Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alekos1304 είπε

Γεια σας  ,  Ξέρει κανείς :  Τώρα έχω την απλή πλαστική κάρτα , αν κάνω αναβάθμιση  Σε μεταλλική –  και μόλις μου έρθει  Να διακόψω τη συνδρομή  Και λογικά μάλλον θα χρειαστεί να πληρώσω κάποιο Πάγιο διακοπής. Η ερώτηση είναι η κάρτα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όπως η απλή πλαστική ή θα μου στείλουν ξανά καινούρια πλαστικό εκε Πάγιο διακοπής. Η ερώτηση είναι η κάρτα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όπως η απλή πλαστική ή θα μου στείλουν ξανά καινούργια ?

Δεν μπορείς να τη διακόψεις, ελάχιστο 12 μήνες νομίζω.

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε

Ναι είναι 12 μήνες αλλά δεν νομίζω ότι απαγορεύεται να κάνεις διακοπή

Μπορείς Μέχρι 14 μέρες αλλά θα χρεωθείς αν χρησιμοποιήσεις κάποια απ τις υπηρεσίες που λέει. Το λογικό είναι η απλή να λειτουργεί κανονικά αφού έτσι και αλλιώς θα έχεις πληρώσει τη συνδρομή, δηλαδή παραπάνω απ όσο κοστίζει μια απλή κάρτα. Η μεταλική ίσως όχι αλλά δεν σε νοιάζει κιόλας. 

https://www.revolut.com/help/exploring-revolut/changing-my-plan/downgrading-my-plan

Αλλά για ποιο λόγο να το κάνεις;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, vagstef είπε

Για το google pay το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το κατεβάσεις απο το apk mirror και το αφήνεις με τον ελληνικό λογαριασμό της google. Βέβαια αν φτιάξει και 2ο payment προφίλ στο pay.google.com (πχ βρετανική διεύθυνση) και κανεις εναλλαγή λογαριασμού θα μπορείς να το βρεις να το κατεβάσεις.

Για τη revolut τώρα τσέκαρε την κάρτα σου εδώ https://binlist.net/ Αν είναι mastercard και χώρας UK το πιο πιθανό είναι να περάσει. Αν δεν είναι τότε πας στο revolut app αλλάζεις τη διεύθυνση προσωρινά σε μια βρετανική φίλου ή fake και πας και δημιουργείς virtual card. Αυτή θα δημιουργηθεί με UK αριθμό και το πιο πιθανό είναι να περάσει στο google pay. Μετά κάνεις κανονικά αγορές σε φυσικά καταστήματα ανέπαφα.

στο site τους λέει πως δεν λειτουργούν οι virtual αλλα λειτουργούν μια χαρα..

Screenshot_20190422-140505_Google Pay.jpg

Screenshot_20190422-140435_Google Pay.jpg

Screenshot_20190422-140724_Google Pay.jpg

Στην περίπτωση που η αγορά είναι πάνω απο 25 ευρώ και χρειάζεται το pin και πληρώνεις με την virtual τι pin πατάς; 😛

• Confused 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Στην περίπτωση που η αγορά είναι πάνω απο 25 ευρώ και χρειάζεται το pin και πληρώνεις με την virtual τι pin πατάς; 😛

Δεν θα σου ζητήσει pin το pos...

Θα έχεις εχεις ηδη δωσει εγκριση μεσω του app με δακτυλικό αποτύπωμα ή face recognition.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kon1to είπε

Δεν θα σου ζητήσει pin το pos...

Θα έχεις εχεις ηδη δωσει εγκριση μεσω του app με δακτυλικό αποτύπωμα ή face recognition.

ακριβώς, ξεκλειδώνεις απλά το τηλ με το pin ή αποτύπωμα ή μοτίβο ή ότι άλλο.. 

και το ξαναπλησιάζεις στο pos

το αστείο πάντως είναι πως τα περισσότερα POS εμφανίζουν μηνύματα του τύπου "πλησιάστε την κάρτα ή το κινητό" , "κοιτάξτε την οθόνη του κινητού" σε περίπτωση που θέλει ξεκλείδωμα, αλλά οι περισσότεροι ταμείες δεν έχουν ιδέα

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα...βρήκα κατά τύχη το φόρουμ...παιδιά μια ερώτηση αν κάποιος ξέρει...ζούσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχω λογαριασμό στην lloyds...τώρα βρίσκομαι Ελλάδα...ξέρει κάποιος ποιος είναι ο πιο φθηνός τρόπος να στείλω λεφτά από την Ελλάδα στον εκει τραπεζικό μου λογαριασμό πχ 100€...;αν κάποιος ξέρει πλζ ας πει καμμιά ιδέα...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Greeklondon είπε

Καλησπέρα...βρήκα κατά τύχη το φόρουμ...παιδιά μια ερώτηση αν κάποιος ξέρει...ζούσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχω λογαριασμό στην lloyds...τώρα βρίσκομαι Ελλάδα...ξέρει κάποιος ποιος είναι ο πιο φθηνός τρόπος να στείλω λεφτά από την Ελλάδα στον εκει τραπεζικό μου λογαριασμό πχ 100€...;αν κάποιος ξέρει πλζ ας πει καμμιά ιδέα...

