Alekos1304 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Για πιο λόγο σε πιο πολλά μικρά καταστήματα δεν δέχεται αυτή την κάρτα ενώ στα μεγάλα , εννοώ τα market η κάποιες αλυσίδες δουλεύει κανονικά ?
spamo Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Η κάρτα περνάει παντού εκτός απο τα Village cinema οταν πήγα να κλείσω εισιτήρια απο τη σελίδα μου έγραψε οτι δέχεται μόνο Ελληνικές κάρτες. Οι τουρίστες φαίνεται απαγορεύεται να βλέπουν σινεμά.
vagstef Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Alekos1304 είπε Για πιο λόγο σε πιο πολλά μικρά καταστήματα δεν δέχεται αυτή την κάρτα ενώ στα μεγάλα , εννοώ τα market η κάποιες αλυσίδες δουλεύει κανονικά ? Πρέπει να χει να κάνει με το ότι είναι prepaid σε συνδυασμό με κάποιους τύπους POS ή αν χρειάζονται αναβάθμιση Εμένα τη δέχεται σε ένα ψιλικατζίδικο της γειτονιάς αλλά όχι στα αυτόματα μηχανήματα του ΟΑΣΑ. Οπότε δεν ειναι κανόνας το μέγεθος του μαγαζιού. Επίσης για ηλεκτρονικες πληρωμες όντως σε κάποια sites ελληνικα ή στο εξωτερικό δεν τη δέχεται. Αν ήταν debit δεν θα υπήρχε θέμα πουθενά!
bilya Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, vagstef είπε Πρέπει να χει να κάνει με το ότι είναι prepaid σε συνδυασμό με κάποιους τύπους POS ή αν χρειάζονται αναβάθμιση Εμένα τη δέχεται σε ένα ψιλικατζίδικο της γειτονιάς αλλά όχι στα αυτόματα μηχανήματα του ΟΑΣΑ. Οπότε δεν ειναι κανόνας το μέγεθος του μαγαζιού. Επίσης για ηλεκτρονικες πληρωμες όντως σε κάποια sites ελληνικα ή στο εξωτερικό δεν τη δέχεται. Αν ήταν debit δεν θα υπήρχε θέμα πουθενά! μια χαρά μου δέχονταν την καρτα στο μετρο. Έχεις visa ή MasterCard?
vagstef Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, bilya είπε μια χαρά μου δέχονταν την καρτα στο μετρο. Έχεις visa ή MasterCard? Mastercard με Google pay ανέπαφα. 3 δοκιμές απέτυχαν
bilya Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, vagstef είπε Mastercard με Google pay ανέπαφα. 3 δοκιμές απέτυχαν ισως φταίει το gpay. με φυσική κάρτα (MasterCard) δεν ειχα θέμα. Σε pos φίλου δοκιμασα το gpay 2 διαφορετικές καρτες κ δεν πέρασε καμία.
vagstef Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, bilya είπε ισως φταίει το gpay. με φυσική κάρτα (MasterCard) δεν ειχα θέμα. Σε pos φίλου δοκιμασα το gpay 2 διαφορετικές καρτες κ δεν πέρασε καμία. Ναι ετσι πρεπει να ναι. Εμένα ήταν η πρώτη δοκιμή αυτή στον οασα. Μετά έπαιξε κανονικά σε καφέ, σούπερ μάρκετ και κάποια άλλα μαγαζιά. Τι κάρτες δοκίμασες;
bilya Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, vagstef είπε Ναι ετσι πρεπει να ναι. Εμένα ήταν η πρώτη δοκιμή αυτή στον οασα. Μετά έπαιξε κανονικά σε καφέ, σούπερ μάρκετ και κάποια άλλα μαγαζιά. Τι κάρτες δοκίμασες; revolut κ την βρετανική (debit visa) που έχω. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από bilya
vagstef Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, bilya είπε revolut κ την βρετανική (debit visa) που έχω. Για να περάσει πρέπει να χει UK αριθμό (ή άλλης χώρας που υποστηριζεται). Άλλαξε διεύθυνση προσωρινά σε μια βρετανική και φτιάξε μια virtual κάρτα και δοκίμασε να την περάσεις. Έτσι έκανα. Οι Visa δεν υποστηρίζονται ακόμα. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από vagstef
bilya Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, vagstef είπε Για να περάσει πρέπει να χει UK αριθμό (ή άλλης χώρας που υποστηριζεται). Άλλαξε διεύθυνση προσωρινά σε μια βρετανική και φτιάξε μια virtual κάρτα και δοκίμασε να την περάσεις. Έτσι έκανα. Οι Visa δεν υποστηρίζονται ακόμα. Βρετανικό αριθμό εχω κ διεύθυνση (ζω εδώ). Το gpay εδω μια χαρά το χω δουλέψει. Ελλάδα όπου προσπάθησα δεν (οχι ομως σε μεγάλα καταστήματα). Τεσπα ξεφεύγουμε απο το θέμα.
vagstef Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, bilya είπε Βρετανικό αριθμό εχω κ διεύθυνση (ζω εδώ). Το gpay εδω μια χαρά το χω δουλέψει. Ελλάδα όπου προσπάθησα δεν (οχι ομως σε μεγάλα καταστήματα). Τεσπα ξεφεύγουμε απο το θέμα. Οκ. Γενικοτερα το θεμα αποδοχη καρτων revolut δεν είναι ξεκάθαρο. Πχ αεροπλάνα, χώρες, pos, καταστήματα. Δες και community.
Alekos1304 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Έχει κάνει κανείς Ασφάλεια τηλέφωνο – πως λειτουργεί – πως τα ελέγχουν και Γενικά πως γίνεται ?
nikos154 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Στις 25/4/2019 στις 3:08 ΜΜ, vagstef είπε Για να περάσει πρέπει να χει UK αριθμό (ή άλλης χώρας που υποστηριζεται). Άλλαξε διεύθυνση προσωρινά σε μια βρετανική και φτιάξε μια virtual κάρτα και δοκίμασε να την περάσεις. Έτσι έκανα. Οι Visa δεν υποστηρίζονται ακόμα. Μπορείς να βρεις διευθυνση κάπως ή στην "τύχη" βάζουμε;;;
loyros13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 υπάρχει κάποιο ΑΤΜ που να μην χρεώνει προμήθεια σε ανάληψη;
Alekos1304 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Σκεφτόμουν να κάνω ασφάλεια στο κινητό μου αλλά είδα αυτό το άρθρο και Άλλαξα γνώμη .https://community.revolut.com/t/revolut-device-insurance-feedback/35187
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα