Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελείωσε το παραμύθι, το brexit σε λιγο θα γίνει πραγματικότητα

Η λίρα θα απογειωθεί ακομα περισσότερο, το 1,5 το σημερινό δεν ειναι τιποτα

Οσοι ειχατε κανει λιρες καποια απο τα χρηματα σας στην ρεβο είστε κερδισμένοι:)

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τελείωσε το παραμύθι, το brexit σε λιγο θα γίνει πραγματικότητα

Η λίρα θα απογειωθεί ακομα περισσότερο, το 1,5 το σημερινό δεν ειναι τιποτα

Οσοι ειχατε κανει λιρες καποια απο τα χρηματα σας στην ρεβο είστε κερδισμένοι:)

1,5 τι;

1,20 έχει φτάσει.( + κάτι ψιλά) 

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

1,5 τι;

1,20 έχει φτάσει.( + κάτι ψιλά) 

Sorry άνοδο

"η στερλίνα σημείωνε άνοδο 1,94% έναντι του δολαρίου,  και 1,58% έναντι του ευρώ"

Δημοσ.
Στις 13/12/2019 στις 10:55 ΠΜ, nightwalker1990 είπε

παίδες καλημέρα sos, Έχω €€ μέσα και δεν μου περνάει την συναλλαγή...  Τι φαση?? Είναι ανοιχτή  σε πληρωμές και ανέπαφα 

Εάν είναι ανέπαφη η προσπάθεια που κάνεις κοίτα μήπως έχεις φτάσει το όριο ανεπαφών συναλλαγών και είτε μηδένισέ το μέσω της εφαρμογής είτε κάνε συναλλαγή με την χρήση pin.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, oasisAthens είπε

Εάν είναι ανέπαφη η προσπάθεια που κάνεις κοίτα μήπως έχεις φτάσει το όριο ανεπαφών συναλλαγών και είτε μηδένισέ το μέσω της εφαρμογής είτε κάνε συναλλαγή με την χρήση pin.

Λίρες πάντως τις τραβάει κομπλέ δεν ξέρω τι έγινε.. Ερώτηση, συμφέρει να κάνω προσθήκη χρημάτων €€ και αλλαγή σε λίρες μεγάλο ποσό η δεν έχει σημασία??

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω μέσα στην εβδομάδα ταξίδι στο Λονδίνο και νομίζω ήρθε η ώρα να αξιοποιήσω λίγο την Revolut που έχω εδώ και μήνες και κάθεται. Έχω κανονικά την απλή φυσική κάρτα. Οπότε ποιος είναι ο ιδανικότερος τρόπος για τις συναλλαγές μου? Top up σε ευρώ από τη τράπεζα μου (πειραιώς), μετά μετατροπή σε λίρες μέσω του app και τέλος πληρώνοντας με τη φυσική κάρτα της Revolut? Και επίσης ότι ποσό περισσέψει, μπορώ να το κάνω ανάληψη κανονικά στην Ελλάδα χωρίς έξτρα χρέωση από ATMs όπως παλιά?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Top up σε ευρώ από τη τράπεζα μου (πειραιώς), μετά μετατροπή σε λίρες μέσω του app και τέλος πληρώνοντας με τη φυσική κάρτα της Revolut?

To μεσαίο βήμα είναι περιττό.

3 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Και επίσης ότι ποσό περισσέψει, μπορώ να το κάνω ανάληψη κανονικά στην Ελλάδα χωρίς έξτρα χρέωση από ATMs όπως παλιά?

Τα ΑΤΜ εφαρμόζουν χρεώσεις πλέον (όχι η ίδια η Revo).

Ό,τι περισσέψει ξόδεψέ το πληρώνοντας με την ίδια την κάρτα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, turbat0s είπε

To μεσαίο βήμα είναι περιττό.

Τα ΑΤΜ εφαρμόζουν χρεώσεις πλέον (όχι η ίδια η Revo).

Ό,τι περισσέψει ξόδεψέ το πληρώνοντας με την ίδια την κάρτα.

Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Ερώτηση. Ξέρουμε κάποιο ΑΤΜ στην Πολωνία που να μη χρεώνει ανάληψη μετρητών; Θέλω να έχω μερικά σε περίπτωση που χρειαστώ. 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Ερώτηση. Ξέρουμε κάποιο ΑΤΜ στην Πολωνία που να μη χρεώνει ανάληψη μετρητών; Θέλω να έχω μερικά σε περίπτωση που χρειαστώ. 

Enjoy: https://community.revolut.com/t/the-ultimative-free-atm-withdrawal-list-for-travelling-by-country/61491

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...