Με τραπεζικό έμβασμα. Αν ο λογαριασμός σου εκεί δε χρεώνει τα εισερχόμενα εμβάσματα, θα χρεωθείς 1 ευρω/έμβασμα από τις 3 μεγαλύτερες τράπεζες και 1,2 ευρω απο eurobank

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Greeklondon είπε

Μαλλον το νομισμα του λογαριασμου θα ειναι σε λιρες οποτε δεν μπορεις να στειλεις χρηματα απευθειας απο ελληνικη τραπεζα γιατι θα χασεις πολλα στης μετατροπες.Ανοιγεις εναν λογαριασμο Revolut κανεις την ταυτοποιηση στελνεις στο EUR IBAN σου απο την ελληνικη τραπεζα με χρεωση 1 ευρω το εμβασμα στην Revolut.Οταν φτάσουν στην Revolut τα κανεις μετατροπή απο ευρώ σε λίρες στην ισοτιμία που υπάρχει εκείνη την στιγμή χωρίς χρέωση και μετα τα κανεις μεταφορά στον λογαριασμό σου στην lloyds της λιρες που εχεις αλλαξει.Σε περιπου 1-4 ωρες θα εχουν πιστωθεί στον λογαριασμό σου.

Δημοσ.

ρε παιδιά, έκανα τέσσερις φορές τη διαδικασία ταυτοποίησης με διαβατήριο και ακόμη μου ζητάει να ξανα-ταυτοποιηθώ... κατάντησε σπαστικό.

και πριν από αυτό, από την αρχή με διαβατήριο ήμουν ταυτοποιημένος...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, karetsos είπε

ρε παιδιά, έκανα τέσσερις φορές τη διαδικασία ταυτοποίησης με διαβατήριο και ακόμη μου ζητάει να ξανα-ταυτοποιηθώ... κατάντησε σπαστικό.

και πριν από αυτό, από την αρχή με διαβατήριο ήμουν ταυτοποιημένος...

δοκίμασες με ταυτότητα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, spartak1 είπε

Με τραπεζικό έμβασμα. Αν ο λογαριασμός σου εκεί δε χρεώνει τα εισερχόμενα εμβάσματα, θα χρεωθείς 1 ευρω/έμβασμα από τις 3 μεγαλύτερες τράπεζες και 1,2 ευρω απο eurobank

όσον αφορά τις χρεώσεις για εμβάσματα , η eurobank έχει τις e-συναλλαγές που αν τις ενεργοποιήσεις δεν χρεώνεσαι ούτε για εμβάσματα εντός ευρώπης ούτε για πληρωμές λογαριασμών

με ένα Live λογαριασμό που έχει υπόλοιπο τουλάχιστον 3000 έχεις και αξιόλογο επιτόκιο και δωρεάν e-συναλλαγές

αλλιώς η ενεργοποίηση της υπηρεσίας αυτής κοστίζει 1 ευρώ το μήνα

για κάποιον που κάνει πολλές συναλλαγές από web banking αξίζει πολύ (φυσικά για πιτσιρίκια που απλά θέλουν να στείλουν μια στο τόσο ένα έμβασμα στη revolut ή όπου αλλού δεν αξίζει)

https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/trapezikoi-logariasmoi/logariasmos-live

Επεξ/σία από atrias
Δημοσ.
1 ώρα πριν, atrias είπε

όσον αφορά τις χρεώσεις για εμβάσματα , η eurobank έχει τις e-συναλλαγές που αν τις ενεργοποιήσεις δεν χρεώνεσαι ούτε για εμβάσματα εντός ευρώπης ούτε για πληρωμές λογαριασμών

με ένα Live λογαριασμό που έχει υπόλοιπο τουλάχιστον 3000 έχεις και αξιόλογο επιτόκιο και δωρεάν e-συναλλαγές

αλλιώς η ενεργοποίηση της υπηρεσίας αυτής κοστίζει 1 ευρώ το μήνα

για κάποιον που κάνει πολλές συναλλαγές από web banking αξίζει πολύ (φυσικά για πιτσιρίκια που απλά θέλουν να στείλουν μια στο τόσο ένα έμβασμα στη revolut ή όπου αλλού δεν αξίζει)

https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/trapezikoi-logariasmoi/logariasmos-live

Νομίζω ότι όσα γράφεις δεν ισχύουν για εισερχόμενα εμβάσματα εξωτερικού, ούτε για εξερχόμενα εξωτερικού (που μας ενδιαφέρουν εδω). Δηλαδή δεν είναι δωρεαν με τις e-συναλλαγές τα εξερχόμενα εξωτερικού

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχω έναν εγκλωβισμένο λογαριασμό σε  pound στην τράπεζα Πειραιώς, προσπάθησα να κάνω έμβασμα στην Revolut σε pound. Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Δεν μου ανοίγει την ένδειξη SEPA και η προμήθεια είναι 10,38 GBP. Δεν το προχώρησα βέβαια.

290886015_Screenshot_2019-04-24winbankwebbanking.png.6254b978c5deb9f95c89342844b334cb.png

Όταν προσπάθησα να πάρω το ποσό σε euro και έβαλα 300€ τότε έβγαλε επιλογή SEPA αλλά πάλι οι προμήθειες δεν ήταν και λίγες. Λέει: Προμήθεια εμβάσματος 0,87GBP και Προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος 2,60GBP.
Σύνολο Χρέωσης Προμηθειών & Εξόδων 3,47GBP.     Ούτε εδώ το προχώρησα. Μου φαίνονται αρκετά τα έξοδα.

Το θέμα είναι βέβαια πως μονά ζυγά χαμένος είμαι. Τελικά δεν προσφέρει τίποτα να έχεις λογαριασμό σε άλλο νόμισμα σε Ελληνική τράπεζα.  Μάλλον θα τα αποσύρω από το ταμείο της Πειραιώς.

Ξέρει κανένας κανέναν τρόπο ώστε τα μετρητά σε pound να πάνε στη Revolut ;

2137311735_Screenshot_2019-04-25winbankwebbanking-EURO.png.9a0fe1d263e57633dc0972b757d89c98.png

.

Ευχαριστώ 😊

Επεξ/σία από paparas1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...