YourTrueLegend Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Esther said: Οι γειτονες μιλανε για τη νυχτα που και το δικο τους και ειναι εξω αρκετες φορες. Βασιζονται μονο στο γαβγισμα που οι υπολοιποι γειτονες λενε πως δεν υφισταται! Οσο αφορα την παραμονη του σκυλου εξω τη νυχτα, δεν ειπε κανεις τους πως απαγορευεται ουτε να μπει το σκυλι μεσα, γιατι αυτο δε συμφερει ουτε τους γειτονες. Και μεσα να ηταν δλδ ολα τα βραδια και αχνα να μην εβγαζε, παλι θα ενοχλουνταν. Οπως και εχει γινει. Kατσε, κατσε, μισο... Πριν λιγο σε ερωτημα αν το σκυλι μενει εξω ολο το 24ωρο μας ειπες πως οχι δεν μενει. Τωρα μας λες οτι το σκυλι μενει εξω νυχτα. Αρα το βαζετε μεσα την ημερα αφου δεν το εχετε ολο το 24ωρο εξω; Ασε τι κανουν οι γειτονες με το δικο τους σκυλι, εδω υποτιθεται ανοιξες καινουργιο account και τοπικ για να μαθεις αν ευσταθουν οι κατηγοριες που αντιμετωπιζεις "ο φιλος σου". Το αν οι γειτονες κανουν κι αυτοι τα ιδια, δε συνεπαγεται οτι δεν ευσταθουν οι κατηγοριες για αυτον που εφαγε τη μυνηση... Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από YourTrueLegend 1
phanispal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Esther είπε Ισχυει. Και εγω μπορει να θεωρω ως μουσικη στα αυτια την ηλεκτρικη σκουπα, φαντασου να' μασταν ολοι ετσι Ναι, αλλά σημασία έχει να μην ενοχλείται κάποιος, όχι να γαυγίζει το σκυλί επειδή κάποιοι τη βρίσκουν. 2
Esther Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δεν το βαζουμε, δεν ειναι δικο μου, εγω βλεπω σκυλι και αλλαζω πεζοδρομιο. Ολο το 24ωρο σημαινει μερα νυχτα. Δε συμβαινει αυτο. Ναι μενει εξω αρκετες νυχτες, αυτο το καθιστα 24ωρο μηπως? Απο ποτε? 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ωστόσο το καθιστα μεγαλο πρόβλημα...Εχουμε έναν σκυλο στην πισω μερια της πολυκατοικίας που είναι όλα τα υπνοδωμάτια του σπιτιου και πολλα καλοκαιρινα βραδια με τα παραθυρα ανοιχτα γινεται ο ΧΑΜΟΣ!Εμεις στον 3ο οροφο και δεν κοιμομαστε. Στον 1ο δεν ακουνε τιποτα...Προφανως λογω ακουστικης,επειδη τα μπαλκονια μας είναι απέναντι απέναντι και δεν μας χωριζει δρομος αλλα 5 μετρα αερα,η πισω αυλη δηλαδή... Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Αλεξανδρος A.92
doctorser Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 εχω ξαναπει δεν ειναι θεμα κακου σκυλου αλλα θεμα κακου και καφρου γειτονα ειδικα αν ειναι δικομανης! και καλει το 100 για ανευ ουσιας λογους ....
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, Esther said: Δεν το βαζουμε, δεν ειναι δικο μου, εγω βλεπω σκυλι και αλλαζω πεζοδρομιο. Ολο το 24ωρο σημαινει μερα νυχτα. Δε συμβαινει αυτο. Ναι μενει εξω αρκετες νυχτες, αυτο το καθιστα 24ωρο μηπως? Απο ποτε? Ωραια λοιπον για να μην παιζουμε ουτε με τις λεξεις, ουτε και με το νοημα τους, ας βγαλουμε το 24ωρο εξω που υποτιθεται οτι το προλαμβανει ο φιλος σου. Ο νομος λεει οτι το σκυλι μπορει να βρισκεται στην αυλη εαν τηρουνται οι κανονες καλης γειτονιας. Αυτο αφορα ΚΑΙ τις ωρες που δεν λογιζονται κοινης ησυχιας. Αυτονοητο ειναι οτι εφοσον το σκυλι μενει εξω και τις ωρες κοινης ησυχιας, πρεπει οι κανονες καλης γειτονιας να τηρουνται με απολυτη αυστηροτητα κοινως το σκυλι δεν πρεπει να βγαζει κιχ σε ωρα κοινης ησυχιας, ακομα κι αν πανε γατες και του βγαζουν γλωσσα στο μισο μετρο. Επιπλεον, φιλοζωικα και μονο αν το δουμε, ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για το ιδιο το σκυλι να μενει στην αυλη τις νυχτες. Κι επειδη, εγω προσωπικα, υγιη σκυλο που να βρισκεται σε αυλη αλλα να μη γαυγιζει ποτε, δεν εχω δει ως τωρα στη ζωη μου, θεωρω δεδομενο οτι κανει κιχ και κατα τη διαρκεια της νυχτας, εφ'οσον το εχετε εξω. Οι γειτονες που κανουν την καταγγελια εχουν δικιο κατ'αρχην διοτι δεν διαχειριζεστε τον σκυλο ως οφειλετε βαση κανονων και νομοθεσιας (εσυ, ο φιλος σου, ή οποιανου αλλου ειναι ο σκυλος). Αν οι ιδιοι γειτονες συμπεριφερονται με τον ιδιο τροπο στα κατοικιδια τους, δεν απαλλασει ευθυνων τον φιλο σου. Απλα μπορει και ο ιδιος να κανει μια αντιστοιχη καταγγελια. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από YourTrueLegend
Esther Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, doctorser είπε εχω ξαναπει δεν ειναι θεμα κακου σκυλου αλλα θεμα κακου και καφρου γειτονα ειδικα αν ειναι δικομανης! και καλει το 100 για ανευ ουσιας λογους .... Εγω προσωπικα μενω 9 χρονια στο ιδιο σπιτι και δεν εχει ενοχληθει ποτε κανενας, ξαφνικα μια νεα γειτονισσα ενοχλειται με τα παντα και κατηγορει για τα παντα εμενα με τροπους μηνυσιμους, αρα αυτο με τους γειτονες ξερω πολυ καλα πως ειναι, απο ενα σημειο και μετα νομιζω χρηζει ψυχιατρικης παρακολουθησης. 3 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Ωραια λοιπον για να μην παιζουμε ουτε με τις λεξεις, ουτε και με το νοημα τους, ας βγαλουμε το 24ωρο εξω που υποτιθεται οτι το προλαμβανει ο φιλος σου. Ο νομος λεει οτι το σκυλι μπορει να βρισκεται στο αυλη εαν τηρουνται οι κανονες καλης γειτονιας. Αυτο αφορα ΚΑΙ τις ωρες που δεν λογιζονται κοινης ησυχιας. Αυτονοητο ειναι οτι εφοσον το σκυλι μενει εξω και τις ωρες κοινης ησυχιας, πρεπει οι κανονες καλης γειτονιας να τηρουνται με απολυτη αυστηροτητα κοινως το σκυλι δεν πρεπει να βγαζει κιχ. Επιπλεον, φιλοζωικα και μονο αν το δουμε, ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για το ιδιο το σκυλι να μενει στην αυλη τις νυχτες. Κι επειδη, εγω προσωπικα, σκυλο που να βρισκεται σε αυλη αλλα να μη γαυγιζει ποτε, δεν εχω δει ως τωρα στη ζωη μου, θεωρω δεδομενο οτι κανει κιχ και κατα τη διαρκεια της νυχτας, εφ'οσον το εχετε εξω. Οι γειτονες που κανουν την καταγγελια εχουν δικιο κατ'αρχην διοτι δεν διαχειριζεστε τον σκυλο ως οφειλετε βαση κανονων και νομοθεσιας (εσυ, ο φιλος σου, ή οποιανου αλλου ειναι ο σκυλος). Αν οι ιδιοι γειτονες συμπεριφερονται με τον ιδιο τροπο στα κατοικιδια τους, δεν απαλλασει ευθυνων τον φιλο σου. Απλα μπορει και ο ιδιος να κανει μια αντιστοιχη καταγγελια. Επιτελους συννενοηθηκαμε εμεις οι 2. Συμφωνω. 7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ωστόσο το καθιστα μεγαλο πρόβλημα...Εχουμε έναν σκυλο στην πισω μερια της πολυκατοικίας που είναι όλα τα υπνοδωμάτια του σπιτιου και πολλα καλοκαιρινα βραδια με τα παραθυρα ανοιχτα γινεται ο ΧΑΜΟΣ!Εμεις στον 3ο οροφο και δεν κοιμομαστε. Στον 1ο δεν ακουνε τιποτα...Προφανως λογω ακουστικης,επειδη τα μπαλκονια μας είναι απέναντι απέναντι και δεν μας χωριζει δρομος αλλα 5 μετρα αερα,η πισω αυλη δηλαδή... Οντως μπορει να ειναι προβλημα, εκει που δεν ειναι και το κανουν οι αλλοι, εκει αλλαζει το πραγμα. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Esther
cabdik Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδη εχουμε ξεφυγει -γενικοτερα και οχι για την συγκεκριμενη περιπτωση-, να κανω κι εγω μια ερωτηση...??? επειδη κι εμενα με ενοχλει η σκυλιτσα μου που την εχω απ εξω απο την μπαλκονοπορτα, και κατι βραδια δεν βαζει γλωσσα μεσα της, και με ξυπναει...... σε ποιον να κανω μηνυση....???? 😃😃 ΥΓ. μου ερχονται και κατι σκεψεις....... μολις πριν λιγες μερες θρηνησαμε 80++ θυματα απο τις φωτιες, και καθομαστε και ασχολουμαστε με κατι θεματα...ομως......!!!!! θα μου απαντησετε... ναι αλλα... η ζωη συνεχιζετε........!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ναι, θα προσθεσω......!! Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από cabdik
ManFromEarth Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 αν δεν βαλουν μεσα τον κόπρο θα την πατησουν ασχημα πες τους. 1
chill Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, doctorser είπε εχω ξαναπει δεν ειναι θεμα κακου σκυλου αλλα θεμα κακου και καφρου γειτονα ειδικα αν ειναι δικομανης! και καλει το 100 για ανευ ουσιας λογους .... Είσαι δικομανής αν δεν γουστάρεις να ακούς τον σκύλο, το παιδί, το πήδημα ή τη μουσική του γείτονα κάθε μέρα όλη μέρα; Όποιος δεν μπορεί να ζει με κανόνες ας πάει σε καμιά σπηλιά να μείνει....Για τους απολίτιστους που εμμένουν να θέλουν να εγκαθιδρύσουν καθεστώς ζούγκλας στις πόλεις υπάρχουν και οι αρμόδιες αρχές. 5
ManFromEarth Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, iPhone7s είπε Τα μαλακισμένα με τις εξατμίσεις δεν τους ενοχλούν, το σκυλί τους πείραξε. το τσογλανι με τη μηχανη περναει και φευγει. ο κοπριτης ειναι εκει και γαυγιζει ολο το 24ωρο.
phanispal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, iPhone7s είπε Συγκρίνεις το σκυλί με ενα παράσιτο που ξέρει οτι προκαλεί φασαρία και παρ ολα αυτά συνεχίζει αδιαφορόντας? Μπορείς ν' αντιληφθείς ότι το πρόβλημα έγκειται με τον ιδιοκτήτη του και όχι με το τετράποδο; 1
ManFromEarth Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) αντε ας μη ριξω λαδι στη φωτια. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από ManFromEarth
Προτεινόμενες αναρτήσεις