Mad Mango Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν υπάρχουν ελληνικά μαγαζιά (retail ή και ιντερνετικά) που να ειδικεύονται σε παλιό hardware, παιχνίδια, κλπ; Όπως για παράδειγμα διάφορες αλυσίδες στην Αμερική σαν το Goodwill, που πουλάνε διάφορες σαβούρες αλλά μπορείς να βρεις ακόμα και έτοιμα κουτιά υπολογιστών από δεκαετίες πριν. Υπάρχει τίποτα αντίστοιχο εδώ στην Ελλάδα;
Comic maniak Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Φιλε μου μακαρι να ηξερα ψαχνω και εγω😂😂. Θα παρακολουθω το Post για να μαθω και εγω😅.
Qless Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Για να ανοίξει κανείς τέτοιο μαγαζί στην Ελλάδα πρέπει να έχει αυτοκτονικές τάσεις ή απλά να έχει εισόδημα από κάποια άλλη δραστηριότητα και να κάνει την πλάκα του εκεί........ Ποιά είναι η αγορά για ένα τέτοιο κατάστημα και πού απευθύνεσαι........ Σε λάτρεις της τεχνολογίας, gamers, o/c ers, ΟΥΤΕ ΚΑΝ αυτοί κοιτούν "the latest and the greatest" ακόμα και αυτοί που δεν έχουν μία κυνηγούν τις αγγελίες στα μτχ... Σε χομπίστες??????? Εδώ γελάμε, βρισκόμαστε στην Ελλάδα που στην πλειοψηφία μας είμαστε λαός χωρίς χομπι και όχι δεν φταίει η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών είναι θέμα νοοτροπίας τα blue chips των δημιουργικών ασχολιών ελευθέρου χρόνου περιορίζονται στην μπάλα, το fb, insta, πολλή τηλεόραση και για τα δύο φύλλα (δεν έχει σημασία αν αυτή είναι netflix, kodi ή otetv) και για τους πιο κουλτουρε διάβασμα... Φαντάσου εδώ φυλακίσαμε plane spotters ως κατασκόπους λες και ζούμε στο 50 και για να δεί κάποιος τις διαθεσιμότητες και το υλικό σου θα κατασκηνώσει έξω από ενα αεροδρόμιο.... Γενικώς επειδή και εγώ έχω ρετρο pcs είτε κονσόλες από τα 80ς 90ς μην σου πώ το 99% όσων τα έχουν δεί είτε φίλοι είτε συγγενείς είπαν "Τι τις κρατάς αυτές τις σαβούρες"........τώρα αν περιμένεις να ανοίξεις ή να βρείς μαγαζί στην χώραμας που να ασχολείται με κάτι τόσο εξειδικευμένο, δυστυχώς είσαι (με) σε λάθος χώρα... 3
Fubar.gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Θυμάμαι στο Μοναστηρακι, περίπου στο σημείο του χάρτη https://www.google.gr/maps/@37.9767719,23.7239845,2a,75y,0.31h,70.35t/data=!3m6!1e1!3m4!1sgJHxacoXYm0o8xK4E4gOVQ!2e0!7i13312!8i6656 είχε ένα μαγαζί με διάφορες παλιές μητρικές, καρτες γραφικών κτλ χύμα σε χαρτόκουτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα