Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνομαι για μαθήματα γαλλικών (έχω β2 αλλά θέλω 1-2 επίπεδα ακόμα). Ξέρει κανείς γενικά τι τιμές παίζουν; Γιατί θα χρειαστώ το C1 και πρέπει να κάνω ένα χρόνο μάθημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/7/2018 στις 5:23 ΜΜ, stoneao98 είπε

Εχετε να μου προτεινετε καποιον τροπο να βρισκει κανεις μαθητες για ιδιαιτερα μαθηματα ( site αγγελιων; facebook , χρυση ευκαιρια; χαρτακια σε κολωνες; κτλ)
Και γενικα τι παιζει ζηταει πλεον ο κοσμος η λογω κρισης εχουν πεσει και σε τι τιμες (μιλαμε για μαθηματικα φυσικη )

Τελος εχω δει αγγελιες να προσφερουν ιδιαιτερα μαθηματα μεσω skype. Γενικα αυτό έχει ζήτηση ή απλως το βαζουν σαν επιλογη;

Οποιαδηποτε πληροφορια παραπανω που μπορει να βοηθησει μου τη λετε ελευθερα 

Ευχαριστω !

Μονόδρομος: βιογραφικά σε ό,τι φροντιστήριο υπάρχει και δεν υπάρχει που να μπορείς να πας.

Μετά φτιάχνεις φήμη και όλα τρέχουν μόνα τους. Χωρίς φροντιστήριο δύσκολο να ξεκινήσει κάποιος.

Από χαρτάκια μην περιμένεις φως. Από ίντερνετ δεν χάνεις τίποτα, αλλά να έχεις υπόψη σου ότι το 99% των παιδιών ρωτάει τους γνωστούς του.

Επεξ/σία από GothicCrusader
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 31/07/2018 at 17:23, stoneao98 said:

Εχετε να μου προτεινετε καποιον τροπο να βρισκει κανεις μαθητες για ιδιαιτερα μαθηματα ( site αγγελιων; facebook , χρυση ευκαιρια; χαρτακια σε κολωνες; κτλ)
Και γενικα τι παιζει ζηταει πλεον ο κοσμος η λογω κρισης εχουν πεσει και σε τι τιμες (μιλαμε για μαθηματικα φυσικη )

Τελος εχω δει αγγελιες να προσφερουν ιδιαιτερα μαθηματα μεσω skype. Γενικα αυτό έχει ζήτηση ή απλως το βαζουν σαν επιλογη;

Οποιαδηποτε πληροφορια παραπανω που μπορει να βοηθησει μου τη λετε ελευθερα 

Ευχαριστω !

αν πατησεις στο google "ιδιαιτερα" θα σου βγαλει μερικες σελιδες που μπορεις να καταχωρησεις το προφιλ σου για να σε βρισκουν αλλοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...