραφή και να δεις τις αγγελίες προσφοράς και ζήτησης, έχει ομως μια ετήσια συνδρομή 20 ευρώ αν θελεις να επικοινωνήσεις με κάποιον ενδιαφερόμενο. 1
pmakr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Χαρτιά σε κολώνες σε στάσεις σκέφτηκα επίσης σε όσο ευρύτερη περιοχή γίνεται αλλά δεν ξέρω τώρα στην τύχη ποιος θα πάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις